Annemin soylenmesi

Konu ne peki? Neden soyleniyor? Haklilik payi var mi ona gore yorum yapmak lazim. Babaniz kardesiniz ve siz hepiniz ayni yanlisi yapiyor olabilir misiniz hic kendi hareketlerinizi sorguladiniz mi?
Elbette haklı oldugu konular var ben hak veriyorum bazen bazen de çok gereksiz şeylere kiziyor. her dediğini yapmaya çalışıyorum once yapmamı istiyor yapınca begenmiyor insan tükeniyor bir yerden sonra

Benim annem de söyleniyor. Ovvvvvv hem de nasıl. Sen diyor evlenince evini b.k götürecek, şu odanın haline bak evi süpürdüm desem nasıl süpürmek bu vs vs... Daha bir sürü şey. Genel huyları bu.
Ahah aynen. ben kafaya takan bir insanim birde zor oluyor benim icin sen napıyorsun

söylenmeyen anne varmıdır ya
hatta benim kız şöyle der
anne aramızdaki olay 5 dakika
senin arkamdan söylenmem iki saat
abartıyor pek tabiii:63:

hahaha- rahmetli annem aklima geldi. tüm gün kendi kendine söylenirdi- olay 3 dakikalik ama annemin söylenmesi tüm gün--- miril miril. bide söylenirken gaza gelip temizlik yapardi :)
Anneler gercekden hep ayni oluyor galiba :)

yaşlanmaya başlayınca insanlar her şeyde bi kusur buluyor çok huysuz oluyor

Dort sebebi olabilir.
1-Ailenin diğer fertleri sorumluluklarini yerine getirmiyordur.
2- Mükemmeliyetçi olduğu için ne yapılırsa yapılsın onun istediği gibi olmuyordur.
3- Kadıncağızla hiç kimse sohbet etmediginden günlük konusmasi gereken kelime limitini doldurmaya çalışıyordur.
4- Aylık heyheyleri gelmiştir.

Back
X