Iyı ne güzel anlamissin o zaman.Sen de işine bakBiz seni anladık
Kocana sesin çıkmıyor
Gücün anana yetiyor
Ben yazıcağımı yazdım sana
Hadi işine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyı ne güzel anlamissin o zaman.Sen de işine bakBiz seni anladık
Kocana sesin çıkmıyor
Gücün anana yetiyor
Ben yazıcağımı yazdım sana
Hadi işine
Şu durumda anne kızına senin kocan bize selam vermedi ben de senin çocuğuna bakmam dediğinde konu sahibinin ne yapmasını beklersiniz eşine tepkisini koymasını ve özür dilemesini değil mi konu sahibi bunu yapmış ama ortalık daha kötü karışmış şimdi o eşinden boşandı cocuguyla annesinin yanına gelse anne oh iyi oldu kızımı da boşadim mı diyecek. Ben annenin yerinde olsam torunuma bakmaya devam ederim ve aramada mesafe koyarım.Merhaba hanm efendi peki sizin anneniz evinize gelse kocaniz gorup selam bile vermese onlar yokmus gibi davransa sonea iyi geceler bile demese ayni seyi soylermiydiniz ? Yada anneniz kocanizi savunurmuydu. Eger bu kisinin kocasida esinin annesine saygi duysaydi eminim kisinin annesi de dagmadini sever korurdu . Ama bana selam bile vermeyen dagmadi ne yapayim ben . Bi dusunun bir anne icin kizinin evine gitmesi ve dagmadinin selam bile vermemesi onalri yok saymasi nekadar kotu bir durum benm kocam oyle bisey yapacak . Insan esinin anesine degil evine gelen hic tanimadigi biri olsa bilee selam vermeli misafirle ilgilenmeli ben anlamiyorum sizi gercekten .
B biyoist arkadaşım en çok sen anlamissin benim ne anlatmak istedigimi.burdaki arkadaşlar annen haklı kocanı savunuyorsun diye aynı cümleleri söylüyor.sanki ben kocam haklı ben onun yanındayım demişim.Ben ztn o konuda fikir almiyorum yapacagimi yapiyorum.Annem de bunu bildiği halde ndn torunu ortaya atıyor diyorum.bakmak zorunda olup olmadığını da tartışmıyoruz ztn.kabul etmiş ki bakıyor annem.ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi bakıcı parasından sonra saygı duyacaksa bakıma ihtiyaç bittikten sonra göstereceği tavır daha kötü olur.o daha kabul edilemez bence
Aynen katılıyorum çok haklısınız benim annem va kv de biz sizi büyüttük artık dinlenme zamanı torun bakacak gücümüz yok dedi paşa paşa bakıcımızı bulduk el kadar çocuklarımızı bakıcıya bırakmak zorunda kaldık buna rağmen saygıda asla kusur etmedik belki biraz kırıldık ama tatlı bir kırgınlık nihayetinde bakmak zorunda değiller saygı duymak gerek. İnsanlar çocuğuna bakan anneye babaya büyük saygısızlık yapıyor ve bunu gayet olağanmış gibi bahsedip annenin tavrına takılıyor konu açıyor bende çok şaşırdm konu sahibineSiz şunu anlamak istemiyorsunuz; burada takılmanız gereken ilk şey eşinizin annenize-babanıza yaptığı saygısızlık olmalıydı. Bu saygısızlığı gayet olağan bir ayrıntı gibi yazmışsınız, bozulduğunuz şey de annenizin çocuğa bakmayacağım demesi olmuş. Annem yerden göğe kadar haklı diye düşünüp üzüleceğinize, neden torununu bu işe karıştırıyor diye kızıyorsunuz. Ne umuyordunuz gerçekten hayret bir şey ya. Üstelik yaşlı başlı insanların çocuk bakma gibi bi zorunluluğu da yok ama maşallah Türkiyede çiftler öyle bir davranıyor ki sanki onların görevi.