- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
- Konu Sahibi Carpediem4
Merhabalar kızlar annem 3 senedir kiracı ilk yıl makul bir zamı oldu geçen sene adam 1400 den 2550 ye cikardi kirayi anneme verme , yuzde 25 öde dedim ama dinlemedi dün geldiler şimdide 2550 den 6200 istedi annemde en fazla 5 vereblirim dedi bizde bnu istiyoruz erkende geldik ödeyemezsen çık abla dediler sonra durum muallakta kaldi gittiler anneme dedimki ara kabul ediyorsa 5 i otur yok etmem diyorsa ver yüzde 25 zamı ( 3130 gbi birsey yapiyor )mahkemeye basvurup attirsin evden attirabildigi yere kadar otur dedim annemde aynen boyle soyledi teli de eşi açmıştı anlamadi bile sıkıntı yok sen basvur mahkemeye gbi bisey söyledi sanki biz basvurucaz 
Yalnız şöyle bir şey var annem oturduğundan beri hiç sözleşme yenilemedi girdiği gibi duruyor hep ağız ile anlaştılar çıkarma hakkı doğar mı yoksa yeni sözleşme yapılmayınca eski kurallar aynen devam ediyor şeklinde bir bilgi edindim doğrumudur ?

Yalnız şöyle bir şey var annem oturduğundan beri hiç sözleşme yenilemedi girdiği gibi duruyor hep ağız ile anlaştılar çıkarma hakkı doğar mı yoksa yeni sözleşme yapılmayınca eski kurallar aynen devam ediyor şeklinde bir bilgi edindim doğrumudur ?