annemin basen sorunu

parislondonn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
452
394
18
34
Merhaba kızlar, belki konuyu yanlış yere açtım ama burda da bilenler vardır bence. Annem 165 boyunda 50 kilo bir bayan. Ve güzelliğine çok düşkün masallahi var. Memur olduğu için pek spora gidemez. İnce bir kadın ama basenleri geniş fiziğine gore. Bana sordu netten bi araştır bakalım liposuction fiyatları ne kadarmış diye. Zayıf olduğu için en fazla bir kilo falan aldıracak. Sporla da kolay kolay gitniyo.sizce kaça patlar yaptıranlar yorum yazarsa sevinirim.

Artık insanların ilaçtan uzaklaştığı bir dönemde annenin ilaç almak istemesi ilginç.

İçeriğini bilmediği zayıflamak uğruna sağlığından olmayı göze alacağı şeylerden uzak durmak lazım.

Kaldı ki annenin boyuna göre kilosu son derece yerinde.

Artık insanların ilaçtan uzaklaştığı bir dönemde annenin ilaç almak istemesi ilginç.

İçeriğini bilmediği zayıflamak uğruna sağlığından olmayı göze alacağı şeylerden uzak durmak lazım.

Kaldı ki annenin boyuna göre kilosu son derece yerinde.
İyi bir doktor olduktan sonra neden sağlıksız olsun?

İyi bir doktor olduktan sonra neden sağlıksız olsun?

Yani her şeyin bir yan etkisi var. Annenin cidden ihtiyacı olsa bir şekilde olabilir diyebiliriz ama anlattığına göre 165 boyda 50 ne kadar büyük gösterir ki baseni?

Tabi yine olmak istiyorsa olsun. Ameliyat deyip geçme. Bir sürü ilaç, ıvır zıvır kullanacak.

Siz bilirsiniz.

Yani her şeyin bir yan etkisi var. Annenin cidden ihtiyacı olsa bir şekilde olabilir diyebiliriz ama anlattığına göre 165 boyda 50 ne kadar büyük gösterir ki baseni?

Tabi yine olmak istiyorsa olsun. Ameliyat deyip geçme. Bir sürü ilaç, ıvır zıvır kullanacak.

Siz bilirsiniz.
Hmm bence de aslında gerek yok da annem 43 yasında ve inanın benden daha genç duruyor :)) guzelligine çok düşkün birisi. Basenleri de ayak bileklerine gore geniş olduğu için istiyo aslında bende de durum öyle genetik sanirim

Ya o boyda o kilo komple basen olsa anca kotu durur.
Vucuduyla para kazanmayan insanlarin kusursuzlasma hevesini anlamiyorum.
Leslie yapabilir.

Ya o boyda o kilo komple basen olsa anca kotu durur.
Vucuduyla para kazanmayan insanlarin kusursuzlasma hevesini anlamiyorum.
Leslie yapabilir.
Vücuduyla para kazanmak? İyi öyleyse arkadaşlar mankenlik ya da antrenörlük yapmadiginiz surece kilo falan vermeyin yousa kiziyo arkadaş:) ya ne alaka bi de konu bu değil ki ben sadece konu hakkında bilginiz varsa fiyat doktor vs bilgisi verin dedim hesap sorun demedim ki :)

Bunun için liposuction mı yapılır yahu? Boşu boşuna risk almasın. Yan etkileri çok liposuctionın. Benim kaç tane arkadaşım yaptırdı, sonra kilo alınca diğer yerlerden pörtledi yağları, engebeli arazi gibi şimdi vücutları. Bir tane liposuction yaptırıp da memnun olan tanıdığım yok benim (uzun vadede).

Bunun için liposuction mı yapılır yahu? Boşu boşuna risk almasın. Yan etkileri çok liposuctionın. Benim kaç tane arkadaşım yaptırdı, sonra kilo alınca diğer yerlerden pörtledi yağları, engebeli arazi gibi şimdi vücutları. Bir tane liposuction yaptırıp da memnun olan tanıdığım yok benim (uzun vadede).
Hmm. Sporla da bi fayda göremedik ki, annem bi ara bazen egzersizi yapmıştı da gitmedi yani.

memurlar spora gidemiyor mu?
madem gidemiyor günde 45 dk ayırıp pilates yapmalı, ebru şallı skinny jeans videoları basenler için süper, liposaction riskini almaya değmez.

memurlar spora gidemiyor mu?
madem gidemiyor günde 45 dk ayırıp pilates yapmalı, ebru şallı skinny jeans videoları basenler için süper, liposaction riskini almaya değmez.
Zamanında yaptı da fayda etmedi hic. Memurlar tabii ki vakitleri olmadığı için spor yapamiyorlar yani öyle günde iki saat ayiramiyolar. Annem 7 de eve gelen bir insan zaten masa başında olduğu için hareketli değil.

Zamanında yaptı da fayda etmedi hic. Memurlar tabii ki vakitleri olmadığı için spor yapamiyorlar yani öyle günde iki saat ayiramiyolar. Annem 7 de eve gelen bir insan zaten masa başında olduğu için hareketli değil.

3 gün/1 ay spor yapıp fayda etmedi diyenlerden değildir umarım, çünkü sporun kalıcı fayda sağlaması için bir yaşam şekline dönüştürülmesi istikrarlı ve sabırla yapılması, sadece estetik için değil sağlık için de kesinlikle şart olduğunun kabullenilmesi lazım. ben de 7 de eve gelip 9 da spora gidiyordum ya neyse, insanın içinde olmalı.
liposaction yaptırsın o zaman, ama risklerini iyi araştırsın, ileleyen yıllarda kilo alma verme durumlarında dalgalanmalar olabiliyor, operasyon sonrası ödemler, şişlikler, izler, enfeksiyon v.s. riskler de cabası.

Back
X