annemin millete fotograflarimi atmasi hakkinda gelismeler.

cirkinkoala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
69
42
3
25
asil konu icin profilimdeki konuya bakabilirsiniz cok fazla yazan merak eden oldugu icin haber vermek istedim.
konustuk annemle. once yaptıklarını reddetti hayir yaptin dedikce dedikce yaptiklari ortaya cikti kabul etti.bir suru yeminler etti allah uzerine falan.sen sevgiline sarilip öpebiliyorsun ben senden intikam almak icin yaptim dedi.ne alakaysa.yine de bu evde kendini guvende hissetmeyeceksen sen bilirsin dedi.cok fazla duygu somurusu yapti ben yillarca sana baktim tek basima buyuttum beni nasil birakmak istersin hic uzulmuyor musun falan diye. evet uzuluyorum ama kendime de uzuluyorum.o bana yillarca baktiysa ben de ona baktim annesinden alamadigi kocasindan alamadigi sevgiyi benden bekledi hep.annemle ilgili bir konu daha var hesabimdan bakip benim yerimde olsaniz ne yapardiniz soyler misiniz. inanin icimden kalmak hic gelmiyor bu ev beni o kadar yordu ki.kendisinin psikolojik olarak iyi olmadiginin da farkindayiz.ama cok uzuluyorum onun icin hayatini mahvetmisim gibi hissediyorum.ben onunkini mahvettiysem o da benimkini mahvetti.bu evde durmanin benim icin iyi olmayacagini hatta gidip yeni baslangiclar yapmanin zor olacagini biliyorum.ona cok kotuluk ediyormusum gibi geliyor ama psikolojik olarak dengesi olmayan birine bakarak hayatimi gecirmek istemiyorum.bana bir fikir verin nolursunuz.bilmiyorum belki bencil gorunuyordur dusuncelerim ama artik ben kendimi dusunmezsem kimse beni dusunmez.kendimi kurtarip hayatima bakmak zorundayim.bu vicdan azabiyla yasayabikir miyim bilmiyorum.onceki konularimi okuyup cevap verirseniz cok sevinirim

Neyin intikamı ya. Annene ebeveynlik yapmak zorunda değilsin, kendini düşünmek zorundasın ve bencillik değil bu. Uzaklaş ve iletişimi de azalt. Bayramdan bayrama... N'olur önüne bak, çok gençsin daha. Hayatın kendi ellerinde

Annenin seni manipüle etmesine izin verme canım, evden ayrıl oku kendi hayatını kur bunu ileride fiziksel-ruhsal sağlıklı yetişkin olmak için yapman gerek. Allah korusun ama önceki konu çok tehlikeli yarın öbür gün başına iş getirmeyeceğinin garantisi yok gencecik kızsın benden sana abla tavsiyesi devir öyle kötü ki kimseye güvenme önce kendine güven kendini her bakımdan hayata hazırla güclü ol ki sadece annen değil ileride seni kimse manipüle edemesin kendine yetebil.
Zaten üniversiteye gidiceksin 1 sene sonra, ders çalış guzel bir bolum kazan, babandanda ünıversite hayatinda destek iste sonra zaten iş hayatin olur kendi duzenini kurarsın

Evden ayrılıp yurda geçmen en mantıklısı. Annen gerçekten sağlıklı değil ne intikamı ya. Düzen değişikliği zor gibi gelse de şu an, bu ortamdan yurda geçtiğinde rahatlamış hissedeceğini düşünüyorum ben. Babamın eşi beni istemez gibi bi şeyler yazdığını hatırlıyorum karıştırmıyorsam, böyle bi değişiklik zor olabilir ama yurtta daha rahat olacağını ve daha iyi ders çalışacağını düşünüyorum ben.

sen sevgiline sarilip öpebiliyorsun ben senden intikam almak icin yaptim dedi.
Nasıl bir anne çocuğuna intikam duygusu besler? Bu kadın ağır hasta. Sana çok tehlikeli şeyler yapabilir, yaptırabilir. Yarın bir gün sevgili yapar. Adam eve girip çıkarsa, seni korumak adına kılını kıpırtatmaz.
Acil kendini kurtarmaya bak.

Hemen kaçın. Hasta kadin yaa ne demek seni kiskandim yaptım. Farkimda yani sizi pazarlamis gibi birsey var ortada ahlaksız. Siz kaçın kurtulun ne b.k yerse yesin. Siz mi istediniz sanki dogmayi. Sanki annesisiniz . Arkadasi hatta. Kiskanmak nedir yahu aklim almadı

Bu kadin sizi adamla eve kapatip başıniza birniş bile getirir. Kiskanclik kor etmis gozunü. Hasta. 18 den kuçuksen kuruma başvurabilirsin . Yurt hep açik degilse sana kalacak yer ayarlarlar. Baba baba degil anne anne degil b.k vardi bakamayacaginiz cocuğu yaptinız

Tam da dediğim gibi eve adam gelirse cinsel taciz de size inanmaz sizi kendine rakip görüyor
Şu an fotoğraf paylaşmıyacaksa evde kalın ama evlenirse yada eve adam gelirse gidin

Annenin baska adama senin fotoğrafini atması normal karşılanamaz.Ozellikle o adamla cinsellik konuşuyor ve adam sana da göz dikmiş.Annen tedavi olmadan bu işleri bırakmadan ona yüz verme

Konunun bi tık ötesini düşünemiyorum bile o evdende annenden de uzaklaş en azından tedavi olup iyileşene kadar sen değil o sana bakmakla yükümlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…