Annemin biricik kızı!

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba Sevgili Hanımlar,
Bazen keşke hiç doğmasaydım diyorum.KISS'i hatırlayınca bu düşüncemden vazgeçiyorum.
Bayanlar,benim sorunum annemle.Yıllardır,çocukluğumdan beri yapmadığı kalmadı bana ama sanırım halâ hırsını alamıyor.
Ablam 4 ay önce doğum yaptı.Annem benim üni okuduğum şehirde benimle kalıyordu.Tatilde geldik şimdi bebeğe annem bakıyor.Annem bu ablamı her zaman kayırır.Ablamın üzerimdeki emeklerini inkar edemem ama kendisinin bazı huylarından nefret ediyorum.Büyük ablamın maddi durumu iyi.Bana hep hediyeler alır.Aynı şekilde diğer ablamada alır ama ablam bana alınanları kıskanır.Büyük ablam bana ne yaptıysa ne aldıysa daha fazlasını kendi çocuğunada yapsın istiyor.Annemle aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz.Geldiğinden beri yüzüme dahi bakmadı.Hep torunuyla hep kızıyla.Aklı sıra beni kıskandırmaya çalışıyor.
Buraya bu konuyu açmama sebep olan olay,annem tavuk pişirdi bütün tavuk.Butun birini ablama diğerini babama verdi iki kanadıda kendi yedi.Bana "Paul de bulsun bişey yesin" dedi.
Annemden nefret ediyorum.Hemde bütün kalbimle.Annedir falan diye demeyin sakın!!!
Size sorum şu,onlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Suratım asılıyor babam kızıyor.Odama gidincede kızıyor.
Iki gün daha burdalar napıcam ben????!

Birazdan aaaaa olur mu bütün anneler melektir; sana öyle gelmiştirciler basar burayı.

Düpedüz evlat ayırmış!

Boşverin takmayın annenizin bu nezaketsiz ve ayrımcı tutumunu .. Emin olun değiştiremezsiniz. Yıprandığınızla kalmamak için umursamamayı öğrenin.

Merhaba Sevgili Hanımlar,
Bazen keşke hiç doğmasaydım diyorum.KISS'i hatırlayınca bu düşüncemden vazgeçiyorum.
Bayanlar,benim sorunum annemle.Yıllardır,çocukluğumdan beri yapmadığı kalmadı bana ama sanırım halâ hırsını alamıyor.
Ablam 4 ay önce doğum yaptı.Annem benim üni okuduğum şehirde benimle kalıyordu.Tatilde geldik şimdi bebeğe annem bakıyor.Annem bu ablamı her zaman kayırır.Ablamın üzerimdeki emeklerini inkar edemem ama kendisinin bazı huylarından nefret ediyorum.Büyük ablamın maddi durumu iyi.Bana hep hediyeler alır.Aynı şekilde diğer ablamada alır ama ablam bana alınanları kıskanır.Büyük ablam bana ne yaptıysa ne aldıysa daha fazlasını kendi çocuğunada yapsın istiyor.Annemle aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz.Geldiğinden beri yüzüme dahi bakmadı.Hep torunuyla hep kızıyla.Aklı sıra beni kıskandırmaya çalışıyor.
Buraya bu konuyu açmama sebep olan olay,annem tavuk pişirdi bütün tavuk.Butun birini ablama diğerini babama verdi iki kanadıda kendi yedi.Bana "Paul de bulsun bişey yesin" dedi.
Annemden nefret ediyorum.Hemde bütün kalbimle.Annedir falan diye demeyin sakın!!!
Size sorum şu,onlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Suratım asılıyor babam kızıyor.Odama gidincede kızıyor.
Iki gün daha burdalar napıcam ben????!
Başından atacak halin yok ya. Sabredeceksin. Annen de senle gelmesin üniversite okudugun yere.

Sevgisiz bir anne olacağına hiç olmasın daha iyi diye düşünürüm her zaman, Allah yardımcın olsun sabret biraz daha ders bahanesiyle odana girmeye çalış...
Hiç konuşmayı denedin mi annenle??
Belki defalarca...Sürekli bana ablamı savunur kendince neden çok sevdiğini anlatır ve konu kapanır.

Ablam konyada okudu üniyi.yurtta kaldı bir de yokluk içinde başkalarının eski kıyafetlerini giyerek büyümüş.şimdi benim yaşadığım hayata ben layık değilmişim.
Çok saçma ama malesef bi çok ailede var bu düşünce, o zamanında çok ezildi, fedakarlık yaptı, zar zor okumaya çalıştı, mücadele etti falan filan düşüncesi bunlar şimdi olay netleşti ama hala çok gereksiz ve saçma olduğunu düşünüyorum... Üzüldüm sizin için de

Back
X