Annemin kilo vermesini istiyorum..

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Selam. Ben annemin kilolarini ondan daha cok dert ediorum. 110 kilo su anda ve diz ve sirtinda saglk sorunu cikti. Dr kilo vermesi gerektigini söyledi. Ama kendisi gittikce tembellesiyor, hic dikkat etmedigi icin kilo almaya devam ediyor. Bu beni endiselendiriyor. Annemi nasil motive edebilirim acaba :/

Kaç yaşında anneniz
Benim anneminde dizlerinde ağrı oldu doktor kilodan dedi
Bfite yazıldı 97 98 kilodan 89 a düştü daha zayıflaması lazım tabi
Bu bile diz bacak ağrılarını geçirdi
Yaşı müsaitse spora yazdırabilirsiniz
Benim yengemle yegenim anne kız beraber gitmişti ikisde kiloluydu

annene de ki ' ben ömür boyu sağlıklı olmak istiyorum anne bana yardımcı olur musun?
yürüyüş yapmak istiyorum düzenli olarak ama yanımda beni motive edecek birine ihtiyacım var benim için benimle yürür müsün?

Annenizi bir spor kursuna yazdırın birde diyetisyene götürün. Spor salonuna para verdiğiniz için önemser gider. Diyetisyende ona yemek listesi verir. 1 ay sonra kontrole gel der. Bu da 1 ay sonra kilo vermeden gitmeye utanacağı için üstüne düşer. Başka çare yok. Kendi kendisine yapmaya kalksa bugün yapar yarın bırakır neyse bugün çok yedim yarın az yerim diye kendi kendini kandırır.

Konu sahibi sizden cok özür dilyorum

Türkiyeliyik mesaj kutun dolu silsene mesajlarini

Annem 50 yasinda. Ben yillik iznimi kullandigim haftalar her sabah yürüyorduk ikimizde cok faxdasini gördük. Ama ben simdi calisiyorum sabahin 6 sinda cikiyorum etrafinda da kimse yok. Diyetisyen konusuna az sicak bakiyor da spor salonuna hayatta gitmem diyor. Ee evde de agzi durmuyor offf hareket yok bisey yok napacazz

Canım benim annemde de aynı durum var. Sanırım spor kadar neden yediğinide araştırmak lazım. Yoksa biraz kilo verip yarım bırakabilirler :\ Işe başlayınca diyetisyen ve psikologa birlikte gitmesini sağlama niyetindeyim balkalım :)

Valla kötü bi'yol biliyorum ama ben annem kilo aldığında malesef moralini bozuyorum.
"anne çok kilo aldın he, anne üstündekinden göbek çıktı değiştir bence"
Kadın olarak takıyor haliyle sonra başlıyoruz nesfitlere
Benim annem de 43 yaşında 70lere çıkıyo bazen sonra morali bozuluyo ama boğazını da tutmuyo bi'kasa meyve koyun önüne 1 saatte yiyo ben böyle bakıyorum

Bi'kilo bile verse övüyorum hemen fıstık gibi oldun diye motivasyonu tavan yapıyo

İmkanın varsa eve koşu bandı alabilirsin bence dışarı çıkmaya üşenir ama evde de üşenmez sanırım

Geçmiş olsun bu arada umarım kısa zamanda verir kiloları

Tesekkur ederim cnm :) ben annemin moralini ne kadar bozmaya calissam da bos . Mesela "anne burdan dü§sen bidon gibi yuvarlanirsin " diyorum da hic morali bozmuyor beraber gülüyoruz "benden gecti artik zayif olupta nolcam " diyor. Evde kondisyon bisikleti var aldigimizdan beri öyle duruyor.
Sagligin ne kadar oemli oldugunu gösteremiyorum.

Ona kalp krizinden bahset, şekerden bahset, beraber geçirmek istediğin uzun ömürden bahset.
Demek ki kafasında kilo=fizik olarak yer alıyo halbuki kilo=fizik+SAĞLIK
Duygasala bağla biraz; korkuyorum sağlığına bi'şey olcak diye bizi hiç düşünmüyosun tamam bi'şey demiyorum anne dikkat etme kendine de nabza göre şerbet:26:

Ahh yarama tuz bastın resmen. Annem dizinden 3 kez menisküs ameliyatı oldu, diğer dizi iflas etmek üzere... Hala kilo vermiyor.

Bir kaç ay önce de kalp krizi geçirdi ve anjiyo olup stent takıldı. Hala sigarayı bırakmıyor. Küçük çocuk değil ki kızıp ceza vereceğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…