Annemin nişanlım hakında söyledikleri...

Belki de nişanlınızın kötü huyları vardır, anneniz karakterini beğenmemiştir de sizi böyle vazgeçirmeye çalışıyordur.

Siz nişanlınızın karakterinden eminseniz ve seviyorsanız görünüşün çok da önemi olmamalı.

ay anneniniz dediğinden ben bile etkilendim valla, her gün böyle diyosa etkilenmemeniz anormal olur.

ha bu arada anneniz yapıcı bi dille söylese aslında söylediklerinde çokta haklı olduğu yönler var.

gençtir daha obezite nedir. ne bileyim, belli ki kişisel bakımını da çok önemsemediğini görüyor anneniz. şöyle bi objektif bakın duruma, belki kırmadan söyleyebileceğiniz şeyler vardır.

şahsi görüşüm ayrılmanız yönünde.
Anneniz sizi baya etkilemiş şuan bile onaylamaya başlamışsınız ki aslında huy kadar bir bakıma görünüm de benim için önemli. Allah sağlık versin hayırlı eş nasip etsin tabi ama evlilik dediğimiz şey ömrümüze gönlümüze aldığımız insan olacağı için hem gözüme hem gönlüme hitap etmeli elbette. ne aradığına bağlı... sonuçta akşam onunla yatacağım sabah gözümü onunla açacağım ve bunu ben seçiyorum.
ki siz beğenmemeye başlamışsınız evlenince daha çoğalacak bu hissiniz öyle hissettim sizden.

Anneniz beğenmeyebilir, kendi evlenmiyor zaten. Sizin kafanızda "acaba" oluştuysa siz de içten içe böyle düşünüyorsunuzdur gibi geliyor, bir kendinizi tartın, bugün annenizin çirkin laflarıyla aklınız karışıyorsa yarın uyandığınızda ilk gördüğünüz kişi bu adam olacak, o zaman daha kötü hissedersiniz.

Koynuna alacak olan benim anacım sana noluyor de.

Eşimin ailesi tanışmaya geldiğinde kardeşim babama sürekli baba beğendin mi damadı, baba nasıl yakışıklı mı diye darlamıştı, babam da ben ne beğencem ben mi alcam çocuğu demişti :halay:

Sende uslubunca annene biseyler söyleyebilirsin bu benim tercihim ben sevdim beğendim dış görünüşünü degil kalbini vicdanını sevdim de ne biliyim artık bu konu hakkında bisey duymak istemiyorum de ve annen ne kadar ciddi olduğunu bu konu hakkında bisey diyemeyecegini görsün...kimse barbie ve Ken değil sonuçta seninde vardır kusurların..
İnsanları dıs gorunusuyle yargılamak ne kolay, belki ömür boyu mutlu olacaksınız, eger etkilenmeye basladıysanız evlenmeden bitirin adama da yazık

Anneler yapici olur ciddi bu tarz anneleri gorunce cok sasiriyorum uzuluyorum.. kizin sevmis daha guzeli yok ona demek ki.. ama senin etkilenmen iyi birsey degil.. ayrica birseyi 40 kez soylersen cidden oluyor.. adamdan soguyacaksin boyle boyle belki

Merhaba kızlar.
Konuyu fazla uzatmicam.
Çirkinim size bunu bana yok güzelsindir falan diyesiniz diye demiyorum sadece bir çirkin olarak neler hissetiğimi anlatmak istiyorum.

-Yüzüm çirkin, burun estetiği oldum sadece ucunu yaptırdım artık burnum dikkat çekecek kadar çirkin değil peki dudaklarımın inceliği, yüzümdeki sivilce izleri? Küçücük suratım?

-23 yaşındayım arkadaşlarım nişanlandı evlendi yada bir erkek arkadaşları var. Beni beğenen biri hiç olmadı.

-Düğün olur süslenirim püslenirim yanımda ki kuzenlerime "oy ne kadar güzelsin" derler bana "elbisen güzelmiş.

-Önemli olan iç güzeliğiymiş güleyim bare. Yüzün çirkinse sana seni tanıma şansı bile vermiyorlar.

-birini delisiye sevmek ama ona uzaktan bakmak

-Canımı fiziğimle ilgili çok acıtan insanlar oldu. Beni birine benzetip iki dakika sonra o kişinin ne kadar çirkin olduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı. Aynı o arkadaş grupu benim onlarla aynı fotoğraflarda çıkmamı istemiyorlardı.

Kendimden nefret ediyorum artık aynalara küstüm.
Keşke kaybolsam, kimse görmese beni utanıyorum kendimden.

