Annemin tikleri var

LottaLove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
326
4
66
Arkadaşlar merhaba. Aslında konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ama sizin yardımınıza ihtiyacım var.

Annem de yaklaşık 1 aydır tikler oluşmaya başladı. Geçen ay halam bize gelmişti onun da gözünde tik vardı böyle sıkıyordu gözlerini neyse bi hafta kadar bizde kalıp memleketine geri döndü. Ve aynı tik annemde de başladı sanırım etkilendi anlamadım. Bunun haricinde nasıl anlatsam bilemedim gözüyle ilgili yine bi hareket yapıyor ama inanın anlatamıyorum her neyse ne olduğu önemli değil.. Şimdi ben bunu anneme nasıl söylicem? Çünkü alınacak yok yapmıyorum diyecek morali bozulcak vs.

Belki saçma gelebilir bazılarınıza neden söylemiyorsun nolcak diyenler olabilir ama annemi tanıyorum çok alıngan bunu söylediğim için bile alınabilir. Nasıl bir dille söyleyebilirim sizce?
Teşekkürler okuduğunuz için :)

Benimde gözünde tiki olan bir arkadaşım vardı,sürekli beraberdik. Ve bende aynısını yapmaya başladım farkettim de:) Tabi zamanla geçiyor. Üzgünüm ama hiçbir şey gelmedi aklıma. Bunda alınacak ne var ki hem,alınmaz diye düşünüyorum dile getirdiğinde.

Tikler bazen aşırı gerginlik sonucu da ortaya çıkabilir, annenizin sıkıldığı bir durum olmasın

Olabilir evet ama üzülüyorum bu duruma neyse söylicem bi şekilde artık teşekkürler kızlar

Bi'ara aşırı derecede gözüm tik tik atıyordu biriyle konuşurken, ben bunu taktığım an daha dip olmaya başladı. Bildiğin göz kırpıyo gibiydim :30:

Sonra netten okudum çok kafaya takmayın, unutmaya çalışın yazıyordu. Hiç umursamadım sonra farkettim ki geçmiş:31:

Yapıyorsun deseniz ne olacak ki. Her defasında söylemeniz daha çok strese sokar onu.
Yaptığı an dikkatini dağıtın farklı yöne çekin. Çünkü psikolojik bişeydir tik olayı.
Eminim geçecektir.

Back
X