Annemle ayrı dunyaların insanıyız galiba , nasıl davransam bilemedim

Bright crystal

Balık kadını
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
5.001
5.053
398
annemle iliskimizde bi samimiyetsizlik var ama çözemedim , hani derler ya bosa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor , benimki de o hesap.
Benim annemle aramda öyle büyük kavgalar filan olmadı , sürekli arar sorar herseyi merak eder filan ama bi gariplik var , yani ben evlendikten sonra öyle olduğunu anladım , yani sanki samimiyeti gercek değilmiş gibi , bazende haksızlık mı ediyorum diye düşünmüyor değilim
Unv yi liseyi uzakta okudum hergün arar üzülür , tatil oldumu hemen gel özledim diye ısrar ederdi , ama simdi fark ediyorum ki kendi de gelebilirdi hic gelmedi , çalışan bir kadındı maddi durumda iyiydi ama gercekten tam arkamda olduğunu hissettirmedi
Neyse bunlar gecti filan evlendim , ondan sonra iste gariplikler başladı yada benim gözüm açıldı , herseye karışmaya başladı , evin eşyalarının yerini bile kafasına gore değişmeye çalıştı neyse birkaç kez ikaz ettikten sonra zor bela vazgeçti
Beni kv demin yanında eleştiriyor , bisey söylemişte yapmamışsam kv deme söylüyor ki yapayım o dediğini , yani her yolu deniyor , en sonunda kv dedi , karışma diye , geri çekilmek zorunda kaldı
Simdi de kv deni seviyorsun bize soğuksun diyor , ama ne yapayım inanın onun yanında daha huzurluyum , sürekli bir laf filan söylediğimde başka bir zaman boyle demiştin deyip yüzüme vuruyor , ne zaman nasıl laf sokacak diye hicbisey söylemiyorum kendisine
Kv dem annen seni kıskanıyor dikkatli ol diyor, bilmiyorum ki insan öz çocuğunu kıskanır mı , ama bazen öyle tuhaf laflar ediyor ki , sanki baska açıklaması da kalmıyor , yani karışık anlattım biraz ama daha pekcok boyle olay var , ben biraz fazla yumuşak yüzluyum , cogu zaman kv dem savunuyor beni ,
En basitinden kardeşimin eşini istememişti, kardeşim tavır yaptı , bende kardeşime destek oldum diye lohusaligimda babamla birlik olup demediğini bırakmadı , gene kv yanımdaydi , gelinimi uzuyorsunuz torunuma sizin yüzünüzden bu kız zararlı süt veriyor ,siz gelinimi sahipsiz mı sandiniz deyince geri çekildiler , o kadar üzüldüm ki , hangisi anne ?
Simdi cok iyi , hergün arıyor torunlarını soruyor bişeyler alıyor filan ama insan kırıldı mı kırılıyor bir kere , bi de güvenmiyorum artık , bilmem ki nasıl davransam , son olaylardan sonra kızgınlığım gecti ama kırgınlık geçmiyor iste
Artık herseyleri sahte geliyor :(
Yani kv demin destegi olmasa beni ezecekmis yaptıklarımı beğenmeyip eleştirecekmiş , parmağında oynatacakmis Demekki , ondan sıkıyı görünce geri adım attı , simdi cok iyi davranıyor

Kardeşimin eşiyle bize gelmişlerdi bir gün , kızın yanında" ben cocuk yapın dedim de yaptılar tayinleri çıkmadan büyüsünler istedim diyor, benim aklım yok ya onu dinledim de cocuk yaptım , deyince de küsüyor , gelin de abla üstüne gitme diyor bana ,
Birde onu ben aldım , sunu ben ördüm deyip durdu , inanın yüzüne atasim geldi aldıklarını , ne o hava mı atıyorsun torunun ayrıca alacaksın tabi , yine de annedir dedim sustum ama sürekli Olgun taraf olmaktan yoruldum

