• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin kardesime hakareti?

Evde kaldin cumlesi nedir yahu.. yil olmus 2016.. kiz kardesin cocukta degil.. kendi kararlarini kendisi alabilecek yasta.. kizin uzerine bu kadar yuklenmis anneniz, kiz'da gider tabi.. ama nedense olay sadece bundan ibaret degil gibime geldi

kızkardeşim 1.5 yıldır biriyle görüşüyordu kendısı 22 yasında içi ısınmamış uymamış bir eksikte görememiş karşı tarafta ama ayrılmak istediğini söyleyip ayrılmış kardeşim annem bunu duyunca nasıl yaparsın sen şimdi kimi bulacaksın daha senin gibi sünepeye kim bakar evde kalacaksın diye hakaretler etmeye başladı sevmedin de niye gezdin 1,5 sene diye de bağırdı kardesım evi terk ediyor ne yapmamız lazım annemde onla barışmazsan sana hakkımı helal etmem diye bağırıyor yol gösterin lütfen ?
Annenizle siz konusun bence. Evlenip ayrilsa daha mi iyi bosver sevemediyse isinamadiysa evlenmesin beklesin daha yasi kucuk belki daha iyileri cikar karsina falan diyin annenize

kızkardeşim 1.5 yıldır biriyle görüşüyordu kendısı 22 yasında içi ısınmamış uymamış bir eksikte görememiş karşı tarafta ama ayrılmak istediğini söyleyip ayrılmış kardeşim annem bunu duyunca nasıl yaparsın sen şimdi kimi bulacaksın daha senin gibi sünepeye kim bakar evde kalacaksın diye hakaretler etmeye başladı sevmedin de niye gezdin 1,5 sene diye de bağırdı kardesım evi terk ediyor ne yapmamız lazım annemde onla barışmazsan sana hakkımı helal etmem diye bağırıyor yol gösterin lütfen ?
annen saçmalamış zorlamı evlenecek

:duduk:oha.
hayat arkadaşlığı, yoldaşlık gibi kavramları anlamaktan da aramaktan da uzak belli ki bu insanlar. ülkenin kadını da erkeği de sevişmeyi sevgiden ayrı gördükçe aynı teraneler döner durur. mekanik bir olay olduguna inanmış anneniz ve teyzeniz. birlikteliğin, paylaşımın ve tamamlanmanın neşesinden nasiplenmedikleri için böyle düşünmeleri acınası olmasına rağmen normal.
bende sizinle aynı fikirdeyim. belli bir yaştan sonra da insanların düşüncelerini değiştirmek ne yazık kı çok zor hatta zordan da öte

Ya belki kız kötü bir huyunu gördü söyleyemiyor. Zira anneniz cok ta konuşulacak biri değil belliki.

Benim bir tanıdığım da böyle ayrıldı. En son öğrendim ki kızdan bir süre sonra telefonda fantezi kurmaya kalkmış kızda iğrenmiş. Kimse bilmiyordu neden ayrıldı diye merak ediyordu. Sonra bana anlatmıştı
bu çocuk pek öyle biri değil sessiz sakin biri ama belli ki bizim kızın içine pek sinmedi olmayınca da olmuyor işte

Sanıyorum ki annenizin tek derdi para.
Çocuk iflas etmiş desin.
..

Kardesinizi gitmemeye bir tek siz ikna edebilirsiniz. Aranız iyiyse , sizi yalnız bırakmaması üzerinden vurabilirsiniz.

Annenize de he diyip geçsin. Elbet bir gün susar.
doktoru kaçırdın deyip devamlı konuşur annem susmaz eminim

Back
X