Annemin davranislarina karsi tahammulum yok

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Hanimlar annem beni döverek ve söverek büyüttü surekli sinirlidir hep bağırır çağırır ağzı bozuktur ve beddua eder. En basit olayda bile yalan söyler asla hatasını kabul etmez asla hatalı miyimdir demez.bu sebepten bende aynı onun gibi oldum zaten yalana tahammülü olmayan biriyimdir surekli alttan alıyorum ama yalan söylediği zaman kendime hakim olamıyorum bende agizma geleni söylüyorum ağır konuşuyorum beddua ediyorum.o zaman başlıyor sana senin gibi evlat nasip olsun.
Düşünüyorum bende onun gibi evlat buyutursem amenna ama beni böyle büyüten sensin neden şaşırıyorsun.a...ma miçsin ama tek kelime etmeyeyim çünkü evlat öyle yapar ona gore kafayı yiyeceğim ya

Annem böyle dediğinde "amin" diyorum ben. Ben buna o kadar sabrediyorsam benim evladım bana haydi haydi sabreder. Yaş kaç meslek var mı bilmiyorum ama evini ayırma şansın varsa en kısa zamanda kaç, bu hastalar insanı hasta ediyor. Huzur bulduğun bir yere sahip olduğunda aslında annene benzemediğini sadece ona dayanamadığından öyle olduğunu anlayacaksın

Maalesef imkansız anca baska şehire atanirsam. Bunun haricinde böyle bisey yaparsam yedi düvele hayırsız evlat diye rezil rüsva eder.
Rezil olsan ne olur ki, sen kendini kurtardığına bakmalısın. Sana neden gittin diye sorana huzur vermiyordu ben de bıraktım çıktım. İnsan muamelesi yapsaydı gitmezdim diyeceksin olacak bitecek

Maalesef imkansız anca baska şehire atanirsam. Bunun haricinde böyle bisey yaparsam yedi düvele hayırsız evlat diye rezil rüsva eder.
3 gün konuşurlar unuturlar . Muhakkak konuşacak bir gündem var güzel ülkemde . Bence bir kez geldiğimiz hayatta anne bile olsa , azıcık bencil olmak lazım .
Annenle son kez konuş , artık sabrının kalmadığını söyle . Hem onun için hem de kendin için ayrı kalmanız gerektiğini söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…