SeNi cok iyi anlıyorum annemi ben de anlayamıyorum doğumuma bir hafta var ama bugüne kadar beni kimse üzmedi ama sagolsun annem gereksiz suçlamalarıyla iki gündür gecemi gündüzümü mahfetti bebegime bisey olur diye korkuyorum ya anlamıyorum bir insan kendi evladına nasil inanmaz.kayınvalidemi oldum olası sevmez bana eşin seni parmağında oynatıyor seklinde surekli esimi kötüler ama ben esinle cok mutluyum evet esim ailesine bagli biri ama olsun idare ediyorum bana cok zararı yokki.gecen gun eltimle kaynanamin sorunları vardı kavga vs.ben zaten böyle seylere karışmam eltim kaynanamı aramış telf kapalı olunca beni aradı bağırıyor çağırıyor hakaretler ya sorunun varsa onu ara deyip kestirdim ama sinirim de bozuldu kardeşimiz dertlestim sagolsun o da anneme iletmiş annem dün aradı bana bir kızıyor sen niye karışıyorsun ben senin ne yaptığını biliyorum beni dinlemiyor ama kızma ki ne kızma ben rüyamda gördüm zaten diye sitem üzerine sitem belli ki yine bir senaryo yazmış kafasından vesselam annem beni dinlemeden esimi kaynanamı bir guzel kotuleyip kapattı telefonu.aman bazen insan kendi annesini tanıyor ama taniyamiyor belk ilgi istiyor anlamasını onu desteklemesini istiyor ama ona söylediği her sıkıntı her soz böyle zamanlarda sakar gibi suratına vuruluyor simdi onu düşünüyorum bir hafta sonra doğumum var o cok inatcidir gelmez zaten sezeryan bir de kucuk kızım var kaynana da zaten anlamaz kara kara düşünüyorum ne yapacagım diye sezeryan olamasam sorun yok eşimde annemin tavrını anlarsa o da kendince anneme kızar tabi bunu bana yansıtır arada kaldım

SeNi cok iyi anlıyorum annemi ben de anlayamıyorum doğumuma bir hafta var ama bugüne kadar beni kimse üzmedi ama sagolsun annem gereksiz suçlamalarıyla iki gündür gecemi gündüzümü mahfetti bebegime bisey olur diye korkuyorum ya anlamıyorum bir insan kendi evladına nasil inanmaz.kayınvalidemi oldum olası sevmez bana eşin seni parmağında oynatıyor seklinde surekli esimi kötüler ama ben esinle cok mutluyum evet esim ailesine bagli biri ama olsun idare ediyorum bana cok zararı yokki.gecen gun eltimle kaynanamin sorunları vardı kavga vs.ben zaten böyle seylere karışmam eltim kaynanamı aramış telf kapalı olunca beni aradı bağırıyor çağırıyor hakaretler ya sorunun varsa onu ara deyip kestirdim ama sinirim de bozuldu kardeşimiz dertlestim sagolsun o da anneme iletmiş annem dün aradı bana bir kızıyor sen niye karışıyorsun ben senin ne yaptığını biliyorum beni dinlemiyor ama kızma ki ne kızma ben rüyamda gördüm zaten diye sitem üzerine sitem belli ki yine bir senaryo yazmış kafasından vesselam annem beni dinlemeden esimi kaynanamı bir guzel kotuleyip kapattı telefonu.aman bazen insan kendi annesini tanıyor ama taniyamiyor belk ilgi istiyor anlamasını onu desteklemesini istiyor ama ona söylediği her sıkıntı her soz böyle zamanlarda sakar gibi suratına vuruluyor simdi onu düşünüyorum bir hafta sonra doğumum var o cok inatcidir gelmez zaten sezeryan bir de kucuk kızım var kaynana da zaten anlamaz kara kara düşünüyorum ne yapacagım diye sezeryan olamasam sorun yok eşimde annemin tavrını anlarsa o da kendince anneme kızar tabi bunu bana yansıtır arada kaldım

