Annemi nasil ikna edebilirim?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Burun estetigi vs yaptiranlar varsa ailenizi nasil ikna ettiginizi anlatir misiniz?

Burnumda muhtemelen dolguyla cozulebilecek bir sorun var, hafif cukurluk gibi bir sey ama burnum onun yuzunden sag profilden bakica yamuk duruyor. Kucuk bisey aslinda, ben pek belli olmadigini saniyordum ama bugun biri daha soyleyince yuzum dustu meger belli oluyormus.

Fakat annemi dolgu (hyaluronik asit) islemine ikna edemiyorum, zararsiz oldugunu anlatamiyorum doktorlar para kazabmak icin yalan soyluyormus zararsiz diyormus.

Zaten takintili bi insanim bu sorunu da kafama cok takiyorum. Tavsiye verin lutfen biraz :(

ben de haberı olsun dıye söylerdım sadece. çok dert edıyorsa tamam olmayacagım der kestırır atardım
sonra amelıyatlı bır sekılde cıkardım karsısına :KK70:
benım annem dövmelerımı, piercınglerımı hep bu sekılde öğrendı :KK53:
hatta bazen komsuların yanındayken...

yani, eger kafama takmıssam ikna için pek çaba sarf etmem. pek dil dökmeyi sevmıyorum
bakalım zamanında yediğim hurmalar ne olacak şimdi.. ben de anne olacagım yaa:KK53:

Ben olsam ikna etmezdim ben yaptırcam boşuna uğraşma derdim :KK48: yaşın kaç bu arada
Param olsa zaten bugun gider yaptirirdim ama 20 yasindayim ogrenciyim. Haftasonu calisip para biriktirme imkanim da yok derslerim cok agir cunku.

ben de haberı olsun dıye söylerdım sadece. çok dert edıyorsa tamam olmayacagım der kestırır atardım
sonra amelıyatlı bır sekılde cıkardım karsısına :KK70:
benım annem dövmelerımı, piercınglerımı hep bu sekılde öğrendı :KK53:
hatta bazen komsuların yanındayken...

yani, eger kafama takmıssam ikna için pek çaba sarf etmem. pek dil dökmeyi sevmıyorum

Ameliyatlik bir durum yok, zaten burnumun sekli guzel sadece cukur var onu doldurtucam. Dil dokmemin sebebi de parayi annemin vericek olmasi :(

Param olsa zaten bugun gider yaptirirdim ama 20 yasindayim ogrenciyim. Haftasonu calisip para biriktirme imkanim da yok derslerim cok agir cunku.

Ameliyatlik bir durum yok, zaten burnumun sekli guzel sadece cukur var onu doldurtucam. Dil dokmemin sebebi de parayi annemin vericek olmasi :KK43:
ne kadar ücreti?

Ameliyatlik bir durum yok, zaten burnumun sekli guzel sadece cukur var onu doldurtucam. Dil dokmemin sebebi de parayi annemin vericek olmasi :KK43:

He sorun paraysa bilemefim şimdi yapıcak bişey yok gibi o_O açlık grevine girsen şaka şaka:KK48:

ne kadar ücreti?
Ucreti hakkinda net bir bilgim yok alanin buyuklugune gore degisiyormus, ilk etapta gidip muayene olup ucret ogrenmeyi dolguyla problemin cozulup cozulemeyecegini falan ogrenmek istiyorum ona bile yanasmiyor
He sorun paraysa bilemefim şimdi yapıcak bişey yok gibi o_O açlık grevine girsen şaka şaka:KK48:
Muayene olup dolgu fiyatini ogrenmek istiyorum birikmis paralarim yeter belki ama muayeneler bile ucretli, her sekilde annemin yardimi lazim.

Ucreti hakkinda net bir bilgim yok alanin buyuklugune gore degisiyormus, ilk etapta gidip muayene olup ucret ogrenmeyi dolguyla problemin cozulup cozulemeyecegini falan ogrenmek istiyorum ona bile yanasmiyor

Muayene olup dolgu fiyatini ogrenmek istiyorum birikmis paralarim yeter belki ama muayeneler bile ucretli, her sekilde annemin yardimi lazim.
keşke fiyat alsaydın da ona göre dil dökerdın :KK53:
telde randevu almadan önce fıyat söylemıyorlar mı? ne saçma..

keşke fiyat alsaydın da ona göre dil dökerdın :KK53:
telde randevu almadan önce fıyat söylemıyorlar mı? ne saçma..
Parasında değil zaten annem, zararlıymış gerek yokmuş falan filan. Zararlı olmadığı kanıtlanmış bir madde bu bahsettiğim ve kalıcı değil, max 2 yıl ömrü var. Küçük bir şey de olsa ben aynaya bakınca kötü hissediyorum kendimi, fotoğraflarda kötü çıkıyor vs. Annem bunların önemli olmadığını düşünüyor ama benim hislerimi de anlamaya çalışsa keşke. Ona göre öenmli değilse benim ne düşündüğümün önemi yok

Parasında değil zaten annem, zararlıymış gerek yokmuş falan filan. Zararlı olmadığı kanıtlanmış bir madde bu bahsettiğim ve kalıcı değil, max 2 yıl ömrü var. Küçük bir şey de olsa ben aynaya bakınca kötü hissediyorum kendimi, fotoğraflarda kötü çıkıyor vs. Annem bunların önemli olmadığını düşünüyor ama benim hislerimi de anlamaya çalışsa keşke. Ona göre öenmli değilse benim ne düşündüğümün önemi yok

Hayır bir de duyan ameliyat olacağım falan sanır, alt tarafı ben hariç çoğu insanın fark bile etmeyeceği bir dolgu ve zararsız da yani.

Back
X