Annemin nişanlım hakında söyledikleri...

Maya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
43
-9
38
29
Selam herkese. Bu saate yazıyorsam bir derdim var... Nişan stresi, iş stresi derken zaten uykum alt üst. Neyse konuya girelim. Kızlar annem sürekli bana nişanlımın çirkin ve şişman olduğunu söylüyor. Başta hiç aldırış etmedim ama sürekli neredeyse hergün aynı şey. Vay efendim çoook kiloluymuş (doğru, obez), karnı 9 aylık hamile gibiymiş. Burnu iğrençmiş (trabzonlu kendisi), çok killıymış, cok pısırık duruyormuş... Sürekli bana bunları söylüyor. Ha birde diyecekmişim ki oğlana "git saçını boyat" (saçları beyaz) düğün için. Gerçekten çekiniyorum söylemeye ama etkileniyorum artık. Aaa gerçekten de hiç yakışıklı değil falan diyorum kendime. Normal mi annemin dedikleri? Ve benim etkilenmem?
Gerçekten gına geldi artık.

Sende uslubunca annene biseyler söyleyebilirsin bu benim tercihim ben sevdim beğendim dış görünüşünü degil kalbini vicdanını sevdim de ne biliyim artık bu konu hakkında bisey duymak istemiyorum de ve annen ne kadar ciddi olduğunu bu konu hakkında bisey diyemeyecegini görsün...kimse barbie ve Ken değil sonuçta seninde vardır kusurların..

Annenizin söyledikleri normal değil ama sizin etkilenmeniz normal ,devamlı yanınızda aynı seyler söylendiğinde oyle düşünmeseniz bile acaba dersiniz .

Nisanliniz sonuçta, siz beğenmiş kabul etmişsiniz, annenizi düzgün bir dille uyarabilirsiniz bu şekilde konuşmaması için, nisanliniz adına da üzüldüm, bilse annenizin böyle konuştuğunu ne kadar kırılır.

Peki anneniz ,nisanlinizin yüzüne karşı nasıl davranıyor?

Burnuna falan bir şey denmez kişi kendi isterse değiştirir Allah vergisi, keza saç da aynı da, obez diyorsunuz ya, çok ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor malum.
Tabii ki obezler evlenmesin demiyorum ama annenizin diğer eleştirilerine katilmamakla birlikte bu konuda endişe etmiş olmasını az çok anlayabilirim.

Siz yine de annenize kalbinizi kırdığını söyleyin. Zaten kimsenin kimseyi fiziksel olarak bu kadar sert eleştirmeye hakkı yok.

Selam herkese. Bu saate yazıyorsam bir derdim var... Nişan stresi, iş stresi derken zaten uykum alt üst. Neyse konuya girelim. Kızlar annem sürekli bana nişanlımın çirkin ve şişman olduğunu söylüyor. Başta hiç aldırış etmedim ama sürekli neredeyse hergün aynı şey. Vay efendim çoook kiloluymuş (doğru, obez), karnı 9 aylık hamile gibiymiş. Burnu iğrençmiş (trabzonlu kendisi), çok killıymış, cok pısırık duruyormuş... Sürekli bana bunları söylüyor. Ha birde diyecekmişim ki oğlana "git saçını boyat" (saçları beyaz) düğün için. Gerçekten çekiniyorum söylemeye ama etkileniyorum artık. Aaa gerçekten de hiç yakışıklı değil falan diyorum kendime. Normal mi annemin dedikleri? Ve benim etkilenmem?
Sorun annenizin dediklerinde değil içten içe sizin bunu bilmeniz görmek istememenizde, kendi çirkinliğinize takıntılı olduğunuz için (bakın size çirkin demiyorum siz öyle sanıyorsunuz kendinizi) bu adamı ilk ve son şansınız sanıp tutunmak istiyorsunuz

Nişanlınızın yaşı kaç? Saçları erken mi beyazlamış yoksa yaşı mı büyük ona takıldım bende. Yaşı büyükse ve obez ise sağlık sorunlarından dolayı da anneniz endişelenebilir. Siz de bu anlatılanlardan etkileniyor gibisiniz, gerçekten seviyor musunuz?

Önemli olan sizin düşünceleriniz ama annelerin maalesef bu tarz yorumları insanı üzüp kırıyor. Ha desem ki ahlakını beğenmemiş vs anlarım. Ama adamın dış görünüşüne yorum yapması çok yanlış sizin de babanız eminim bradd pit değildir?

Benim çevrem de sen bu adamı nasıl aldın deyip durdu yıllarca. Hepsine kulağımı tıkadım çünkü eşimi çok seviyorum.
Kalbî güzel önemli olan da bi değil mi ?
Evet ben ondan cook daha güzelim ama onun da merhameti , sevgisi çok güzel.
Belki sizin nişanlınızın da kalbi güzeldir , dış görünüş halledilir önemli olan insan olsun.

Bu sözlerden etkileniyorsanız sizin de kafanız karışık demektir. Gerçekten hayatınızı bu adamla birleştirmek istiyor musunuz? Gerçekten seviyor musunuz yoksa yaş geçiyor gibi bir düşünceyle mi evleniyorsunuz?

Neden bilmiyorum ama ben senin bir nişanlın bile olmadığını düşünüyorum. Daha önceki konunda da nişanlıma deli gibi aşığım, o beni görmek istemiyor falan diyordun. Tuhaf...

Anneniz ve doğurduğu kızı Afrodit mi? ??

Adam sen çağırmadan seni görmeye gelmiyor, annen adamı istemiyor. Bu evliliği neden istiyorsun. Manipülatör bir ailen var bu belli ama adam da düzgün biri değil, evlenmiş olmak için evlenme.

Sen beğenmişsin sevmişsin kime ne.
Annen Kıvanç gibi birini istemiş demek ki.
Ne yapıcan 🤣🤣

Back
X