Annemin fazla kurban parası istemesi

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
merhaba kk. Annemlerle birlikte kurban keseceğiz annem :" durumunuz iyi ,bir sürü tatil yapıyorsunuz ;benim hissemi de siz verin de biz de tatil yapalım "diyor.annem evli işe yaramaz bi kocası var. Eşime de direkt söyledi o pek sıcak bakmadı ne yapaçağımı şaşırdım. Annem çok talepkar ,maddi olarak hep ona destek olmamızı istiyor. iki kardeşiz evliyiz ikimize de öyle. Vermeyince tavır yapıyor; ben sizi okuttum işe girdiniz bana bi yararınız dokunmadan evlendiniz diye. Eşime karşı annemi savunmak zorunda kalıyorum; haklı bizi okuttu beklemesi doğal diye ama içten içe hoşuma da gitmiyor

Cnm annene yardim edebilirsin cok normal ama eşin anlamadan halledersen daha sıkıntısız olur sizin için

Haklida degilde,sizi bilmem de ben olsam o söylemeden varsa verirdim.
Var benim de ama öyle akan bi para değil,biraz birikmişim var.. sadece kurban parası da değil.. damatlar beni aramıyor gelince evimin eksiklerini fark etsinler,velhasılı eşinin yapmadıklarını yapsınlar istiyor yapmadıkları zaman da küsüyor,onlar gelmesin siz gelin eşleriniz olmadan diyor.eşime güvensem o hayal kırıklığı anneme güvensek o ayrı pişman ediyo

Kurban parası istemiyor fazladan verin de biz onle tatil yapalım diyor

Hangi dinden bahsediyor bilmiyorum ama İslama göre o anda paran yoksa kesmezsin. Başkalarına hava atacak herhalde ben de kestim diye. Hayret bir şey.

benim hayallerim arasında anne babama iyi bir tatil yaptırmak bardı ama kısmet olmadı daha . gercekten paranız var ise yapın

Kendim için ayırdığım parayı verebilirim.. o da zaten buna kızıyor hiç bi yere gidemiyor bunaldı biraz ama ne bileyim o parada benim kızımın da nakkı var :/

Var benim de ama öyle akan bi para değil,biraz birikmişim var.. sadece kurban parası da değil.. damatlar beni aramıyor gelince evimin eksiklerini fark etsinler,velhasılı eşinin yapmadıklarını yapsınlar istiyor yapmadıkları zaman da küsüyor,onlar gelmesin siz gelin eşleriniz olmadan diyor.eşime güvensem o hayal kırıklığı anneme güvensek o ayrı pişman ediyo
Ha ben çalışıyorsunuz sanmistim,o zaman kusura bakmasın annen el oğlundan medet ummak nedir.

Başkasının parası ile kurban kesilmez hele hele ben tatile gideyim siz kesin hiç olmaz. Annene söyle beklentiye girmesin tabiki okutacak büyütecek anneliğin vasfı bu

Erkek anası dese tefe koyulurdu. Kadın yerden yere vurulurdu. Maşallah kadın annesi olunca her harekete bir iyiniyet uyduruluyor.
Fikrime gelince, maddi durumunuz iyiyse tabiki ailelere yardım edilir. Ama biri benden maddi anlamda bir talepte bulunursa (iğneleyerek) yapasım varsa da yapmam.
Bence paranız varsa verin ama bunun son olduğunu da söyleyin. Çünkü anneniz siz verdikçe devamını getirecek gibime geliyor.

Bu bayram da zehir olacak. Vallahi bayramları sevmiyorum. İlla birileri küsüyor be sorun çıkıyor. Onun ailesini atlattık tüm sinir bozuculuklarını yuttum,ama eşim yutmaz kesin kavga ederiz benim canımı sıkmayı başarır bizimkilerin yanında. Annem de küser bi şakilde. Offf

İsteme şekli söyleyişi çok çirkin. Anne de olsa resmen sizi kullanıyor. Çok yakınımda var aynısı. Bütün çocuklarından aynı şeyi almak için para istemişti. Gerektiğinde tabi ki yardım edilir ama bu şekilde hayır

Back
X