annemi sevmiyorum..daha da ötesi

Ay Allah yardimcin olsun çok uzuldum senin adına. Yasadiklarina cok benziyor benim yasadiklarim. Maalesef herkes iyi bir ailede dünyaya gelmiyor :KK43: ben henüz bekarim ama daha 23 yaşımda olmama rağmen herşeyden soğudum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Bu şekilde işe girsem, evlensem, anne olsam hangisinde başarılı olaolabilirim ki çok üzülüyorum :KK43:
Küçüklüğümden beri evi temiz bilmem. Annem bi kap yemek yapardi önceleri biz büyüyünce (13-14 yaslarimiza gelince) onu da yapmaz oldu. daha orta okuldayken oglen arasi ac gelip ac donerdik bi yemek yapmazdı. Kahvaltı zaten hazirlamazdi. Eve ben elimi atmasam asla temizlik felan yapmaz ama ben temizledigimde de bütün gucuyle daha 1 gun gecmeden dagitip kirletir. Ben hep evimize arkadaslarim gelince mahcup olurdum hic evimizi temiz görmediler.
Babamla 12 yasimdayken ayrildilar. Hep yalnizdim kendi sorunlarimi kendim halletmek zorunda kaldigim için daha ufacikken şimdi hicbir şeye hevesim kalmadi resmen tükenmiş durumdayım. Biraz hircin bir yapim vardi iyice hircinlastim mutsuzlastim. Sürekli beddua ediyo çöpleri bile attirmiyo herseyi sakliyo ve asiri daginik. Kimse beni anlamiyo bana suc buluyolar. Ne para harcamasini bilir ne is yapmasini ne sofra kurmasini. Hicbir sey bilmez bi de kimseyi begenmez yol bolmez yordam bilmez bi de yol gosterenin gösterdiği yolu kabul etmez. Cok mantiksiz biri. Surekli diline veriyor gurur kırıcı laflar ediyo . Hem sorumsuz dogru duzgun annelik yapmamis hem de surekli beni elestiriyor. Onun beni bu kadar ilgisiz ve sevgisiz bırakması yüzünden sevgiyi karşı cinste aradim ve hep karsima kötü niyetli insanlar cikti bir suru hata yaptim :KK43:
Ettiği beddualar yüzünden hiçbir işim de rast gitmiyor. Bi yüzüm gülmüyor kaç yaşıma geldim hala hayatım yoluna giremedi. O kadar psiklojimi bozdu ki anne olma fikrinden bile soğudum ne kadar kötü bi durum.
Ben anneme hakkımı asla helal etmiyorum ve ondan nefret ediyorum. Onla yasamak zorunda olmak berbat bi duygu. Olmayan özgüvenimi yerle bir ettigi icin is bile bakmaya cesaretim yok. Anne olmak marifet değil. Marifet iyi anne olabilmek. Annenin de hayırlısı, anne olmanın da...

Son düzenleme:
Bakin durum anlattiginiz kadar kötüyse gideceksiniz o evi terkedeceksiniz başka yolu var mi? Yok.

Ince ince planlayacaksiniz 2 oda da olsa bi ev kiralayacaksiniz eşyalı bi ev veya esyalari yavas yavas alip icine koyacaksiniz. Kizinizin bakicisini bulacaksiniz her şey tamam olduğu vakit bi gün çıkıp gideceksiniz onlara da soyleyin, ben bu evde dayanamiyorum hakkinizi helal edin diyin. Gideni kimse durduramaz. Hayatinizdan nefret ediyorsaniz degistirin neden yapamam edemem diyorsunuz gitmek isteseniz gidersiniz.

Bence sen evlen çekme onları

Bence sen evlen çekme onları

Konu eski. Acaba konu sahibi ne yaptı ?
Çok üzücü, yorucu.

Bir bebek evdeyken nasıl sigara içilebilir. Bu zalimlik.

Neden kreşe vermediniz acaba ? Orada eğitimde görür, terbiyede. Annesinede bu kadar uzak olmazdı.
Kızınızdan soğumayın. O sizlerin sunduğu hayatı yaşıyor.

