Annemi sigaradan nasıl kurtarabilirim?

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
iyi.gunler bayanlar. Anneme sigarayı nasıl biraktirabilirim kesinlikle bırakması nasıl çünkü koah baslangici var. Günde iki paket içerdi. Su uc gündür zyban adli sigara bırakma ilacı kullanıyor baya etkisi oldu sigara isteği az oluyor. Ama ilacın kullanım suresi 14 gün. Gün belirleyip tamamen kesmesi lazim. Annemin o illete karşı öyle bir sevgisi var ki bir düşünceli mutsuz bende çok kiziyorum bu haline. Yahu öldürüyor!!! Sen bunu bile bile sevinçle yapman lazim bu isi. O hali benide uzuyor vicdan yapıyorum içsin mutlu olsun diyorum artık içimden. Ama sonra tüm düşünceler değişiyor. İnşallah kurtaririm annemi bu illetten sizinde hic oldu mu boyle cabalariniz veya nasıl yol.izleyebilirim tek başıma ugrasiyorum annemle..

sizlik bişey yok. ancak kendi iradesi ile yapar bunu. üzerine giderseniz ters bile tepebilir.

bende sigara tiryakisiyim 13 yıldır bir fiil içerim bu zıkkımı. sadece hamilelik ve emzirme döneminde hiç içmedim ne zamanki bebe emmeyi bıraktı ben sigaraya geri döndüm demem o ki bu konuda siz hiç bir şey yapamazsınız sizin desteğinizi istiyorsa şayet evet ama aksi takdirde ters teper. anneniz ve hastalığından dolayı üzülüyorsunuz ama kocaman aklı fikri yerinde bir insan sonuçta. fazla müdahale etmeyin bence

Elinde olmuyor.insanin . gözünün önünde o illeti içip kendini ölüme suruklemesine deli oluyorum yok istekli çok istiyor. Dua ediyor hep. Uğraşıyor ilaç etkili bu aşamada. Ben yaninda daha cok destek.olmak istiyorum

Elinde olmuyor.insanin . gözünün önünde o illeti içip kendini ölüme suruklemesine deli oluyorum yok istekli çok istiyor. Dua ediyor hep. Uğraşıyor ilaç etkili bu aşamada. Ben yaninda daha cok destek.olmak istiyorum
aynı ilacı bende kullandım bir süre sonra etkisini gösterecektir. tiksindiriyor cunku. ama dediğim gibi cok fazla üstüne gitmeyin madem o da istiyor çabalıyor. ayrıca ilacın da cok yan etkisi var o yüzden dahada hassas olur. birazcık geride durmanızda fayda var

Siz sigarayı bırak demeyin ya da zararlarını anlatıp durmayin çünkü bu daha çok aklina getirecektir. Başka uğraşlar bulsaniz. Örgü,dikiş,el işi gibi. Oyalanip kafasını dağıtacağı şeyler olsa belki daha az aklına gelir. Ağzı boş durmasın, kuruyemiş falan koyun onune. Ne kadar ise yarar bilmiyorum ama aklıma gelenler bunlar. Bir de her sigara istediğinde su içsin.

Müdürüm günde 3 paket içiyordu 5 dk da bir. Sonra hipnoza gitti 5 gün üst üste ve 5.günün sonunda artık sigara isteği kalmadı. gözlerimle şahit oldum

dün gazetede okudum elektronık sıgara patlamıs parcaları adamın kafasına saplanmıs
Onlar kalitesiz ve ucuz olanlar. Ben 30 kişilik bir ofiste çalışıyorum. Yaklaşık %90'ı sigarayı bırakti. İlk önce kardeşim braktı canlı şahit olarak

İş arkadaşım kola yapistirilan bantlarla bıraktı.
O bant zaten nikotin veriyormus, nikotin ihtiyacı duymuyormussun. Dudak - el tiryakiliğine de engel oluyormuş.
Göğüs hastalıkları Hastanesi'nde sigarayı bırakma departmanında doktor vermiş. Bence deneyin

Ben annemi aynı illetten 5 sene önce kaybettim, daha 57 yaşındaydı... sigaraya aşıktı resmen ne yaptıysak kendi de istemesine rağmen sigarayı değil hayatı bıraktı.. öyle bir aşkla içiyordu ki hayret ediyordum... ben de içtim 15 sene günde en az 2 paket ama bi kere ben bırakıyorum dedim 11 yıldır içmiyorum.. insandan insana değişiyor kardeşim annemizi iki ay içinde koahtan kaybetmemize rağmen bırakmıyor... Iki ay ya iki ayda kadın avcumuzdan kayıp gitti ama yok bırakmıyor, illet işte... demem o ki ne yaparsanız yapın öleceklerini bile bile icmeye devam ediyorlar... umarım ki aynı acıyı yasamazsınız anneniz daha çok uzun yillar sizinle olur, ben hala kızgınım anneme çektiğim acının tarifi yok...

Back
X