nereden nasıl başlıcağımı bilmiyorum gerçekten..1 yıl önce eşimden ayrıldım 3 yaşında bir kızım var.ailem maddi durumu kötü olduğu halde o kadar savurgan ki.aldıım bütün maaşımı ellerine kuruş almadan sayıyorum.evin işlerini ben yaparım.yemeklerini ben yaparım.onlar kızıma bakar.ama nasıl bakmak.evi bugün temizlesem ertesi gün pislikten geçilmiyor.annem afedersiniz iç çamaşırlarını olduğu yerde çıkarıp kaldırmaz.tuvalet banyo asla temizlenmez.havlular pislikten kokar.bi süre ellemesem evimiz resmen pislikten kokuyor.kızımın tırnakları pislikten geçilmiyor.üstü başı deseniz rezalet.aldığım güzel kıyafetleri evde giydirip batıtıırır.rezil eder.saçlarını bile taramazlar.bağırıyo diye ayda bi yıkayabiliyorum anca yıkatmıyolar.Herşeye ama herşeye kaşı çıkıyolar.en ufak sözüm geçmiyor..her gün kavga etmekten bıktım.bende mi sorun var bilmiyorum.evimiz minnacık ve rurubetli zaten.birde karı koca oturup sigara içerler saatlerce.bütün eşyalarım sigara kokusundan geç,ilmiyor.cam bile yok nerdeyse içtikleri yerde.evin yarısı karanlık oda zaten.Bütün bunlar yetmiyormuş gibi h sonu erkek arkadaşımla belli saatlerde 3-4 saat görüşmeye giderim annem 10 dakkada bi arayıp sen nerdesin baban kanser olcak benim tansiyonum çıktı kolum uyuştu seni allah kahretmesinlerle taciz eder.beni oradan kaldırıncaya kadar arar.arkadaşımın yanında rezil kepaze olurum hesap verirken.Ki bunu alışverişe bile çıksam yapıyor.eve gelince surat..babamıda doldurmuş üstüme salar.34 yaşımda remsen babamdan küfür yiyorum.senin bilmem neni bilmem naparım..üstüme yürür..dövmek için.eve en geç 9 da girmişimdir.o da 5 te çıkarsam.istanbulda zaten yol en az 1 saat biliyosunuz ki.derdim anlatmakla bitmiyor.söz dinletemiyorum..kızımda onların huylarını aldı.şımarıklıktan gece 5 lerde uyuyor.sürekli dediğii yaptırmak için bağırıyor.artık ondanda soğudum.çünlü ben dediklerini yapmıyorum diye beni sevmiyor..e haklı neden sevsin..kim dediğini yaparsa onu seviyo.ben kötü anne.zaten 7 de işten çıkıyorum 8 i buluyor eve gitmek..benim elimden ne kadar ne gelirki..
bugün sabah gene kavga ettik.kavgada ben ses yükseltince suç onlar edince bişey yok..babam küfür etti..kızdım kapıya vurdum camı kırıldı.bedduaların bini bi para..bu kafayla işe geldim..
kaçıp gitmek istiyorum ama nereye..bıktım arkadaşlar bıktım..bendemi sorun anlamadım.
bugün sabah gene kavga ettik.kavgada ben ses yükseltince suç onlar edince bişey yok..babam küfür etti..kızdım kapıya vurdum camı kırıldı.bedduaların bini bi para..bu kafayla işe geldim..
kaçıp gitmek istiyorum ama nereye..bıktım arkadaşlar bıktım..bendemi sorun anlamadım.