Allah yardımcın olsun canım yaa, Allahtan benim kvdem anlayışlı da annemle olan bu gereksiz çekişmeleri- sonrasındaki sinirlenmelerimi filan dinliyor,teselli ediyor beni.
çok zor ya insan nasıl davranacağını şaşırıyor, mesafeli duruyorum yoksa herşeye karışıyor, bişey desen küsüyor, çocuk gibi,
benimki de benden yüz bulsa kvademi eltimi bana çekiştirecek, şimdi sert bi şekilde karşı koyduğum için çok seviyor görünüyor kvdemi, hiç o eski sözlerini söylememiş. böyle böyle demiştin desem inkar eder , ben şöyle saf biri olsam kvde ile aramı bozacak ,ondan sonrada sen geçinemedin olacak laf çıkaracak biliyorum,
bir de herşeyi teyzemlere filan anlatıyor, Allahtan eşimin ailesiyle aram iyi, yoksa bir memlekete anlatıp anlatıp geçinemedi şöyle kötüler böyle kötüler diye rezil ederdi beni, şaka gibi ya insanın inanası gelmiyor

sonrada diyorki sen bize soğuk davranıyorsun, hiçbişey anlatmıyorsun , daha ne diyim ya , bir sene önce filan çoook kızıyordum sürekli içimde bi öfke vardı ama kızgınlık şimdi yerini kırgınlık ve güvenmemeye bıraktı.
şimdi de çook iyi davranıyor, çocuklarla bizimle çok ilgili görünüyor ama söylenen sözler, yapılan davranışlar aklımda bir kere

Allah yardımcın olsun canım yaa, Allahtan benim kvdem anlayışlı da annemle olan bu gereksiz çekişmeleri- sonrasındaki sinirlenmelerimi filan dinliyor,teselli ediyor beni.
çok zor ya insan nasıl davranacağını şaşırıyor, mesafeli duruyorum yoksa herşeye karışıyor, bişey desen küsüyor, çocuk gibi,
benimki de benden yüz bulsa kvademi eltimi bana çekiştirecek, şimdi sert bi şekilde karşı koyduğum için çok seviyor görünüyor kvdemi, hiç o eski sözlerini söylememiş. böyle böyle demiştin desem inkar eder , ben şöyle saf biri olsam kvde ile aramı bozacak ,ondan sonrada sen geçinemedin olacak laf çıkaracak biliyorum,
bir de herşeyi teyzemlere filan anlatıyor, Allahtan eşimin ailesiyle aram iyi, yoksa bir memlekete anlatıp anlatıp geçinemedi şöyle kötüler böyle kötüler diye rezil ederdi beni, şaka gibi ya insanın inanası gelmiyor

sonrada diyorki sen bize soğuk davranıyorsun, hiçbişey anlatmıyorsun , daha ne diyim ya , bir sene önce filan çoook kızıyordum sürekli içimde bi öfke vardı ama kızgınlık şimdi yerini kırgınlık ve güvenmemeye bıraktı.
şimdi de çook iyi davranıyor, çocuklarla bizimle çok ilgili görünüyor ama söylenen sözler, yapılan davranışlar aklımda bir kere

