Anemle babam 1 yıldır ayrılar.Pekte hoş ayrılmadılar içkide vardı dayakta.Babam ayrılmak istemedi ama paçayı zor kurtardık bile diyebilirim.Annemin maddi durumu çok iyi.baba tarafından.evlilerken oturduğumuz ev arabamız hatta babamın işi bile annemindi.şimdi ayrılar ve babam bize hiçbi destekte bulunmuyo tek başına yaşıyo biz yokmuşuz gibi.kardeşim ona çok düşkün sürekli gitmek istiyo.bazen onu alıyo o yüzden.benleyse ayda bir görüşürse görüşüyo son görüştüğümüzde buluşçağımızı bilmiyordum sabah aradı buluşalım dedi.pazar sabahı tatil günüm erkenden kalkıp hazırlandım buluştuk 15 dk sonra arkadaaşı aradı ve onla buluşmaya gitti.1.5aydır görüşmemiştik.ondan önce görüştüğümüzde de bizi aldı amcama bıraktı akşam amcamdan aldı.bahanesi parası yokmuş.ama gelirken amcamın oğluna uzaktan kumandalı araba almış.kardeşimde erkek ve küçük ona bi iğne almıyor.nafakayıda zorla alıyoruz gibi bişey.zaten 18i mi doldurduğum gün nafakamı kesti.kardeşim için veriyor şuan.doğum günü hediyemi alıp nafakadan kesen biriydi zaten.o derece yani.artık onunla görüşmek istemiyorum.annemi gözlerimin önünde boğarak öldürmeye çalışmıştı.bunlar aklıma geldikçe...neyse efkarlandım ben konuma geleyim.annemin soyadını almak istiyorum.annemde bunu istiyor ama çocukça davranıyorsun diyenlerde var kafam çok karışık napmalıyım bilmiyorum