- Konu Sahibi eldevarhayat
-
Şöyle diyim annem ve babamın kendini bilmez kredi kartı harcamaları yüzünden borçlar dağ olmuş bana en son söylendi. Kredi çektim mecburen borclari kapamak icin krediyi ödüyorum.30 bin TL nasıl senin üstüne annen için mi borclandin
Konuştuğum zaman ağlıyor ben zaten iyi anne değilim diyor atıcam kendimi diyor hep böyle tavırlar. Siz ne yapıyorsunuz peki. Ben artık tükendim gerçektenAnnen değişik bir insan konuş desemde annenin anlıcağını sanmıyorum. Benim annemin kardeşi mi acaba
Çok sağolunSanirim anne rolunu siz almissiniz. Yapspacak bir sey yok tasiyacaksinizannenizi Allah size sabir birde daraldikca paylasabileceginiz bir es dost kardes verrsin
Ben artık çok fazla takmıyorum. Fazla görüşmüyoruz zaten mesafe çok aramızda. Canımı sıktı mı belli etmeden bahane uydurup evime gidiyorum.Konuştuğum zaman ağlıyor ben zaten iyi anne değilim diyor atıcam kendimi diyor hep böyle tavırlar. Siz ne yapıyorsunuz peki. Ben artık tükendim gerçekten
Şöyle diyim annem ve babamın kendini bilmez kredi kartı harcamaları yüzünden borçlar dağ olmuş bana en son söylendi. Kredi çektim mecburen borclari kapamak icin krediyi ödüyorum.
Çalışmiyorlar. Ben kamu personeliyim.Mesleginiz ne ? Onlar cqalisiyor mu
Mutlu değiller. Şöyle diyeyim küçüklüğümden beri hep kavgalı bir evde büyüdüm. Hep boşanma lafları geçti ama hiç boşanmadilar.Burda babanda da suç var bence ikisinde klinige yatir. Annenin böyle davranması baban yüzünden olabilir mi ? Evlilikleri mutlu mu ?
Herhalde anneme psikologtan randevu aldım desem evi terk eder. Ama komşuya küçük cocuguyla doğru iletişim kurmasi icin pedagog bile bulur. Bunu bile gördüm ben.Size sabır diliyorum
Anneniz için psikolog dan destek aldırsanız
Belki daha iyi olur.sizin de yükünüz
Hafiflemiş olur
Mutlu değiller. Şöyle diyeyim küçüklüğümden beri hep kavgalı bir evde büyüdüm. Hep boşanma lafları geçti ama hiç boşanmadilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?