Ayni annemi anlatılsın o da kardeslerimi bana beni kafeslerine bizi teyzelerime komşulara kötüler kaynanamı hic sevmedi esimi ona soğuk davranmamış suclar ama esimin annemlere her sıcak davranışına mesafeli soğuk ve tepkili yaklaşır kiz kardesimi onunla yanlım bırakmaz kafasından senaryolar çizer sözde komşular böyle böyle diyormuş diye kimmiş o gideyim konuşayım dediğimde söylemez anlarım ki yine annemin kurguladigi bir senaryo çünkü alıştım artık ben kizamiyorum aslında hata bende alıştırdım onu alttan almaya ve bu cesareti kendinde buluyor babamala boşandılar evet babama kırgının ama bazen babam annemden daha anlayisliydi sanki annemin korkusundan babamin görüşme tekliflerini reddediyorum kaynanam da anlayisli olsa sorun yok ama ona açığımı vermek istemiyorum çünkü bir gun bunun yüzüme vurulacagini biliyorum annem aynı davranışı evlendiğimde de yapmıştı çeyizlerinin cogunu vermemiş bana layık gördüklerini de merdiven boşluğuna 3.kattan atmıştı esime karsı okadar mahcup olmuştum ki biz yorulmayalım diye kirilmayacaklari attı demiştim ama artık yoruldum nereye kadar idare edeceğim bilmiyorum onun her arkamda durmamasi benim boynumu esimin ailesine karsı biraz daha büküyor beni güçsüz bırakıyor

Ayni annemi anlatılsın o da kardeslerimi bana beni kafeslerine bizi teyzelerime komşulara kötüler kaynanamı hic sevmedi esimi ona soğuk davranmamış suclar ama esimin annemlere her sıcak davranışına mesafeli soğuk ve tepkili yaklaşır kiz kardesimi onunla yanlım bırakmaz kafasından senaryolar çizer sözde komşular böyle böyle diyormuş diye kimmiş o gideyim konuşayım dediğimde söylemez anlarım ki yine annemin kurguladigi bir senaryo çünkü alıştım artık ben kizamiyorum aslında hata bende alıştırdım onu alttan almaya ve bu cesareti kendinde buluyor babamala boşandılar evet babama kırgının ama bazen babam annemden daha anlayisliydi sanki annemin korkusundan babamin görüşme tekliflerini reddediyorum kaynanam da anlayisli olsa sorun yok ama ona açığımı vermek istemiyorum çünkü bir gun bunun yüzüme vurulacagini biliyorum annem aynı davranışı evlendiğimde de yapmıştı çeyizlerinin cogunu vermemiş bana layık gördüklerini de merdiven boşluğuna 3.kattan atmıştı esime karsı okadar mahcup olmuştum ki biz yorulmayalım diye kirilmayacaklari attı demiştim ama artık yoruldum nereye kadar idare edeceğim bilmiyorum onun her arkamda durmamasi benim boynumu esimin ailesine karsı biraz daha büküyor beni güçsüz bırakıyor

Allah yardımcın olsun canım yaa , insallah bi çözüm yolu bulursun , senin durumun benden de zor bi taraftan bi taraf iyi olsa bari . insallah Allah kolaylık verir doğumunda da , Allah büyük , bi kapı acar insallah.
Allah annelerimize de akıl fikir versin ne diyim , insallah dogum sonrası hersey cok kolay olur , güzel hbrlerini de yaz burada

burda çoğu zaman en iyi kayınvalide bile kök söktürür insana diyolarda her zaman olmadığını burdada grdük bazende kendi öz annesine karşıda koruyabilen oluyomuş kv deleri hep kötülemek yerine biraz olumlu bakılması gerektiğini düşünüyorum:26:

sizin durumunuzda zor tuhaf bir durum gerçekten

Dün aksam annemi aradım cok geç açıldı telefon kızkardeşim cikti müsait değilmiş annem bekledim soğuk ve mesafeliydi simdide arayı yumuşatmak icin hatalı ben olmasamda konuştum kestirip attı ve kapattı su an ona ihtiyacım var ben suçlu olmasamda onu yumusatmaliyim iyi zamanında sıkıntı yok aslında ama annemdeki mukemmeliyetcilik duygusu ve her şeyi onun idare etme istegi bazen böyle olabiliyor bu sefer ters bir zamana denk geldi sadece

Son düzenleme:
Dün aksam annemi aradım cok geç açıldı telefon kızkardeşim cikti müsait değilmiş annem bekledim soğuk ve mesafeliydi simdide arayı yumuşatmak icin hatalı ben olmasamda konuştum kestirip attı ve kapattı su an ona ihtiyacım var ben suçlu olmasamda onu yumusatmaliyim iyi zamanında sıkıntı yok aslında ama annemdeki mukemmeliyetcilik duygusu ve her şeyi onun idare etme istegi bazen böyle olabiliyor bu sefer ters bir zamana denk geldi sadece

canım işte ben o herşeyi idare etme isteği ve ,mükemmelliyetçilik duygusu yüzünden kızıyorum tavır koyuyorum anneme, artık benim ayrı bir evim ayrı bir ailem olduğunu anlasın saygı göstersin istiyorum, karışmasın istiyorum, herşeyi kendi bildiği gibi yapmaya çalışıyor, bazen sanki benim ne düşündüğümün hiç önemi yok, 30 küsür yaşımdayım bende artık çekemiyorum bazen.. bana hiçbir şekilde karışmasın istiyorum çünkü dediğim gibi bazen iyi niyetli olduğundan bile şüphe ediyorum
ama sende haklısın, şimdi zor ve hassas bi dönemdesin, inşalah herşey istediğin gibi olur, ama anne bu böyle zamanda kapris yapmaması lazım , en azından ben öyle düşünüyorum

burda çoğu zaman en iyi kayınvalide bile kök söktürür insana diyolarda her zaman olmadığını burdada grdük bazende kendi öz annesine karşıda koruyabilen oluyomuş kv deleri hep kötülemek yerine biraz olumlu bakılması gerektiğini düşünüyorum:26:

sizin durumunuzda zor tuhaf bir durum gerçekten

kvdem benim en büyük şansım ya, Allah bin kere razı olsun ondan, önceki doğumumda onu annem ,annemi kvde sandılar öyle diyim ...
annemde çok kötü bi insan değil neler var duyuyoruz ama işte bazı çok kızdığım huyları var maleseff.. kvdemden böyle karşılıksız iyilik gördükçe onun bazı yanlışları çıkar gözetmesi filan daha çok batar oldu gözüme...

Keske benim de böyle bir kayınvalidem olsaydı hephayal ettim birçok seyini görmedim o zamanlar onun diger yüzünü anlayamadığım icin kızıma onun ismini koydum ama arkamdan konuşmasına birçok defa şahit oldum ama asla saygısızlık yapmadım esime uygun bir dille rahatsız oldugumu söyledim esim annesine cok bagli aksini yaparsam karşılaşacaklarımı bildigim icin bazı davranışlarını görmezden geldim bazen duymazdan geldim uc eltimle de küs kaynanam beni ona karsı ezik durutan da basta babam ve sonra annem çünkü babam düğünüme zerre yardım etmedi of hatırlamak bile istemiyorum ben gelin odasindayken babam birkaç arkadaşıyla gelmiş o zaman da annem onu kovalamış tabi bu kaynanamlar icin ezmek adına büyük bir fırsatti ben hep cok acik vermemeye çalıştım ama kayinbabam bu durumdan cesaret almış olacakki daha bir haftalik gelin bile degilken esimle bir tartışma çıkardı bileziklerimin hepsini aldı ne kotu günlerdir diger gelinlere aynısını yapmadılar beddua etmedim ama Allah çıkardı onlardan anladılar mı onu bilemem onceleri esime bunu igneleyerek söylüyordum ama gecmisi kurcalamanin anlamı yok diye sustum aslında bir insanın ailesi arkasindaysa sorun olmuyor ama böyle bir durumda çaresiz kalıyorsun kolun kanadın kırılıyor esine anlatamiyorsun anneni kotu görmesini istemiyorsun bir arkadaşı da sorunlarınla sıkmak istemiyorsun cok uzun oldu ama her gülen yüzün ardında aslında derin bir hüzün var

haklısın canım , insanın ailesinin arkasında durması çok önemli, bende zaten dertleşelim diye açtım bu konuyu, yoksa hiçbişeyin değişeceği yok. ailen arkanda durmalı ki eşinin ailesi kötü niyetliyse ezmesin seni.

