Annemin Nefreti

cileeek

Liberté
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
139
81
103
Dün muharrem ayı için hayatımda ilk defa aşure yaptım büyük bir hevesle, hemen sabah olsun diye paylaşmak için sabırsızlıkla bekledim . İlk defa böyle bir şeye niyet ettim ama hevesimi annemin nefreti ve fesatlıği kırdı.

Gece geldi ve biz fabrika miyiz herkese dağıtıyorsun insan anasına babasına ayırır köpek dedi. Zıkkım ye tarzı konuştu senin yaptığın boku yemem dedi. Sinirden bütün gece ağladım, menopoz dönemi çok ağır geciyor dayanamıyorum artık. Oysa ki eve ben zaten ev için 30 kase bıraktım ve evde 4 kişiyiz, kız kardeşim yemiyor zaten herkese fazla fazla ayırdım. Aynen bu şekilde cevabını verdiğimde bana hakaretler ederek belalar okuyarak gitti yattı. İlk defa emek vermişim insan ister beğenir ister beğenmez ben bu kadar hakareti isitecek ne yaptım yani. O kadar zoruma gidiyor ki bu fesatlıği düşmanlığı, o kadar yabani kı komşuluk nedir bilmez. Bunun usulü böyledir ben her zaman paylaşmayı severim bu köpeklik midir soruyorum size...

Annenin bu ilk sorunlu tepkisi degildir o zaman
zaten araniz bi tuhaftir....

Haklısınız, aşurenin manası farklı bir kere, dağıtılması gerekiyor yani. Kurban olayı gibi biraz, evde yapıp yersen herhangi bir tatlıdan farkı ne olur ki?
Evet zaten ben fazla fazla yaptım durumu bildiğin için gelir benimle sohbet eder görünce hoşuna gider diye düşündüm yanılmışım.

Asure zaten paylasmak icin bereket icin yapilir. Ayrica eve 30 kase ayirmissiniz. Gozu doysun demek istiyorum izninizle. hic bir anneye de bu tarz konusmalari yakistiramiyorum . Kopek nedir ya. Seni takdir edip hatta ornek alacagina. Bence bunlar annenin genel halidir. sadece menopozla bu hale gelebilir mi insan bilemiyorum yani.

Annenin bu ilk sorunlu tepkisi degildir o zaman
zaten araniz bi tuhaftir....
Evde son bir yıldır terör estiriyor, babama bana kardeşime yemediğimiz hakaret küfür kalmadı. Annem çalışıyor babam emekli ve hasta. Önümüze koyduğu bir lokma ekmek için bile ben koydum önünüze size para harcıyorum bu eve ben bakıyorum diye burnumuzdan getiriyor

H
Evde son bir yıldır terör estiriyor, babama bana kardeşime yemediğimiz hakaret küfür kalmadı. Annem çalışıyor babam emekli ve hasta. Önümüze koyduğu bir lokma ekmek için bile ben koydum önünüze size para harcıyorum bu eve ben bakıyorum diye burnumuzdan getiriyor
HimMm halinden pek memnun degil o zaman annen...
birseyler zoruna gidiyor anlasilan....

Asure zaten paylasmak icin bereket icin yapilir. Ayrica eve 30 kase ayirmissiniz. Gozu doysun demek istiyorum izninizle. hic bir anneye de bu tarz konusmalari yakistiramiyorum . Kopek nedir ya. Seni takdir edip hatta ornek alacagina. Bence bunlar annenin genel halidir. sadece menopozla bu hale gelebilir mi insan bilemiyorum yani.
Bende aynı şekilde yüzüne gözün doysun dedim hhep böyle bir kadındı sadece şimdi süper mega bir şekilde üstüne eklendi o halinin :KK43:

Bende aynı şekilde yüzüne gözün doysun dedim hhep böyle bir kadındı sadece şimdi süper mega bir şekilde üstüne eklendi o halinin :KK43:
O zaman onu ciddiye almamayi ogrenmelisin canim. Cunku gercekten annenin caresiz oldugunu dusunuyorum. Gonul ister ki mukemmel bi anneye sahip ol. Ama degilsen de kendini mutlu etmenin yollarini ara. Tartisarak bir gelisme elde edemeyeceksen tartisma. he de gec:KK51:

bizim annelerimiz de menopoza girdi de ben böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum.
aşurenin amacı belli. eve ayrılır, konu komşuya dağıtılır.
anneyi bir doktora mı götürseniz ne yapsanız, olur mu öyle.

o zaman annenizin bir psikatriye gitmesi lazim bunu bazen burda cok sik diyorum ama olmasi gereken bu annenin durumu normal degil benim annemde mrnoza girdi az biral sinirlilik var ama bunun yarisi kadar bilr degil ben boyle asure yapsaydim benimle gurur duyardi.

H

HimMm halinden pek memnun degil o zaman annen...
birseyler zoruna gidiyor anlasilan....
Zoruna giden nedir anlamıyorum zaten kendi işinin sahibi geliri oldukça iyi v
Gönlü güzel kardeşim,seni üzcek bişey yazmak istemiyorum, yeterince kırılmış ve üzlmüşsün , Rabbim iyi niyetli yaptığın aşureni kabul etsin, paylaşmak güzeldir sen yoluna devam et canım...
Teşekkür ediyorum, biraz önce dağıtım hepsini. Bazen oturup dua ediyorum annem için.

o zaman annenizin bir psikatriye gitmesi lazim bunu bazen burda cok sik diyorum ama olmasi gereken bu annenin durumu normal degil benim annemde mrnoza girdi az biral sinirlilik var ama bunun yarisi kadar bilr degil ben boyle asure yapsaydim benimle gurur duyardi.

Biz ona bunu desek ben delı miyim diye tepinecek böyle yapa yapa alttan alıyorum :(

anneler ve önlenemeyen garip davranışlar hep böyleler birşeylere takılınca her yapılan suç kabahat .

Back
X