Merhabalar. Annem çok baskın karakterli bir kadın. Lider yönü güçlü. Bu iyi bir şey gibi gözükse de aslında hiç iyi değil. Annemin hakkında böyle konuşmak beni üzüyor ama ne yazık ki annem bilmiş bir kadın. Apartmanda bir şey yapılacak tamir edilecek olur,annem karışır. Her işe karışmasından bıktım artık. Herkesin işine karışıyor. Ha kötü bir niyeti yok belki, ama bu insanlarda itici bir etki uyandırıyor. Özellikle apartman yönetim işlerine vs. çok karışıyor. Babamla ben uyarıyoruz, asla dinlemiyor. Size dert gibi gelmeyebilir ama ben çok üzülüyorum. Bu karışmaları yüzünden zamanında komşularla çok kavga ettik ( biz değil annem) İnsanlar annemi sevmiyorlar gibi hissediyorum. Annemin sevilmeyecek bir tarafı yok tabii, sadece bu kötü huyları insanları ondan uzaklaştırıyor. Mesela diğer komşu teyzelere bakıyorum, arkadaşlarımın annelerine filan. Geziyorlar,eğleniyorlar. Annem varsa yoksa yönetim işleri, tamirat işleri vs. Kendini çürütüyor. Bir de lafını tutmayı da bilmiyor, o zaman insanlara hedef oluyor. 18 yaşındayım bu arada. Annemin bu huylarına çok üzülüyorum
Bana ne önerirsiniz?