Annemin manevi ilgisizligi

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Ah arkadasar o kadar canim skknki. Babam yaklasik 20 sene once vefat etti ben 12 yasindaydim. Kardeslerimde var. Annem biraz zaman gecince evlendi kendisi memur. Ama evlendigi adam bes para etmez calismaz doven soven biri. O adamla bir kus bir barisik yasadi.kac kerr bitir dedik herkes konustu annem hep baristi biz yanliz kaldik evde. Annem evlenince onla kalmadik. Bize arada gelirdi dogru duzgun yemekte yapmazdi ilgisizdi ama maddi olarak para verirdi.kira oderdi. Neyse yillar gecti ben evliyim benim kaynanam gili en son iki sene once cagirdi oturmaya ilgisiz ... Kaynanam gil digr eltimin ailesiyle surekli otrr kalkar icleniyorum:( inanin kaynanam annem bize geldiginde onlara ugradiginda annemi onemsemiyor gibi haraketleri ben anliyorum. Icimi dokmek istedim insan uzuluyo .

Basinizda bir büyük olmadan mi sizi bırakıp evlendi?
Evt yillarca yanliz durduk evde. Herks uzaktan.laf etti akrabalar kimse yanliz nasil.kalirsiniz demedi. 10 sene sonra dayim sehirden is buldu o manalikla yanimizda kaldi uzun sure

Genelde babalar ilgisiz olur ama.bu da senin imtihanın demek ki...ve annen oldugu icin atılmıyor da satılmıyor da degil mi

Lojmanda kaliyorduk herks laf ediyodu siz yanliz kaliyosunuz diye cocuktuk cunku ben 14-15 yasindaydim

Kaynananızı çağırmadığı için, diğer eltinin annesiyle kaynananızın arası iyi diye üzülmeniz yerine annenizi bu şekliyle kabul ederseniz daha az üzülürsünüz. Ki zaten oldukça zor bir çocukluk geçirmenize yol açmış, bugünlere sağlıkla gelmişsiniz evlenmişsiniz. Annenizden birşey beklemeyin zaten çocuklukta sadece maddi yardım sağlayıp yanınızda olmamış bu saatten sonra değişmez.

E
Kaynananızı çağırmadığı için, diğer eltinin annesiyle kaynananızın arası iyi diye üzülmeniz yerine annenizi bu şekliyle kabul ederseniz daha az üzülürsünüz. Ki zaten oldukça zor bir çocukluk geçirmenize yol açmış, bugünlere sağlıkla gelmişsiniz evlenmişsiniz. Annenizden birşey beklemeyin zaten çocuklukta sadece maddi yardım sağlayıp yanınızda olmamış bu saatten sonra değişmez.
evet haklisiniz

Evt yillarca yanliz durduk evde. Herks uzaktan.laf etti akrabalar kimse yanliz nasil.kalirsiniz demedi. 10 sene sonra dayim sehirden is buldu o manalikla yanimizda kaldi uzun sure
Gerçek olmasın diliyorum böyle bir konu.kinamak da istemiyorum annenizi.nasil bir ruh haliyle bunu yaptı bilemiyorum en azindan lojmanda olmanıza sukrettim.akrabalar sahip de çıkabilirdi ama sahip çıkmadı diye onları elestiremiyecegim.10 sene sonra gelen dayı da gelmese de olurmuş.kayinvalideniz eğer bu üzüldüğünü mevzuu dışında iyi bir insan ise onunla ilişkinizi iyi tutun.belki annenizin halı tavrı onun da hoşuna gitmiyordur degil mi?

