Annemin Tavırları

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
İyi akşamlar herkese. Buraya ilk kez belki yanlis olsa da annemle ilgili bir konu açıyorum çünkü patlamak üzereyim. Sırayla yazayım.
1) Dışarıda oturuyoruz ya da geziyoruz diyelim. Ufak saçma bir konuda problem yaşandı aramızda diyelim. Önce avaz avaz bağirip polisi başimiza toplamakla tehdit eder. Sonra da oturduğumuz yerde ya da sokağın ortasında bırakıp gider. İnsanlara rezil olurum. Yıllardır böyle. Hep annemle bir daha dışarı cikmicam diye kendime söz veririm ama yine kıyamam sözümden dönerim.
2) Problem veya tartışma evde yaşandıysa evi terk eder. Giderken de bir daha dönmeyeceğini söyler. Yalvarsam da gitmesine engel olamam. Bu da yıllardır böyle.
3) Evin parasal sorunlarını en son aşamada borç gırtlağa dayanınca anlatır. Borç varsa söyle diye yalvarırım çünkü ben de kendimi ona göre ayarlayayim diye ama küser. En son aşamada ağlayarak söyler. Şu an 30.000 lira borç var üstümde.
Daha buraya yazamadigim cok sey var. Benim de yanlışlarım var ben de zaman içinde fevri asabi bir insan oldum. Ani tepkiler vermeye başladim. Ttavsiyelerinizi almak istiyorum. Bütün eleştirilere de açığım.

30 bin TL nasıl senin üstüne annen için mi borclandin

Annen değişik bir insan konuş desemde annenin anlıcağını sanmıyorum. Benim annemin kardeşi mi acaba :KK14::KK51::KK53:

Konuştuğum zaman ağlıyor ben zaten iyi anne değilim diyor atıcam kendimi diyor hep böyle tavırlar. Siz ne yapıyorsunuz peki. Ben artık tükendim gerçekten
Ben artık çok fazla takmıyorum. Fazla görüşmüyoruz zaten mesafe çok aramızda. Canımı sıktı mı belli etmeden bahane uydurup evime gidiyorum.

Şöyle diyim annem ve babamın kendini bilmez kredi kartı harcamaları yüzünden borçlar dağ olmuş bana en son söylendi. Kredi çektim mecburen borclari kapamak icin krediyi ödüyorum.

Burda babanda da suç var bence ikisinde klinige yatir. Annenin böyle davranması baban yüzünden olabilir mi ? Evlilikleri mutlu mu ?

Size sabır diliyorum
Anneniz için psikolog dan destek aldırsanız
Belki daha iyi olur.sizin de yükünüz
Hafiflemiş olur

Mutlu değiller. Şöyle diyeyim küçüklüğümden beri hep kavgalı bir evde büyüdüm. Hep boşanma lafları geçti ama hiç boşanmadilar.

Iste bu çok kötü. Annenin bu davranışları genclikte yaşanmış psikolojik baskıya bağlı bence. Zamanla depresif bi hal almış gibi. Sizde kamu personeliymissiniz
Sizin maasiniza guveniyorlar gibime geldi.
Yerinizde olsam kendi hayatımı kurardim mutlu olabilcegime inandığım bi insanla

Back
X