- Konu Sahibi kararsizkiz
Merhaba.Ben 18 yaşında bir genç kızım.Sorunumsa annemin bana sürekli söyledikleri.
"Mıymıy konuşuyorsun kimse söylediklerini anlamıyor"
"Çok özgüvensizsin kendine azcık inan"
"Güler yüzlü ol hep somurtuyorsun."
"Çok kararsızsın artık kendi kendine karar ver"
Ve beni en çok kıran cümlesi(nişan vardı,nişan evi üst katımızda annemi bekleyip çıkayım dedim)
"Şey gibi beni bekliyorsun kendi başına git bekleme"
Ben ne zaman bu sözlerin beni kırdığını niye böyle dediğini söylesem senin iyiliğin için diyor ama ben bu sözlerin beni çok yaraladığını ve kişiliğimi etkilediğini fark ettim.Ortaokuldaan aynen annemin anlattigi beni elestirdigi sekilde bir kızdım.Ancak lisede yatılı bir okula gitmeye basladim ve kisiligim tamamen değişti sınıfta sürekli konuşurum,şakalar yaparım hatta annem ilk zamanlar gördüğünde şaşırdı sen nasıl bi kadar çok insanla konuşuyorsun diye.
Fikirleriniz dogrultusunda annemle cok ciddi bir konusma yapacagim.
Ama lütfen söyleyin bir anne kizina bu sozleri iyiligi icin soyler mi yoksa gercekten beni kırmak,ezmek için mi söylüyor?
"Mıymıy konuşuyorsun kimse söylediklerini anlamıyor"
"Çok özgüvensizsin kendine azcık inan"
"Güler yüzlü ol hep somurtuyorsun."
"Çok kararsızsın artık kendi kendine karar ver"
Ve beni en çok kıran cümlesi(nişan vardı,nişan evi üst katımızda annemi bekleyip çıkayım dedim)
"Şey gibi beni bekliyorsun kendi başına git bekleme"
Ben ne zaman bu sözlerin beni kırdığını niye böyle dediğini söylesem senin iyiliğin için diyor ama ben bu sözlerin beni çok yaraladığını ve kişiliğimi etkilediğini fark ettim.Ortaokuldaan aynen annemin anlattigi beni elestirdigi sekilde bir kızdım.Ancak lisede yatılı bir okula gitmeye basladim ve kisiligim tamamen değişti sınıfta sürekli konuşurum,şakalar yaparım hatta annem ilk zamanlar gördüğünde şaşırdı sen nasıl bi kadar çok insanla konuşuyorsun diye.
Fikirleriniz dogrultusunda annemle cok ciddi bir konusma yapacagim.
Ama lütfen söyleyin bir anne kizina bu sozleri iyiligi icin soyler mi yoksa gercekten beni kırmak,ezmek için mi söylüyor?