Annemin gozunde bakici ,kardeslerimin gozunde uvey kardes gibiyim.

Bencede anneni dinleme bulmuş bir hizmetçi sen kendin hayatını düzene sok erkek kardeşlerinede bakma geriye baktığında yapmadıklarına çok pişman olursun , hayalinde ne varsa umarım gerçekleşir ama yolunda mutlaka seni üzenler olacak sen onları görmezden gel ,

Bencede anneni dinleme bulmuş bir hizmetçi sen kendin hayatını düzene sok erkek kardeşlerinede bakma geriye baktığında yapmadıklarına çok pişman olursun , hayalinde ne varsa umarım gerçekleşir ama yolunda mutlaka seni üzenler olacak sen onları görmezden gel ,

Aynen baslikta belirttigim gibi ben bu evde sevilmiyorum ve istenmiyorum. Sonradan gelen gelin hatta onun misafirleri bile istemiyor beni.
kendim de ariyorum hatayi ama bulamiyorum. Tek hatam bu aileye cok iyilik yapmamdi . Ugruna liseye gitmedigim senelerce calismadigim yeter ki iyilessin diye dusundugum kardesimle ilgilenmemdi belki de hata. Annem bir kez olsun kendi kiziya ugrasmadi hep bi bahanesi vardi kucuklugumden beri ben baktim okula goturdum hastaneyde aylarca yaninda kaldim annesi bir gece dahi kalmamistir. Anca ici bos iki guzel lafla kandirdi bakici yerine koydu . Ve simdi kardesimin sagligi duzeliyorken hayatimi yoluna sokmak istemem herkese batti. Dershane yazildim universite sinavina hazirlniyorum. Dershaneye yazilacagimi soyledigimde basta annem tepki koydu ee hakli bulmus ben gibi saf beles bakiciyi somurecek ya . Sonra 2 abim sozde biri okumus (diplomali cahil) yazilma gerek yok dediler halbuki sadece uni.sinavi icin 3 kere dershaneye gitmis kpsd icin bir kere inglzce icinde birkere kursa giden biri beni hayatta ilk kez dershaneye gidicdk olmama karsi cikti. Sonuc : 2 abimle de kusuz hayatta baldizina esine sevgililerine verdigi destegin yarisini bile kardesine vermemis abilerim hep kostek olmus abilerim. Oyle kin ve nefret var ki esinide benzetti kendine bi tanesi . Oyle doldum ki bu evde durmak istemiyorum artik bian once su sinavi kazanip defolup gitmek istiyorum bu evden . Bi tek bebegim gibi baktigim kardedim ve babama inancim var onlarda olmasa bi dakika bile durulmaz bu evde. Icimi doktum okuyan herkesten allah razi olsun.
Dersane sürecinde de dersanenin etüt salonunda ders çalış çünkü evdekiler seni rahat bırakmayacaktır. Allah zihin açıklığı versin BAŞARILAR canım seni takdir ettim ...

Boyle yapma cnm, aksine inadina gitcem de. Sen kendine baska bir dunya yarat orda yasa, duyma konusulanlari soylenenleri, sokulan laflari.
Seni cok iyi anliyorum. Hergun okuldan eve acaba bugun nolcak, nasil bi sorun cikcak die korkuyla giderdim. Ders calismayi gectim, evde yemek yemek, nefes almak bile zulumdu. Laf sokmayı bırak, eziyet, açlık vs. Tek kurtulusumun meslek edinmek oldugunu dusundum hep. Sende boyle dusun, bi amacin olsun ve ona asıl. İnan bu hedef seni daha güçlü kılacak, yılma lutfen. Gerçekten istedikten sonra yapılamayacak şey yok.

Haklisin inatla bu yoldan vazmeyecegimi onlara gosterip sagir kaplumbaga olmaliyim ve bi gun kazandigimda o yerlesti yazisini hepsinin gozune soka soka burdan giderim insallah .

Cok tesekkur ederim bende oyle yapicam kimseyi takmamak en iyisi olacak.

Dersane sürecinde de dersanenin etüt salonunda ders çalış çünkü evdekiler seni rahat bırakmayacaktır. Allah zihin açıklığı versin BAŞARILAR canım seni takdir ettim ...
en iyisi dershane de calismak gercekten burda rahat yok. Tesekkur ederim .

dershanenin etüt salonlarında çalışmak sana daha çok fayda sağlar canım.
Kardeşine de ALLAH şifa versin... Hakkın ödenmez inan buna.

Allah razi olsun . Insallah bu sefer sans bana da guler bende universiteyi kazanir bikac sene rahat ederim .
bu kararlılığın ve hırsın devam ettiği sürece iyi bir üniversiteye girersin inşaALLAH...

Haklisin inatla bu yoldan vazmeyecegimi onlara gosterip sagir kaplumbaga olmaliyim ve bi gun kazandigimda o yerlesti yazisini hepsinin gozune soka soka burdan giderim insallah .

Amin cnm insallah. Allah yardımcın olsun.

derslerine çalış , oku ..
kuzum üzülmeee :)

Sakın üstüne geliyorlar diye pes edip bırakma. Gitmiycem falan da deme üzülür mü annen sanki işine gelir. Kardeşine bakman çok güzel bir şey ama bu senin değil annenin görevi. Sana haksızlık ediyor. Senin geleceğini düşünmüyor.

Sakın üstüne geliyorlar diye pes edip bırakma. Gitmiycem falan da deme üzülür mü annen sanki işine gelir. Kardeşine bakman çok güzel bir şey ama bu senin değil annenin görevi. Sana haksızlık ediyor. Senin geleceğini düşünmüyor.

Belki vicdana gelir diye blof yaptim dershaneyi birakacagimi soyledim ama takmadi bile demekki isine geliyormus dedigin gibi . Evlat ayrimi yapiyor diger cocuklarinin gelecegi icin herseyi yapiyor ozellikle ogullari icin ama bana gelince evde oturup bakici olmami istiyor ama onun istegini yapmicam hayat cok acimasiz ilerde yanimda olmayacak biliyorum.

Back
X