Annemin soyadını almak istiyorum

sayydek

Bursaspor!:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
695
1
46
Bursa
Anemle babam 1 yıldır ayrılar.Pekte hoş ayrılmadılar içkide vardı dayakta.Babam ayrılmak istemedi ama paçayı zor kurtardık bile diyebilirim.Annemin maddi durumu çok iyi.baba tarafından.evlilerken oturduğumuz ev arabamız hatta babamın işi bile annemindi.şimdi ayrılar ve babam bize hiçbi destekte bulunmuyo tek başına yaşıyo biz yokmuşuz gibi.kardeşim ona çok düşkün sürekli gitmek istiyo.bazen onu alıyo o yüzden.benleyse ayda bir görüşürse görüşüyo son görüştüğümüzde buluşçağımızı bilmiyordum sabah aradı buluşalım dedi.pazar sabahı tatil günüm erkenden kalkıp hazırlandım buluştuk 15 dk sonra arkadaaşı aradı ve onla buluşmaya gitti.1.5aydır görüşmemiştik.ondan önce görüştüğümüzde de bizi aldı amcama bıraktı akşam amcamdan aldı.bahanesi parası yokmuş.ama gelirken amcamın oğluna uzaktan kumandalı araba almış.kardeşimde erkek ve küçük ona bi iğne almıyor.nafakayıda zorla alıyoruz gibi bişey.zaten 18i mi doldurduğum gün nafakamı kesti.kardeşim için veriyor şuan.doğum günü hediyemi alıp nafakadan kesen biriydi zaten.o derece yani.artık onunla görüşmek istemiyorum.annemi gözlerimin önünde boğarak öldürmeye çalışmıştı.bunlar aklıma geldikçe...neyse efkarlandım ben konuma geleyim.annemin soyadını almak istiyorum.annemde bunu istiyor ama çocukça davranıyorsun diyenlerde var kafam çok karışık napmalıyım bilmiyorum

su kısma kadar okurken yinede babandır soyadından vazgecmemelisin diye dusundum ama annemi bogarak öldurmeye calıstı yazdıgını gorunce cok kotu oldum yani boyle bi durumda insan gormek dahi istemez o insanı berbat birsey buna tanık olmak karar senin sanırım istemezdim ne adını duymak nede soyadını tasımak diye dusunuyorum

Son düzenleme:
evlendikten sonra bi daha eski soyadın kolay kolay karşına çıkmıyacak ki,zaten. Çocukların bile bilmez kızlıksoyadını.bence hiiç boşuna masraf yapmaya mahkemeyle uğraşmaya değmez.
Çok yakın bi arkadaşımın soyadını yanlış geçirmiş kimlik değiştiren memur,tam 3 senedir onunla uğraşıyo,bikaç ayda bir okuduğu şehirden dava açtığı şehre gitmek zorunda kalıyo falan..cidden bin pişman olmuştu o davayı açtığına da,şimdi de nişanlı ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diye bırakmıyo davayı...
O aklıma geldi okuyunca,yoksa kolay kolay evlenince değişir zaten diye yorumlar yapacak biri değilimdir:))
yarın bigün bursanın uzağından biyeri kazanırsın,mahkeme devam ediyo diye zırtpırt olur olmadık zamanda gelmek zorunda kalırsın falan...kendine zarar.
düşün derim bunları

Bende annemden nefret ediyorum. Bi çok şeye tanık oldum ve iğreniyorum ondan. Böyle duygular hissetmek bende istemezdim. O yüzden duygularını çok iyi anlıyorum. Eğer maddi durumun çok iyiyse bi avukat tutarak kendin çok uğraşmadan halledilebilir. fakat arkadaşında dediği gibi evlenince zaten değişicek çok uğraştırıcı bi hal alırsa gerek yok bence de. Bi avukata danış bu konu hakkında bilgi edin ve iyi düşün. Davayı açıp hallediyim diyene kadar bi bakmışsın evleniyosun. Çok uzun sürüyo genelde davalar. Sonradan pişman olmamak için herşeyi düşünmeli ve acele etmemelisin.

Son düzenleme:
aslında pek acele ediyorum sayılmaz.uzun zamandır düşünüyorum.onunla aynı soyadı taşımak istemiyorum.kafamçok karışık biliyorum

Maddi durumunuz iyiyse avukat tutarsınız teferruatlarla siz uğraşmazsınız
Sadece yaptığı hataların çocuklarında nasıl bir öfke yarattığını anlaması için bile yapmaya değer bence

Maddi durumunuz iyiyse avukat tutarsınız teferruatlarla siz uğraşmazsınız
Sadece yaptığı hataların çocuklarında nasıl bir öfke yarattığını anlaması için bile yapmaya değer bence
Haklı olabilirsin aslında bu konuda ama kendi karakterini o boyuta getirmiş bi insan bunu da anlamaz emin ol. Böyle anne-babalara bişey anlatmaya çalışmıycaksın ki zatende düşüncesiz oluyolar anlamazlarda uzak durmak en iyisi fikrimce.

Anayasa mahkemesi verdiği kararla, boşanma halinde çocuğun velayetinin anneye verilmesi durumunda, annenin kendi soyadını çocuğa vermesinin yolunu açtı

Sana bir şey diyim mi ?
Soyadını değiştirmek mi istiyorsun ? Değiştir gitsin öyleyse !
Kimsenin dediğine bakma sen, nasıl istiyorsan, nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ve böyle bir babanın soyadını taşıma canım.
Durumunuz varsa, maddiyatmış filan hiç önemli değil avukat parası filan.
Değiştir canım.​

o zaman kararım kesin değiştiriyorum.
gerçekten fikirlerinizi önemsiyorum.hepinize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…