Annemin baskısı

Çünkü çocuğa bakamayacagimi düşünüp bunu bana hissettiriyo.lohusayken 10 gün yanındaydım sık sık bakamazsin gitme dedi ben daha kendime guvenemiyoken
İyi de çocuğa bakıp bakamayacağınızı kendi yapabileceklerinizi siz bilirsiniz zaten.
Başkalarından bu kadar kolay etkilenmeyin yahu

Bir de birilerinin dedikleriyle anneliğnizi niye sorguluyorsunuz gerçekten ben bunu anlamıyorum. Ben sadece gerçekten bazen sesim yükseldiğinde haksızlık yaptığımı düşündüğümde bunu sorguluyorum. Onun dışında zaten doğru tek açsa toksa gazı varsa ota çöpe ağlar bebekler, karnını doyurup altını temizle gazını çıkar göğsünde uyut. Sanki eve uzaylı yaratık alıp sahiplendik de bakmayı bilmiyoruz beceremiyoruz filan. onun bunun lafıyla mı öğreneceğim afedersin ama kıçımdan çıkardığım çocuğu benden iyi kimse bilemez. Biraz güvenin kendinize yaa onun kullanma kılavuzu sizde yüklü . İçgüdüsel her şey

Annemde olsa dönüp derdim ki bizi mercimek suyu ile yetiştirdiysen iyi ki ölmeden yaşamışız. Çocuğuma da annen sana bakmıyor mu derse senin bize baktığı kadar bakıyorum işte diyin geçin.

Ay canım bebeğin çok küçükmüş sakin verme onun minnak bağırsakları o dediklerini daha hazmedemez.gayet iyi bir annesin.bebegin öncelikle desteksiz oturmaya başlasın ve ek gıdaya heves etsin ozman vermeye başlarsın bu dediklerini.şuan onun en önemli ihtiyacı anne sütü.ara ara da çay kaşığı ile Su veriyordum ben.kaynamış ılık su.modern tıbbın altı ay su vermeyin bilgisine katılmıyorum.

muhtemel benim de annemin olacağı bu. bazı insanlar böyledir işte bilirsin. o yüzden çokta takmanı gerektirmez
şimdiki hamileler allahtan okuyor, araştırıyor. önceden her cocuk büyüten de kendi yaptığını doğru sayıp en iyi kendim büyüttüm sanıyor
boşvermeyi deneyin bence, anneler seviyor böyle şeylere karışmayı

Kızlar selamlar
Bu aralar hem koronadan dolayı, hem benim yeni doğum yapmış olmamdan dolayı evdeyim pek dışarı çıkamıyorum.işimiz dolayısıyla başka ilde yaşıyoruz ben ücretsiz izindeyim .ailemizle aynı ilde değiliz. Ama bazen iyiki de değiliz diyecek duruma geliyorum . Annem malum torununu özlediği için her gün bikere görüntülü arıyor buraya kadar sıkıntı yok niye olsun .fakat çocuk 3.5 aylık doğduğundan beri sürekli pirinç unlu mama, yemek suyu çorba suyu falan vermem için ciddi bı ısrar içinde. Anneme bunun daha erken olduğunu belirtmeme rağmen ısrarla ver ver bişey olmaz karnı tok dursun diyo ama her gün.hayir dedikçe tekrarliyo ben de mecburen evet veriyorum deyip eş geciyoruk.bu konuyu artık.bi diğer konuda asla benim çocuk.bakabilecegime dair inancı yok sürekli Ac o, onun uykusu var yok.pis annen sana bakamiyomu gibi şeyler.ciddi.manada anneligimi sorgulamaya başladım.artik aşırı bunaldım.
Niye verdim diyorsunuz ki? Sonra sağda solda benim kızım verdi de bir şey olmadı diye anlatır Allah korusun. Başkasının bebeğinin sebebi olur. Sen ne anlarsın bize verdin de ne oldu, bağırsaklarım perişan halde. Doktorlar bebekken annen ne verdiyse mahvolmuşsun dedi de. Kız dur

Dışarıdan bir şey verme sevdalarını anlamıyorum ömrü boyunca zaten dışarıdan yiyecek be mübarek bırak da 6 ay sadece anne sütü alsın atlı mı kovalıyor acelen ne ? 🙄 Benim k.validem mandalina suyu vermişti 34 günlükken bir cinnet de ben geçirdim

Bir de çocukla konuşmaları var ah aç mı bıraktılar seni ah konuşmadılar mı seninle döveriz biz onları diye doldura doldura konuşurlar.En son aa neden konuşmayalım canım evlat bizim değil mi konuşuruz ayrıca o aç değil ben biliyorum onun karnı aç mı değil mi dedim de öyle demekten vazgeçmişti

Kızlar selamlar
Bu aralar hem koronadan dolayı, hem benim yeni doğum yapmış olmamdan dolayı evdeyim pek dışarı çıkamıyorum.işimiz dolayısıyla başka ilde yaşıyoruz ben ücretsiz izindeyim .ailemizle aynı ilde değiliz. Ama bazen iyiki de değiliz diyecek duruma geliyorum . Annem malum torununu özlediği için her gün bikere görüntülü arıyor buraya kadar sıkıntı yok niye olsun .fakat çocuk 3.5 aylık doğduğundan beri sürekli pirinç unlu mama, yemek suyu çorba suyu falan vermem için ciddi bı ısrar içinde. Anneme bunun daha erken olduğunu belirtmeme rağmen ısrarla ver ver bişey olmaz karnı tok dursun diyo ama her gün.hayir dedikçe tekrarliyo ben de mecburen evet veriyorum deyip eş geciyoruk.bu konuyu artık.bi diğer konuda asla benim çocuk.bakabilecegime dair inancı yok sürekli Ac o, onun uykusu var yok.pis annen sana bakamiyomu gibi şeyler.ciddi.manada anneligimi sorgulamaya başladım.artik aşırı bunaldım.
Keske benim de böyle saçmalıklarını idare edebilecekleri bir annem olsaydı...onun sacmalamasini ve beni begenmemesini bile özledim...
Bence idare edebilirsiniz..

Back
X