annemin babam hakkındaki süpheleri

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.780
83
arkadaşlar annem uzun zamandır babamda bir gariplik hissediyormus . yazın sık sık köye giderler köy işleri felan . köydede esi vefat etmiş bir kadın var . dahaönce baska evli bir adamla beraberdi adamın ailesi zor ayırdı .

annem o kadın babanla bizi görünce bir kahkaha attı içime süphe düstü dedi.

köye gidince babam hadi sehre gidelim diyormus sonrada kendisi ertesi gün işim var deyip köye dönüyormus.

veya köyde babam bir iş yapacam diye bahceye gidiyormus annem bende geleyim deyince babam ne gerek var diyormus.

birde eskiden beri babam yanlız kalmak istemz yani bizim yanımıza bile else hemen annemi geri cagırır . annem simdi öyle degil diyor adamın ınrunda degil diyor.

internetten en cok konustugu numaralara baktım hepside tanıdık insanlar. sakıncasız . veya iki üç gün kimle konustuguna baktım bir sorun yok.
babama acmıs konuyu birseymi bar diye sacmalama o kim demiş sonrada takip feln etme demiş .
daha öncede babamn ikinci eşi idare etmeyle ilgili söylmleri olmus .

annem hala degişti yanlız hissediyorum diyor .

paylasmk istedim düşüncelerinizi alayım babamın telinde birsey cıkmadı

Son düzenleme:
Ee devamı nerde bunun?
Bu bilgiyle yardımımız dokunmaz size ne yazık ki...

son zamanlarda moda bu konuyu eksik anlat yarım kalan roman gibi gerisinü biz mi tamamlayalım bacım derdini tam anlat yardımcı olalım

Hissediyorsa illa birşey çıkar altından.

Kadınlar hissediyor gerçekten

Bazen sanki hic yoktan problem ariyormus gibiyiz :) annenize boyle bir seyin olamayacagi konusunda aciklamalar yapin benim annem facebookta bir sey paylassa babam olay cikariyor :)) ben sakinlestiriyorum :)))

arkadaşlar annem uzun zamandır babamda bir gariplik hissediyormus . yazın sık sık köye giderler köy işleri felan . köydede esi vefat etmiş bir kadın var . dahaönce baska evli bir adamla beraberdi adamın ailesi zor ayırdı .

annem o kadın babanla bizi görünce bir kahkaha attı içime süphe düstü dedi.

köye gidince babam hadi sehre gidelim diyormus sonrada kendisi ertesi gün işim var deyip köye dönüyormus.

veya köyde babam bir iş yapacam diye bahceye gidiyormus annem bende geleyim deyince babam ne gerek var diyormus.

birde eskiden beri babam yanlız kalmak istemz yani bizim yanımıza bile else hemen annemi geri cagırır . annem simdi öyle degil diyor adamın ınrunda degil diyor.

internetten en cok konustugu numaralara baktım hepside tanıdık insanlar. sakıncasız . veya iki üç gün kimle konustuguna baktım bir sorun yok.
babama acmıs konuyu birseymi bar diye sacmalama o kim demiş sonrada takip feln etme demiş .
daha öncede babamn ikinci eşi idare etmeyle ilgili söylmleri olmus .

annem hala degişti yanlız hissediyorum diyor .

paylasmk istedim düşüncelerinizi alayım babamın telinde birsey cıkmadı

Bir kadın birşeylerden şüphe ediyorsa bunu içten hissediyorsa %99,99 haklıdır.

Anneniz şüpheleniyorsa vardır birşeyler. Kaç senelik kocası, şıp diye anlar bence.

Anneniz gizli gizli takip etsin.Köye gidince sen gelme dediği zaman tamam diyip arkasından gidebilir.
Telde görüşmeyebilir zaten köydeymiş kadın.

Büyük ihtimalle aldatılıyor anneniz.
Ya bir de yaşı kaç olursa olsun herkesi bir aptal yerine koyma halleri,bi böyle ''aman ne münasebet'' replikleri...
Hadi yapıyorsun eşin şüphelenmiş bari devam etme.Yine sinir bastı gece gece...
Köye diye çıksınlar yine,şehre gidelim desin gitsinler sonra kendisi köye gideceğini söylediğinde anneniz takip etsin ama her şeyi göze alıyorsa yapsın,boşanmayacaksa safi stres

Back
X