- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
arkadaşlar annem uzun zamandır babamda bir gariplik hissediyormus . yazın sık sık köye giderler köy işleri felan . köydede esi vefat etmiş bir kadın var . dahaönce baska evli bir adamla beraberdi adamın ailesi zor ayırdı .
annem o kadın babanla bizi görünce bir kahkaha attı içime süphe düstü dedi.
köye gidince babam hadi sehre gidelim diyormus sonrada kendisi ertesi gün işim var deyip köye dönüyormus.
veya köyde babam bir iş yapacam diye bahceye gidiyormus annem bende geleyim deyince babam ne gerek var diyormus.
birde eskiden beri babam yanlız kalmak istemz yani bizim yanımıza bile else hemen annemi geri cagırır . annem simdi öyle degil diyor adamın ınrunda degil diyor.
internetten en cok konustugu numaralara baktım hepside tanıdık insanlar. sakıncasız . veya iki üç gün kimle konustuguna baktım bir sorun yok.
babama acmıs konuyu birseymi bar diye sacmalama o kim demiş sonrada takip feln etme demiş .
daha öncede babamn ikinci eşi idare etmeyle ilgili söylmleri olmus .
annem hala degişti yanlız hissediyorum diyor .
paylasmk istedim düşüncelerinizi alayım babamın telinde birsey cıkmadı
annem o kadın babanla bizi görünce bir kahkaha attı içime süphe düstü dedi.
köye gidince babam hadi sehre gidelim diyormus sonrada kendisi ertesi gün işim var deyip köye dönüyormus.
veya köyde babam bir iş yapacam diye bahceye gidiyormus annem bende geleyim deyince babam ne gerek var diyormus.
birde eskiden beri babam yanlız kalmak istemz yani bizim yanımıza bile else hemen annemi geri cagırır . annem simdi öyle degil diyor adamın ınrunda degil diyor.
internetten en cok konustugu numaralara baktım hepside tanıdık insanlar. sakıncasız . veya iki üç gün kimle konustuguna baktım bir sorun yok.
babama acmıs konuyu birseymi bar diye sacmalama o kim demiş sonrada takip feln etme demiş .
daha öncede babamn ikinci eşi idare etmeyle ilgili söylmleri olmus .
annem hala degişti yanlız hissediyorum diyor .
paylasmk istedim düşüncelerinizi alayım babamın telinde birsey cıkmadı
Son düzenleme: