- Konu Sahibi sensoylehayat21
selam kızlar bugün kü derdim annemmm...annemle dün 2 gün önce bi konudan dolayı çok fena tartıştık..annem abim yüzünden bu aralar çok sinirli.sinir hapı falan kullanıyor neyse bende tutamadım artık kendimi bağırdım çağırdımm..konu yemek yapmakal ilgiliydii...yemekleri her gün ben yaparım bizim evde..neyse biz kavga edincee çok fena yemin ettii bir dahae senin yaptığın birşeyi ağzıma sürersem diye ekmeğe falan yemin etti....kabahatım de yok hiç bişeyim yok...bi gün konuşmadım annnemle ama yine de dayanamadım gittim sarıldım.anladı o da hatasını ama ya yemin ne olacak...bugün ı ettiği yemin yüznden yağtığım yemeği yemedi .....yemin kefareti diye birşey varmış baktım netten 10 fakiri doyurmak giydirmek falan diyo ....aranızda bu konuyla ilgilii bilgisi olan var mı arkadaşlarr yardımcı olursanız çok sevinirim..
not:annem babamla birlikte çalışıo eve geç geliolar çok yorgun bi şekilde o yüzden kendi de yemek yapamaz hep ben yapmak zorundayım
not:annem babamla birlikte çalışıo eve geç geliolar çok yorgun bi şekilde o yüzden kendi de yemek yapamaz hep ben yapmak zorundayım