bizimkilerde düğüne bişey yapmadı, gerçi eşimin tarafı herşeyi yaptı diye el sürmediler, ama ayıp olmasın diye bi yatak odası takımı aldılar ,keşke almasaydılar kırk defa söylemiş babam anneme kızın parasını ödesin diye., annem de karşı taraf herşeyi aldı diye susturmuş, eşim duysa valla kapılarının önüne atar o yatak odasını, bende hiçbişeyi belli etmiyorum eşime, çok gururludur yüzlerine bakmaz bi daha.
arada bana soruyor niye babana kızgınsın diye ama anlatılmıyor işte, babam 3 kuruşu esirger bize gelince, kendine harcar hep, annemde senelerdir hep onun destekçisi
insan düşündükçe kızıyor, inşallah biz çocuklarımıza çok iyi anne baba oluruz

İnşallah Allah yine yokluklarını göstermesin ama bizi de anlasınlar umarım biz iyi bir ebeveyn oluruz da bir gun bizim evlatlarımız da bizden dert yanmaz

Yazacaklarımla yanlış anlaşılmak istemiyorum ama siz zaten en doğrusunu bilirsiniz.

Ben başka bir durumdan dolayı üzüldüm yazdıklarınıza.. annenizin bu huyları için diyebileceğim bir şey yok, annedir yine de en nihayetinde.. Çok sıkıntılı, üzücü... İnşallah aklını başına toplar ve evladının arkasında durur..

Benim üzüldüğüm.. tepki çekecek olsam bile yazacağım, altından dahi olsa kayınvalide en nihayetinde eldir... Menfaatlerin çakıştığı bir noktada inanamayacağınız kadar değişebilir.. Rabbim menfaatlerinizi hep birlik tutsun... Ne demek istediğimi inşallah asla anlamazsınız.. Üzüldüğüm, annenizin sizi ne olursa olsun arkasız bırakması, üstelik ailenizi ele karşı küçük düşürmesi olmuş... iyi ki ilişkileriniz iyi ve umarım herhangi bir sebeple menfaatler asla çakışmaz... Çünkü o güzel kalbinizin bir anne tarafından daha incitilmesini hiç istemem... Üstelik güvendiğiniz ve anne yerine koymaya çalıştığınız kişi El olduğu için, onun en ufak hareketi bu kez sizi daha çok sarsacaktır...

Demek istediğim, dünyanın en kötü annesine sahip olduğunuzu düşündüğünüz anlarda bile, annenizi eşinizin annesi ile çekiştirmeyin, konuşmayın, eleştirmeyin, yorum yapmayın... Tabii bu benim fikrim.. Ve üstüne basarak tekrar söylüyorum, umarım ne yazmak istediğimi hiçbir zaman anlamak zorunda kalmazsınız...

Rabbim yüreğinizi korusun hayal kırıklıklarından,
Selamlar,

Son düzenleme:
Yazacaklarımla yanlış anlaşılmak istemiyorum ama siz zaten en doğrusunu bilirsiniz.

Ben başka bir durumdan dolayı üzüldüm yazdıklarınıza.. annenizin bu huyları için diyebileceğim bir şey yok, annedir yine de en nihayetinde.. Çok sıkıntılı, üzücü... İnşallah aklını başına toplar ve evladının arkasında durur..

Benim üzüldüğüm.. tepki çekecek olsam bile yazacağım, altından dahi olsa kayınvalide en nihayetinde eldir... Menfaatlerin çakıştığı bir noktada inanamayacağınız kadar değişebilir.. Rabbim menfaatlerinizi hep birlik tutsun... Ne demek istediğimi inşallah asla anlamazsınız.. Üzüldüğüm, annenizin sizi ne olursa olsun arkasız bırakması, üstelik ailenizi ele karşı küçük düşürmesi olmuş... iyi ki ilişkileriniz iyi ve umarım herhangi bir sebeple menfaatler asla çakışmaz... Çünkü o güzel kalbinizin bir anne tarafından daha incitilmesini hiç istemem... Üstelik güvendiğiniz ve anne yerine koymaya çalıştığınız kişi El olduğu için, onun en ufak hareketi bu kez sizi daha çok sarsacaktır...