Anne baba zaten ayrılmış. Üstünede böyle yetiştirilirse :(

Çocugunuzu kreşe verin çıkın gidin o evden,kendinize acımıyorsanız çocuğunuza acıyın,bir insanın karakteri 7 yaşına kadar belli oluyor daha fazla anne babanızın karakterinın kızınızın geleceğinde etkili olmasına izin vermeyin.nasıl bakıyorlarmış,bu nasıl bakmak ya yazık cocuğa,alın cocugu gidin görüşmeyin. 34 yaşında kadınsınız neden 14 yaşında gibi davranmalarına izin veriyorsunuz !

Konu sahibi 29 Nisandan 2014 ten sonra bir daha girmemiş.
İnşaallah çok iyi durumda ve çok mutludur kızıyla birlikte yeni hayatında.

Herkesi düşüş dönemi olur. Asgari ücret alıyorsa hem kreşe hem kiraya yetiştirmesi çok zor.

Hayat burada yazılanlar kadar kolay değil.

Eger cocugunu bakmalari icin birakip sevgilinle cikarsan tabii ararlar,cocugunu bir arkadasina birak guvenebilecegin veya yaninda gotur,krese ver,ne yap et kendi evine cik,niye pislik temizleyip bir de laf isiteceksin ki..

nereden nasıl başlıcağımı bilmiyorum gerçekten..1 yıl önce eşimden ayrıldım 3 yaşında bir kızım var.ailem maddi durumu kötü olduğu halde o kadar savurgan ki.aldıım bütün maaşımı ellerine kuruş almadan sayıyorum.evin işlerini ben yaparım.yemeklerini ben yaparım.onlar kızıma bakar.ama nasıl bakmak.evi bugün temizlesem ertesi gün pislikten geçilmiyor.annem afedersiniz iç çamaşırlarını olduğu yerde çıkarıp kaldırmaz.tuvalet banyo asla temizlenmez.havlular pislikten kokar.bi süre ellemesem evimiz resmen pislikten kokuyor.kızımın tırnakları pislikten geçilmiyor.üstü başı deseniz rezalet.aldığım güzel kıyafetleri evde giydirip batıtıırır.rezil eder.saçlarını bile taramazlar.bağırıyo diye ayda bi yıkayabiliyorum anca yıkatmıyolar.Herşeye ama herşeye kaşı çıkıyolar.en ufak sözüm geçmiyor..her gün kavga etmekten bıktım.bende mi sorun var bilmiyorum.evimiz minnacık ve rurubetli zaten.birde karı koca oturup sigara içerler saatlerce.bütün eşyalarım sigara kokusundan geç,ilmiyor.cam bile yok nerdeyse içtikleri yerde.evin yarısı karanlık oda zaten.Bütün bunlar yetmiyormuş gibi h sonu erkek arkadaşımla belli saatlerde 3-4 saat görüşmeye giderim annem 10 dakkada bi arayıp sen nerdesin baban kanser olcak benim tansiyonum çıktı kolum uyuştu seni allah kahretmesinlerle taciz eder.beni oradan kaldırıncaya kadar arar.arkadaşımın yanında rezil kepaze olurum hesap verirken.Ki bunu alışverişe bile çıksam yapıyor.eve gelince surat..babamıda doldurmuş üstüme salar.34 yaşımda remsen babamdan küfür yiyorum.senin bilmem neni bilmem naparım..üstüme yürür..dövmek için.eve en geç 9 da girmişimdir.o da 5 te çıkarsam.istanbulda zaten yol en az 1 saat biliyosunuz ki.derdim anlatmakla bitmiyor.söz dinletemiyorum..kızımda onların huylarını aldı.şımarıklıktan gece 5 lerde uyuyor.sürekli dediğii yaptırmak için bağırıyor.artık ondanda soğudum.çünlü ben dediklerini yapmıyorum diye beni sevmiyor..e haklı neden sevsin..kim dediğini yaparsa onu seviyo.ben kötü anne.zaten 7 de işten çıkıyorum 8 i buluyor eve gitmek..benim elimden ne kadar ne gelirki..

bugün sabah gene kavga ettik.kavgada ben ses yükseltince suç onlar edince bişey yok..babam küfür etti..kızdım kapıya vurdum camı kırıldı.bedduaların bini bi para..bu kafayla işe geldim..

kaçıp gitmek istiyorum ama nereye..bıktım arkadaşlar bıktım..bendemi sorun anlamadım.
Yerinde olsam bir dakika durmam. 1+1 hatta bodrum katı bir eve çıkar evladımı kreşe verirdim :(

Back
X