• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin saçma sapan işgüzarlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Gece gece sinirlerim bozuldu. Biraz önce apartmanımızda oturan bir adam zil zurna sarhoş halde apartmanın önüne geldi. Ama öyle böyle değil, ayakta duramıyor. Yere falan düştü. Biz de o sırada annemlerle balkonda oturuyoruz. Annem adama seslendi iyi misiniz falan diye. İnanılmaz sinirlendim. Sarhoş adama niye bir şey soruyorsun sen, sana mı kaldı? Nitekim korktuğum da başıma geldi. Az önce kapımız çalındı. Adam gelmiş! Abla falan diye de seslendi. Neyse ki bir kere çalıp gitti. Ama çok korktum. Sinirlenmekte haksız mıyım?

Gece gece sinirlerim bozuldu. Biraz önce apartmanımızda oturan bir adam zil zurna sarhoş halde apartmanın önüne geldi. Ama öyle böyle değil, ayakta duramıyor. Yere falan düştü. Biz de o sırada annemlerle balkonda oturuyoruz. Annem adama seslendi iyi misiniz falan diye. İnanılmaz sinirlendim. Sarhoş adama niye bir şey soruyorsun sen, sana mı kaldı? Nitekim korktuğum da başıma geldi. Az önce kapımız çalındı. Adam gelmiş! Abla falan diye de seslendi. Neyse ki bir kere çalıp gitti. Ama çok korktum. Sinirlenmekte haksız mıyım?
Haksızsın. Kadın belki anlamadı sarhoş değil hasta sandı. Anneleri bu kadar ezmesek mi acaba

Yok sarhoş olduğunu o da anladı. Anlaşılmayacak gibi değildi çünkü.
Sonuçta karşınızdaki insan anneniz... Ben ortada sinirlenecek bir şey görmedim. Adamı çaya davet etmemiş iyi misiniz diye sormuş sadece

Sarhos insana yardima ihtiyaci olup olmadigini sormak neden bu kadar sinirlendiriyor sizi? Adam sarhos diye dusup kafasini carpsa birakalim ölsün mu yani?
Ben öyle mi dedim? Çok çarpıtmışsınız. Ben güvenliğimi düşündüm açıkçası. Sarhoş bir adam gece yarısı kapınızı çalsa siz korkmaz mıydınız?

İyilikten maraz doğarın sözlük anlamı bizzatta bu yaşadığınız. Aman dikkat edin. Adı üstünde sarhoş ne yaptığını bilemez, hatırlamaz. Annenize kızmayın o iyi bir insan. Sadece yanlış kişiye yapmış iyiliğini.
Haklısınız, çok korktum o yüzden bu kadar sinirlendim galiba. Umarım bundan sonra annem daha dikkatli davranır.

Ben öyle mi dedim? Çok çarpıtmışsınız. Ben güvenliğimi düşündüm açıkçası. Sarhoş bir adam gece yarısı kapınızı çalsa siz korkmaz mıydınız?
Komsumsa korkmam, korkacaksam kapiyi acmam. Adamin kocbasi ile kapiyi kiracak hali yok ya 😂 sarhosken kalp krizi gecirse mesela, yere dustugunu gorup seslenmeyip iceri girseniz sonra adamin vefat ettigini duysani ne hissedersiniz? Biz insanlik gorevimizi yapmadik dersiniz, vicdan azabi cekersiniz muhtemelen di mi? İste boyle hissetmemek icin annenizin sordugu soru son derece normal, kapi calarsa acmazsiniz olur biter

Komsumsa korkmam, korkacaksam kapiyi acmam. Adamin kocbasi ile kapiyi kiracak hali yok ya 😂 sarhosken kalp krizi gecirse mesela, yere dustugunu gorup seslenmeyip iceri girseniz sonra adamin vefat ettigini duysani ne hissedersiniz? Biz insanlik gorevimizi yapmadik dersiniz, vicdan azabi cekersiniz muhtemelen di mi? İste boyle hissetmemek icin annenizin sordugu soru son derece normal, kapi calarsa acmazsiniz olur biter
Yani bir an çok korktum, normalde hiç sohbetimizin olmadığı ve tanımadığımız bir adam çünkü. Korkuyla biraz fevri davrandım galiba.

Yani bir an çok korktum, normalde hiç sohbetimizin olmadığı ve tanımadığımız bir adam çünkü. Korkuyla biraz fevri davrandım galiba.
Olabilir tabi ama anneniz insanlik gostermis. Bence kizilacak fevri davranilacak bir sey yok. Cok cok zorda kalsaydiniz polisi arardiniz ki bence o duruma gelmezdi isler asla, adam muhtemelen duygulandi ce tsk etmek icin caldi kapiyi

Yorum yazanlara teşekkür ederim. Korkum geçti, sakinleştim. Mune Mune abla, konumu kapatabilirsin. Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X