- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Param olsa zaten bugun gider yaptirirdim ama 20 yasindayim ogrenciyim. Haftasonu calisip para biriktirme imkanim da yok derslerim cok agir cunku.Ben olsam ikna etmezdim ben yaptırcam boşuna uğraşma derdimyaşın kaç bu arada
ben de haberı olsun dıye söylerdım sadece. çok dert edıyorsa tamam olmayacagım der kestırır atardım
sonra amelıyatlı bır sekılde cıkardım karsısına
benım annem dövmelerımı, piercınglerımı hep bu sekılde öğrendı
hatta bazen komsuların yanındayken...
yani, eger kafama takmıssam ikna için pek çaba sarf etmem. pek dil dökmeyi sevmıyorum
ne kadar ücreti?Param olsa zaten bugun gider yaptirirdim ama 20 yasindayim ogrenciyim. Haftasonu calisip para biriktirme imkanim da yok derslerim cok agir cunku.
Ameliyatlik bir durum yok, zaten burnumun sekli guzel sadece cukur var onu doldurtucam. Dil dokmemin sebebi de parayi annemin vericek olmasi
Param olsa zaten bugun gider yaptirirdim ama 20 yasindayim ogrenciyim. Haftasonu calisip para biriktirme imkanim da yok derslerim cok agir cunku.
Ameliyatlik bir durum yok, zaten burnumun sekli guzel sadece cukur var onu doldurtucam. Dil dokmemin sebebi de parayi annemin vericek olmasi
Ucreti hakkinda net bir bilgim yok alanin buyuklugune gore degisiyormus, ilk etapta gidip muayene olup ucret ogrenmeyi dolguyla problemin cozulup cozulemeyecegini falan ogrenmek istiyorum ona bile yanasmiyorne kadar ücreti?
Muayene olup dolgu fiyatini ogrenmek istiyorum birikmis paralarim yeter belki ama muayeneler bile ucretli, her sekilde annemin yardimi lazim.He sorun paraysa bilemefim şimdi yapıcak bişey yok gibiaçlık grevine girsen şaka şaka
keşke fiyat alsaydın da ona göre dil dökerdınUcreti hakkinda net bir bilgim yok alanin buyuklugune gore degisiyormus, ilk etapta gidip muayene olup ucret ogrenmeyi dolguyla problemin cozulup cozulemeyecegini falan ogrenmek istiyorum ona bile yanasmiyor
Muayene olup dolgu fiyatini ogrenmek istiyorum birikmis paralarim yeter belki ama muayeneler bile ucretli, her sekilde annemin yardimi lazim.
Parasında değil zaten annem, zararlıymış gerek yokmuş falan filan. Zararlı olmadığı kanıtlanmış bir madde bu bahsettiğim ve kalıcı değil, max 2 yıl ömrü var. Küçük bir şey de olsa ben aynaya bakınca kötü hissediyorum kendimi, fotoğraflarda kötü çıkıyor vs. Annem bunların önemli olmadığını düşünüyor ama benim hislerimi de anlamaya çalışsa keşke. Ona göre öenmli değilse benim ne düşündüğümün önemi yokkeşke fiyat alsaydın da ona göre dil dökerdın
telde randevu almadan önce fıyat söylemıyorlar mı? ne saçma..
Parasında değil zaten annem, zararlıymış gerek yokmuş falan filan. Zararlı olmadığı kanıtlanmış bir madde bu bahsettiğim ve kalıcı değil, max 2 yıl ömrü var. Küçük bir şey de olsa ben aynaya bakınca kötü hissediyorum kendimi, fotoğraflarda kötü çıkıyor vs. Annem bunların önemli olmadığını düşünüyor ama benim hislerimi de anlamaya çalışsa keşke. Ona göre öenmli değilse benim ne düşündüğümün önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?