Merhaba. Konu'ya hemen gireyim. Benim aslında nişanlım değil ama nişanımıza 5-6 hafta kaldı. Hergün mesaj atar, evlenme teklifi edeceği yüzügü falan da almış, benimle evlenmeye istekli gözüküyor. Ilk o dedi zaten ailesine. Ilk o seni seviyorum dedi. Birlikte olduğumuz günler çok çabuk ve güzel geçiyor. Ama gel gelelim ki hiç gel görüşelim diye teklif etmez, hep ben ederim. Yani 3-4 hafta geçse bile. Ben anlamıyorum bu adamı gerçekten, neredeyse hergün arkadaşlarıyla görüşür ama bana gelince mi vakti yok. Aramızda 1 buçuk saat yol var ama inan'ki onun için hiç birşey çünkü yemek yemeye bile gider 2 saat uzaklıkta ki yere.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum... Sevmiyor mu acaba. Bu sefer dedim hiç mi görmek istemiyorsun beni. Dedi ki zaten görüşeceğiz ya size geldiğimizde ( yani ailecek bize gelecek, uzaktan merhaba diyeceğiz birbirimize). Normal mi bu adam?

Kizlar içimdikileri söyledim. Dedim ki böyle devam etmez biter. Sevmiyorsun beni aileni mutlu etmek için benim ile evleniyorsun. Aşık değilsin.
Çok özür diliyor, ağlıyor. Aşığım diyor çok seviyorum diyor.
Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Deminden beri zırlıyorum. Hayata tek sevdiğim adam. O'nun ağlaması beni aşırı üzdü.
Belki karakteri öyle olabilir mi? Hiç tecrübem yok, hiç birşey bilmiyorum. Bildiğim tek şey o'nu çok sevdiğim... benim yerimde olsanız ne yapardınız? Nişan'a bir ay kaldı...

Kızoş bence senin başka sıkıntıların var ve bunları konuya ekle ki insanlar net görsün. Nişanlınla ayda üç kere görüşüp evlenme kararı almışsın. İlk sevdiğin. Çocuk ilgisiz diye ve ailesini mutlu etmek için seninle evlendiğini söylemişsin

Selam herkese. Bu saate yazıyorsam bir derdim var... Nişan stresi, iş stresi derken zaten uykum alt üst. Neyse konuya girelim. Kızlar annem sürekli bana nişanlımın çirkin ve şişman olduğunu söylüyor. Başta hiç aldırış etmedim ama sürekli neredeyse hergün aynı şey. Vay efendim çoook kiloluymuş (doğru, obez), karnı 9 aylık hamile gibiymiş. Burnu iğrençmiş (trabzonlu kendisi), çok killıymış, cok pısırık duruyormuş... Sürekli bana bunları söylüyor. Ha birde diyecekmişim ki oğlana "git saçını boyat" (saçları beyaz) düğün için. Gerçekten çekiniyorum söylemeye ama etkileniyorum artık. Aaa gerçekten de hiç yakışıklı değil falan diyorum kendime. Normal mi annemin dedikleri? Ve benim etkilenmem?
Gerçekten gına geldi artık.
Geçici olan şeylere aldanıp, asıl görmemiz gerekenleri kaçırıyoruz.

Gönlü güzel mi, Seni mutlu edebileceğini biliyor musun, anlayışlı mı, iyi eş ve baba olabilir mi, güven veriyor mu, inancınıza göre biri mi, mizacı iyi mi vs. gibi şeyler sizin hayatınızı nasıl yaşayacağınız az çok belirler. Tipmiş, göbekmiş, saçmış... Hiçbiri kalıcı değil. Annenizin söyledikleri hiç hoş değil. Ne istiyor nişanı bozup, tamam anne bak beğenmediğin adamdan ayrıldım demenizi mi.?

Obez olmasi saglik acisindan sorun olabilir, ama anneniz adami gömmek icin a dan z ye saydiriyor..buna izin veren de sizsiniz. Bence asıl problem bu. Hakli elestirir olur neyise. Davranislarinda bir bozukluk olur neyise. Sanirsin kendini koca seciyor tövbe tövbe. Sizde nisanlinizi sevseniz etkilenmezdiniz

Selam herkese. Bu saate yazıyorsam bir derdim var... Nişan stresi, iş stresi derken zaten uykum alt üst. Neyse konuya girelim. Kızlar annem sürekli bana nişanlımın çirkin ve şişman olduğunu söylüyor. Başta hiç aldırış etmedim ama sürekli neredeyse hergün aynı şey. Vay efendim çoook kiloluymuş (doğru, obez), karnı 9 aylık hamile gibiymiş. Burnu iğrençmiş (trabzonlu kendisi), çok killıymış, cok pısırık duruyormuş... Sürekli bana bunları söylüyor. Ha birde diyecekmişim ki oğlana "git saçını boyat" (saçları beyaz) düğün için. Gerçekten çekiniyorum söylemeye ama etkileniyorum artık. Aaa gerçekten de hiç yakışıklı değil falan diyorum kendime. Normal mi annemin dedikleri? Ve benim etkilenmem?
Gerçekten gına geldi artık.
Annen tam bir negatif manipülecii. Ben onu göbeğiyle beyaz saçlarıyla ve kemerli burnuyla seviyorum annecim deyin 🤭

Diğer konularınızı okuyunca anneniz başka sebeplerden dolayı sizi vazgeçirmeye çalışıyor gibi geldi .
Nişanlınız aşırı ilgisiz size karşı .
Anneniz siz karar değiştirin diye çabalıyor .

Back
X