- 29 Ekim 2014
- 2.363
- 1.797
- 83
Merhaba hanımlar, bazısına göre dert değil ama yine de paylaşmak istedim. Sorun öz annemle alakalı. Daha önceki konularımı okuyanlar bilir. Çok kötü davranışlara, sözlere maruz kaldım.
Daha sonra evlendim. Evliliğimin ilk zamanlarında herkesin söylediği gibi annem çok üstüme düşmeye, günde 3-4 kez aramaya başladı. Ha bire oturmaya çağırıyordu bende ağırladım evimde bir kaç kez.
Ancak sorun şu; daha önceki yaşananlardan dolayı benim içim hala buruk. Yani bir tarafım hala kırgın. Bunu ona yansıtmıyorum veya bu sebepten hala tartışmıyorum ama bilirsiniz içimde bir yerler hala kırık.
Eşim de annemin bu tarz yersiz ve utanç verici davranışlarına şahit oldu hem de bir kaç kez. Ama sağolsun bu konuda hiç kısıtlamadı beni. İster tek git, istersen beraber gideriz, canın ne zaman görmek isterse gideriz görürsün vs diyor. Yani anlayışlı.
Ama annem bu aralar benimle konuşmuyor. Sebebi de ona gitmememmiş.
Usülüyle anlatıyorum. Çalışıyorum, işten eve gelmem 8i buluyor ve o saatten sonra bir yere gitmek gelmiyor içimden yorgun oluyorum diyorum ama anlamıyor.
Kendinden örnek veriyorum. Sen işten çıktıktan sonra bir yere gezmeye gidebiliyor musun diye.
Yok diyor ama hala bana gel baskısı yapıyor. Gitmeyince de darılıyor.
Yani her türlü beni huzursuz edebiliyor.
Ben zaten yapı olarak soğuk mesafeli biriyim ilk etapta.
Anlaşabildiğim kişilerle aynı ortamda bulunduğum zaman sıcakkanlı vs davranabiliyorum. O da bunu anlamıyor.
Yaptıklarına rağmen hala gel diyor, kardeşinin okuluna para ver diyor, bizim durumumuz yok diyor, arabayı yeni aldık sıkışığız diyor (bunu söylemeden evvelde şehir dışına belirli aralıklarla 4 farklı seyahati oldu özel araçla)
YANİ HANIMLAR ÖZETLE NE ŞİŞ YANSIN NE KEBAP DİYOR.
YAŞATTIĞI ONCA ŞEYE RAĞMEN HALA MADDİ MANEVİ BEKLENTİ İÇERİSİNDE.
BENSE EŞİMLE GAYET MUTLU VE HUZURLUYUM.
eARADA ONUN BU TARZ BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRMESİ BENİ RAHATSIZ EDİYOR.
NASIL ÇÖZEBİLİRİM FİKRİNİZ VAR MI?
Daha sonra evlendim. Evliliğimin ilk zamanlarında herkesin söylediği gibi annem çok üstüme düşmeye, günde 3-4 kez aramaya başladı. Ha bire oturmaya çağırıyordu bende ağırladım evimde bir kaç kez.
Ancak sorun şu; daha önceki yaşananlardan dolayı benim içim hala buruk. Yani bir tarafım hala kırgın. Bunu ona yansıtmıyorum veya bu sebepten hala tartışmıyorum ama bilirsiniz içimde bir yerler hala kırık.
Eşim de annemin bu tarz yersiz ve utanç verici davranışlarına şahit oldu hem de bir kaç kez. Ama sağolsun bu konuda hiç kısıtlamadı beni. İster tek git, istersen beraber gideriz, canın ne zaman görmek isterse gideriz görürsün vs diyor. Yani anlayışlı.
Ama annem bu aralar benimle konuşmuyor. Sebebi de ona gitmememmiş.
Usülüyle anlatıyorum. Çalışıyorum, işten eve gelmem 8i buluyor ve o saatten sonra bir yere gitmek gelmiyor içimden yorgun oluyorum diyorum ama anlamıyor.
Kendinden örnek veriyorum. Sen işten çıktıktan sonra bir yere gezmeye gidebiliyor musun diye.
Yok diyor ama hala bana gel baskısı yapıyor. Gitmeyince de darılıyor.
Yani her türlü beni huzursuz edebiliyor.
Ben zaten yapı olarak soğuk mesafeli biriyim ilk etapta.
Anlaşabildiğim kişilerle aynı ortamda bulunduğum zaman sıcakkanlı vs davranabiliyorum. O da bunu anlamıyor.
Yaptıklarına rağmen hala gel diyor, kardeşinin okuluna para ver diyor, bizim durumumuz yok diyor, arabayı yeni aldık sıkışığız diyor (bunu söylemeden evvelde şehir dışına belirli aralıklarla 4 farklı seyahati oldu özel araçla)
YANİ HANIMLAR ÖZETLE NE ŞİŞ YANSIN NE KEBAP DİYOR.
YAŞATTIĞI ONCA ŞEYE RAĞMEN HALA MADDİ MANEVİ BEKLENTİ İÇERİSİNDE.
BENSE EŞİMLE GAYET MUTLU VE HUZURLUYUM.
eARADA ONUN BU TARZ BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRMESİ BENİ RAHATSIZ EDİYOR.
NASIL ÇÖZEBİLİRİM FİKRİNİZ VAR MI?