Annemin gnln almal mym?

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
40
Manisa
kızlar hemen konuya gireyim.
bugun bi akrabamız yeni ewe taşındı diye mewlüt okutuyor.annemle gidecektik.gideceğimiz kişiler çok kokoş ewde bile makyazla dururlar neredeyse..
bende ssaçlarıma fön çektim biraz süslenip kokoş takılacaktım.neyse ne kıyafet giyeceğimi düşünürken annem kumaş pantolon giy dedi,üstüne de gömlek.bende istemedim,üstüme düz beyaz bi badi giydim,boynuma hint işi şalı flar yapıp bağladım,altıma da kot giydim.annem de kızdı pek sewiyosun böyle flarları takıp entel dolaşmayı dedi,artık üniwersiteyi bitirdin,salaş takılma dedi.ne alaka dedim.üstümü çıkardım ama sonra da bi türlü kıyafet beğenemedim.iyice sinirlerim bozuldu,gelmicem dedim.annem de üzüldü kızdı tabi..bişi demeden gitti.içime oturdu.
annem her istediğimi yapar saolsun,buzamana kadar hiçbişeyime karışmamıştır.ama böyle oldu şimdi de.
giderken ben senin her istediğini yapıyorum sen benim hiç bi dediğimi yapmıyorsun dedi.
çok üzüldüm arkasından giyinp gitsem mi dedim ama ewi bilmediğim için gitmedim.sizce ne yapayım???

Keşke baştan dediğini yapsaydın ama olsun canım olur böle ufak tartışmalar gelince bi sarılır boynuna öpersin geçer gider :1hug:

kırılmıs belliki annen eve geldiginde özür dilersin öpersin gönlünü al bence hem ufak bişey yüzündn kırgınlık yasamayın

ne olurdu kumaş pantalon giyseydiniz.kırılmış anneniz.bence bi şekilde gönlünü alın.

annelerin vardır böyle giyim kuşama takılma halleri takmayın kafanıza geldiğinde bi özür dilersiniz geçer bizde de oluyor aynı olay

Biraz ona hak wererek davranıslarını düzelterek zatn gönlünü alabilirsin :kedi:

haklısınız kızlar zaten içim içimi yiyor şimdi,keşke dediğini giyseydim diye.
gelince özür dileyip öpücem anneşimi :1hug:

sen gencsın ve onun cocugusun ıstedıgının yapılmasını etrafa da bbakın kızım cok hanım cok söz dınler dıye gostermek ıstıyor
öp tabı yapma bı daha da ıstedıklerı onlar ıcın cok kıymetlı

aama olsun 2 dakka bıle gorunmen mevlutte ıyı etkı bırakmıstır sımdı hangı cocuk ortaya cıkıp oturuyor kı ınsan ıcınde ıyı ol mus sekerım takma cok annenın gonlunu al yeter

Ne dedin şimdi sen ,anlayan beri gelsin..

sen anlayamadın mı?
şaşırmadım ne desem anlayamadıgını içeren yazı yazıyorsun yazımın altına

bı dahakı sefere özelden yaz ben sana acıklamalı yazarım ne dedıgımı kaydirigubbakcemile3

burada da dedım kı ıyı yapmıssın bısey olmaz dedım kısaca

Sıkıntın varsa, sen özelden yaz..:dilcikar:

Sen arkadaşın konusunu iyi okumamışsın galiba..
Annemi kızdırdım galiba, mevlüte gitmedim diyor..
İki dakika değil,iki salise bile görünmemiş..
Adresi de bilmiyorum gidemiyorum diyor..

Yarım yamalak okuyupta cvp yazıyorsun..
Bir dahakine gözlerini böyle:1shok:açarak oku..

Son düzenleme:
olay olmus bıtmıs..
suan annenızden ozur dıleyıp gonlunu alınız
annelerın yuregı hemen affeder..
pamuk kalplılerdır..dılerım hersey tatlıya baglanır..

bu kadar ufak bişey için annenin hiç kalbi kırılırmı
nolurdu onun isteidğini giyseydiniz.

Benim annem de çok ısrarcı olmazdı ama şunu giysen, bunu giysen diye karışırdı.
Ben onun dediğini giymezdim ama ters konuşmazdım.
Onu neden giymediğime ikna ederek yine istediğimi giyerdim.
Annenin gönlünü almalısın tabii ki.:hulya:

gelince sarılır öper koklar af dilersin..anned nasıl olsa neler yapıyoruz affediyor bunu da bağışlar elbet canım.sıkma canını...

kızlar herşey düzeldi,gelince öptüm sarıldım özür diledim.yerimseniben

Bravo Şekerimkaydirigubbakcemile5.anneler:CüvCüv: çok özel insanlardır,bilirsin herşeyleri karşılıksızdır..
Senden böyle birşey isterse,onu kırmadan izah edip,orta yolu bulmanı öneririm..
Sevgiler..opuyorumnanaktan

zaten dün içim içimi yemişti resmen...
çok saol canım.bundan sonra çok daha dikkat edicem...:1hug:

altı üstü mevlide gidiyorsunuz o kadar süslenmenizin alemi ne ki
barışmanıza sevindim...
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…