- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
Var canim 78 sayfa lutfennnnEvet biraz òyle olmuş.
Bi gelişme varmı bu arada? :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canim 78 sayfa lutfennnnEvet biraz òyle olmuş.
Bi gelişme varmı bu arada? :)
Var canim 78 sayfa lutfennnn![]()
haa, yok canim bisey yazmadi , bende yazmadim,yazmayi da dusunmuyorum haniOkudum hepsini :)
Yani hoşcakaldan sonra konuşmadınız.
22 yim , hayirlisi olsun ama su ana kadar hep yanlis kisilerden hoslandim . iste boyle salak tiplerden hoslaniyorum sonra uzulende ben oluyorum![]()
canm yazmayacaksan silmen daha dogru olurmus gibi geliyor.. cunku onu silmemis olman onun kafasnda "yazmami bekliyor ama daha cok bekler" dusunmesine sebep olur. Diyelim ki senin onu islettigini falan dusunerek yapti eger sen onu silersen o zamanda "hatami yaptm." diye dusunmesine sebep olup ister istemez eger kendisi ozunde oyle yaziismalari yapmayacak biriyse vicdan yapip kendini daha dogru ifade etme cabasina gorme ihtimali olasi..
madem asla yazmocam diyorsun o zaman sil gitsin.. engel koymadgn surece istedigi an iletisime gecebilir.. sende ona gore segerlendirirsin..
Anladım canım.
Baştan belki daha ciddi tavırlar sergiemedigin için oda ciddiye almayip, aşık oldum tavrında bulundu.
Artık netten görüşmeniz saglıklı olmaz, ki şayet görüşecekseniz, yüz yüze konuşmaniz daha iyi olurdu.
Fakat ben de diğer kk hatunlarına katılıyorum ve bu adama pek inanasım gelmiyor..
Evet kizlar su an itibariyle kendisini arkadasliktan cikarmis bulunuyorum . Olaki hatasini anlar yazarsa tamam ama orali olmazsa bende olmam :)Vayy neler olmuş neler ama bende silmenden yanayım hatasını anlasın![]()
Hosgeldin canim ne iyi ettin de yazdin :) , Sende haklisin bende onu gormedim ama etkilendim , ama kimse bana yalan vs soyluyorsun demedi ama niyeyse bende dahil kimse adamin beni fotograflarimdan dolayi sevebilicegine inanmadi . Beni resmen sevgilisi ilan etmisti o da beni acayip rahatsiz etti yani dayanamdim yazdim icimde ne varsa . Dunden beri zaten hic birsey olmadi zaten oyle bi beklentimde yok .helloeverybody vallahi konunu birkaç gündür görüyordum ama bugün bi bakayım neymiş dedim ve konunun sürümcemesiyle acaba ne oldu ne olacak diye en son sayfaya kadar tek tekkkkkk okudum :) , bu arada gördüğüm kadarıyla sende en başka bu beyfendiden sadece resmini görerek etkilendin ve annenin sakın böyle birşeye kalkışma demesine rağmen dayanamayıp o kişiyle ne olursa olsun tanışmak için günlerdir pc başında zaman geçirdin, ve hiç yüzyüze görüşmediğin sadece fotsundan etkilendiğin biri için değilmi, demem o ki karşı taraftaki kişidede senin fotondan ,aynı mekanda ve aynı havayı teneffüs etmiş olmanızdan etkilemiş olabilir.
Yada ben empati yaptığımda netten benimle tanışmak isteyen ve benimle bir çok ortak özelliği olan birinden ister istemez şüphe eder ve bu kadar da tesadüf olmasını beklemezdim bence beyefendi senin onu daha önceden %100 tanıdığını düşünürekte böyle yorumlar yapmış ta olabilir, keşke aceleci davranıp karşındaki kişinin kendini ifade etmesine izin vermeden sen bunları bunları böyle böyle yaptın diye yargılamak yerine direk ona soru cvp şekilde giderek dinleyip anlama yolunu izleseydin derim.
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlama olur mu ben sadece olaylara birde bu tarafından baksaydın nsl olurduyu anlatmak istedim canım...
Evet kizlar su an itibariyle kendisini arkadasliktan cikarmis bulunuyorum . Olaki hatasini anlar yazarsa tamam ama orali olmazsa bende olmam :)
ne oğlanmış ama 1 haftadır üst sıralarda...
dogru olani yaptin canim hayirlisi olsun..![]()
Sagolun canlarimm hayirlisi olsunn napalim :))))Doğru olanı yapmışsın boşver şu erkeklere yüz vermeye gelmiyor hiç![]()
Sagolun canlarimm hayirlisi olsunn napalim :))))
Iyiki de soylememisim kim oldugumu da gercek yuzunu gordum , demekki guzel olan kizlara asiliyor direk ,bunu bildigim cok iyi oldu . Zaten bundan sonra kendisine gercekte kim oldugumu soylemek soz konusu bile olamaz benim icin cunku hayal ettigim gibi biri degildi malesef...Gelişmeleri okudum canım,bence senin gerçekte kim olduğunu bilmiş olsaydı 3-4 gün içinde sana aşık oldum vs diyemezdi daha temkinli davranırdı.peki o yazışmadan sonra birşeyler yazdı mı?