Demek istediğim, dünyanın en kötü annesine sahip olduğunuzu düşündüğünüz anlarda bile, annenizi eşinizin annesi ile çekiştirmeyin, konuşmayın, eleştirmeyin, yorum yapmayın... Tabii bu benim fikrim.. Ve üstüne basarak tekrar söylüyorum, umarım ne yazmak istediğimi hiçbir zaman anlamak zorunda kalmazsınız...

Rabbim yüreğinizi korusun hayal kırıklıklarından,
Selamlar,

Yok ben sizin ne demek istediğinizi az cok anlıyorum da annem bazı seyleri cok alenen yaptı , kendisi gördü kvdem , benim anlatmama gerek kalmadı , bir de kendisi anlatıyor zaten , mesela kardeşimin eşini ilk basta istememişti , hic te geçerli bir sebebi yoktu , ben kardeşime destek oldum diye lohusalik dönemimde bana babamla ikisi bir sürü seyler söylediler , yetmedi kvademi aramış , sen de söyle seni dinlerler diye kardesime engel olmasını istemişti , yani o bi sekilde olaylara dahil oldu , beni en cok üzen lohusalik gibi hassas bi donemde ustelik benimle direk alakası bile olmayan bi konuda beni boyle suçlamaları oldu

Dediğiniz gibi insallah esimin ailesiyle aram hic bozulmaz , 8 yıl oldu evleneli , insallah hep boyle gider , çünkü herzaman arkamda dag gibi duruyorlar
Tabi haklısınız bu saatten sonra ondan da kötü bisey görsem cok etkilenirim

Bir de canım cok Zor donemlerden gectim, cok imtihanlar atlattik bu 8 yilda, maddi manevi . Allaha sukur iliskilerimiz hep iyi oldu , ne diyim insallah bundan sonra da bozulmaz

Son düzenleme:
dünyanın en iyi kv sine bile anne değişilmez bence.

Annem anne olunca anlarsın derdi saçma sapan şeylerden anneme kızardım,yok öyle yaptı, böyle dedi diye.

daha yeni gebeyim o kadar iyi anladımki.

Annenizle belki çok yakınlık kuramamışsınızdır baştan beri ondan onu anlamanız zor olabilir.Benim annemde küçükken soğuk yapılıydı çok kızardım ama onunda mizacı öyleymiş demekki canı sağolsun yeter bana.

Annem anne olunca anlarsın derdi saçma sapan şeylerden anneme kızardım,yok öyle yaptı, böyle dedi diye.

Annenizle belki çok yakınlık kuramamışsınızdır baştan beri ondan onu anlamanız zor olabilir.Benim annemde küçükken soğuk yapılıydı çok kızardım ama onunda mizacı öyleymiş demekki canı sağolsun yeter bana.

Evet her anne öyle der öyledir de zaten cogu zaman bazen anlerin mizaçları başka olabilir tabi hicbir kaynana anne gibi olamaz ama bazen annenin bazı dönemleri özellikle psikolojisinin zedelendigi dönemler anneler kızlarını anlayamayabiliyor tabiri caizse anlatılmaz yaşanır ama kimse bu durumu yasamasın çünkü insanı yıpratıyor

Canım daha yeni gebeymissin , ben 3. Ye hamileyim
Ayrıca benim yaşadıklarımı yasamadan anlayamazsin , neyin doğru neyin yanlış oldugunu anlayacak yas ve olgunlukta oldugumu düşünüyorum

Back
X