Sen kendi hayatına bak bu saatten sonra dusununce o kadar üzülecek şey bulunuyor ki eşinle iyi ol kendı yuvana bak kaynananda kendıne ıyı olanla ıyı olur hayatın kuralı bu onem verene verılır. O zor gunleri atlatmıssınız ya sükret kardeslerın ıyı durumdadır ınsallah

Hayir bide suna sinir oluyorum kaynanam ben nisanliykenden bana yapmacikti hatta eltime ben kimle oturup kalkcam demis hani annem boyle ya evli ya ne biliyim bana karsi kaynnm hep yuzume guler gibi yapar cok bellieder aslinda 6 yildr evliyim

Hayir bide suna sinir oluyorum kaynanam ben nisanliykenden bana yapmacikti hatta eltime ben kimle oturup kalkcam demis hani annem boyle ya evli ya ne biliyim bana karsi kaynnm hep yuzume guler gibi yapar cok bellieder aslinda 6 yildr evliyim
Takma desekte hayatındakı insanlar tavırları seni üzüyor. Kaynanan boyle demısse demiş annen böyle degısmeyecek. Rahatsız oldugun bir şey oldugunda direk soyle eşinle mutluysan cokta takmaya degmez.

benim annem babam da eşimin ailesiyle pek görüşmüyolar. eşimin ailesi görüşmek, gelmek-gitmek ister. beraber olunsun ister. ama ailem istemiyo. yapacak bisey yok. çok önemli bisey olursa telefonda konusurlar. esim ben ya da oglumla ilgili bisey varsa da bi araya gelirler.

kaynanam bunun lafini yapsa zerre alinmam. bana ne ki. herkes herkesle görüşmek zorunda degil. kac yaşında insanlar ben karisamam hic birine. ne güzel evlenip yuvanizi kurmussunuz. bence aldirmayin. önünüze bakın

Benim annem basimdaydi da noldu ilgilenmek istemeyen ilgilenmiyor canim kaynananin gelin sevgisiyle alakali gibi birsey ben tek gelindim.oysaki bi annen napiyor diye sormazdi!!!!

Memur kadın, erkek kıtlığı varmış gibi çoluğunu çocuğunu bırak, manyagin biriyle evlen. Allah kadınlarımıza basiret sahibi olmayı nasip etsin. Iyi ki ayrı yaşamışsınız bu arada. Ben de konu açmıştım üvey anne ile alakalı. Babam, babaannem ve bize ayrı ev tutsaydı da birlikte yaşamaya zorlamasaydı diyorum mesela. Neyse

Öncelikle anneni karşına al, içinden geçen ne varsa söyle. Halının altına süpürülen toz misali sürekli karşına çıkacak içindekiler. Sonra psikolojik destek al. Kayınvalide şöyle davrandı anneme böyle davrandı mevzusundan önce sen annenle alâkalı kendi sıkıntını gidermeye bak.

Ah arkadasar o kadar canim skknki. Babam yaklasik 20 sene once vefat etti ben 12 yasindaydim. Kardeslerimde var. Annem biraz zaman gecince evlendi kendisi memur. Ama evlendigi adam bes para etmez calismaz doven soven biri. O adamla bir kus bir barisik yasadi.kac kerr bitir dedik herkes konustu annem hep baristi biz yanliz kaldik evde. Annem evlenince onla kalmadik. Bize arada gelirdi dogru duzgun yemekte yapmazdi ilgisizdi ama maddi olarak para verirdi.kira oderdi. Neyse yillar gecti ben evliyim benim kaynanam gili en son iki sene once cagirdi oturmaya ilgisiz ... Kaynanam gil digr eltimin ailesiyle surekli otrr kalkar icleniyorum:KK43: inanin kaynanam annem bize geldiginde onlara ugradiginda annemi onemsemiyor gibi haraketleri ben anliyorum. Icimi dokmek istedim insan uzuluyo .

Sizi sevmediğinden değil bence bazı insanlar serin olur annen de öyle bence elalem ne der diye düşünmeyebilir kızım mahçup olmasın kayınvalidesini davet edeyim demeyebilir bana dokunmayan yılan bin yaşasın gibi soğuktur herkese karşı olabilir böyle kabul et bence anneni.

Back
X