• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi nasil ikna ederim ?

Anneni tanıyan sensin de istemezse istemesin çok mu önemli

Kötü Adam vs değil sadece bir şehirli diye sevgilimi istemeyen anneyi ben
De istemem
okurken hayret ettim yanlis anlamayin bence 100 sevgili bir anne etmez tabi size bunu soyletebilecek sebebi bilemiyorum

Anneniz insan ayrımı yapıyor bariz.
Arkadaşınız olarak bildiği zaman seviyor.
Eşiniz olarak kabul etmiyor.
Önemli olan nereli olduğu mu? karakteri mi? Bence karakteri.
Annenize bunu anlatın. Herkes aynı olmaz.

Anneniz insan ayrımı yapıyor bariz.
Arkadaşınız olarak bildiği zaman seviyor.
Eşiniz olarak kabul etmiyor.
Önemli olan nereli olduğu mu? karakteri mi? Bence karakteri.
Annenize bunu anlatın. Herkes aynı olmaz.

Karakterini annem begeniyor ama es olarak asla neden kayserili diye bende diyorum ona annem bak hersey nereli oldugu degil ki imanli olsun ahlaki guzel olsun herseyi yerinde olsun daha ne istenirki dedim tamam haklisin ama kayserili istemem de istemem diyip duruyor zor durumda kaldim biliyor sozunu cigneyemiycegimi tehdit ediyor ama ayrilmam sonuna kadar savasicam sadece universitenin bitmesini bekliyorum bitsin acilicam anneme o zaman ki cevabini merak ediyorum

okurken hayret ettim yanlis anlamayin bence 100 sevgili bir anne etmez tabi size bunu soyletebilecek sebebi bilemiyorum

Hic kimse anne etmez bu sozunuz cok dogru gercekten. Askimdan olsemde asla annemi babami ezip gecemem kimse gecmemeli cunku bunun ucunda mutsuzluk vardir

Karakterini annem begeniyor ama es olarak asla neden kayserili diye bende diyorum ona annem bak hersey nereli oldugu degil ki imanli olsun ahlaki guzel olsun herseyi yerinde olsun daha ne istenirki dedim tamam haklisin ama kayserili istemem de istemem diyip duruyor zor durumda kaldim biliyor sozunu cigneyemiycegimi tehdit ediyor ama ayrilmam sonuna kadar savasicam sadece universitenin bitmesini bekliyorum bitsin acilicam anneme o zaman ki cevabini merak ediyorum
erkek arkadasınızla aynı memlekettenim burda dogdum büyüdüm
anneniz cok yanlıs düşünüyor
her milletin her şehrin iyisi kötüsü var

Kayseri'liyim, memleketimle gurur duyuyorum.Bir torba patatesten bir kaçı çürük diye hepsi çürük çıkacak demek değildir.

sebep açık

sevgilinin kişiliği, herhangi bir eksiği için değil de sırf kendisi o şehri sevmediği için tanımadan sırf Kayserili diye istemiyor

bu tarz insanların grisi yoktur

ona göre olmaz der ve biter

bu nedenle de dinlenmesi gerekmez

sevgilin yeterince gayretli değil, sana şu sebeplerle uygun değil vs dese idi yorumum böyle olmazdı

ama kişi ile hiçbir bilgisi olmadan ırk, din, mezhep, şehir gibi damadın seçme yahut değiştirme imkanı olmayan şeylere bakıp olmaz diyenlerin bir saniye dinlenmemesi gerektiği kanaatindeyim

bu konularda karışmayan, hiç yorum dahi yapmayan bir annem var ve şanslıyım

Hic kimse anne etmez bu sozunuz cok dogru gercekten. Askimdan olsemde asla annemi babami ezip gecemem kimse gecmemeli cunku bunun ucunda mutsuzluk vardir

iyi de makul bir gerekçe yok ki

eğer deseler ki şunun için olmaz amenna

ama tek dersi kendi istemediği şehre gelmiş olmuş

Back
X