Annemle Babam boşandı:)

bugün biraz daha iyiyim sağolun desteğiniz ve güzel dilekleriniz için. şaşkınlığımı üstümden atınca daha sakinim.
evlilik planım olduğunu soran vardı. o hala var sonuçta hayatım devam ediyor ama herşey yerli yerinde olmasını istiyorum. bu sebepten dolayı birşeylerin aceleye gelmesi doğru değil.
hayırlısı olsun diyorum. bakalım zaman bize neler getirecek.

Canım belki böylesi onlar için daha hayırlı olur ..
Kendini üzmemeye, her iki tarafada destek olmaya çalış bundan sonrası için.
Ben zaten anlaşamayan çiftlerin ayrılmasından yanayım..
Çünkü sürekli yaşanan kavgalar didişmeler çocuklarında psikolojisini bozmakta ve hayata karşı güvensiz büyümelerine sebep oluyorr..
Benim annem babamda senelerdir kavga ederler yaşamadıkları şey kalmamıştır sürekli kavga ortamında büyüdüm hep ağladım üzüldüm kendimi hırpaladım ama boşansalardı belki bu kadar canım yanmazdı..Gerçekten hangi evlat bu denli isterdi benim gibi ana babasının boşanmasını bilemiyorum.Neyse Allah cümlemize hayırlı olanı nasip etsin ..

hayat onların olduğu kadar senindehayatın mutlaka, danışılmalımıydı dersen danışmak değilde sadece usturubuyla düşüncelerini öğrenebilirlerdi.
çünkü ne biliim onların evliliği, yürütemiyorlarsa mutsuz bir evliliği nereye kadar sürdürebilirlerdi ki..
umarım alışman zor olmaz canım...

Canim baban emin ol daha cok yikilmistir ki anladigim kadari ile istenmeyen kisi olmus. annen gununu gun ediyor.

babanla konus ve beraber cikin eve. annen de biraz yalniz kalsin bakalim, kararlarini yaptiklari yasadfiklarini ve yasttiklarini dogrulari ve yanlislarini dusunsun. yalniz kalinca akli basina gelir belki.

Cnm noldu alıştınmı bu duruma? Herşeyin hayırlısı olsun..Bazen boşanmak birlikte yaşamaktan daha iyidir. Annenleri yadırgama

annenle baban kararlarını vermişler ve kendi hayatlarını seçmişler ama sen hep onların evladısın sonuçta!a.sbence bundan sonra sen kendi ayakların üzerinde durup artık kendi aileni kurmayı düşün :teselli:ama acele etme tabiki!annenle sorunlarını onunla çözmeye çalıştın mı konuşup paylaşmayı denediniz mi hiç?:sm_confused:nede olsa annedir evladına dayanamaz diye düşünüyorum!

şu anda daha iyiyim belkide henüz babam evden gitmediği içindir. annemle konuşmayı deniyorum ama şu anda verdiği kararı düşünüyor. olacakları düşünüyor. biraz kendisiyle kalması daha iyi olacaktır. ben zaten bu durumlar ortaya çıkmadan kendi hayatımla ilgili planlar yapıyordum. onları biraz ertlemek zorunda kaldım. herşeyin hayırlısı inşallah hakkımızda en iyisi olur.

22 yaşındayım. üzüldüğüm şey annem herşeye kendisi karar verdi. ama benim kendi hayatımda planlarım olduğunu hiçe sayıyor. fikrimi sormadan onunla yaşayacağım konusunda planlar yapmış. belkide bana sırtını yaslamış olmasına sinirlendim. annemle normalde zaten hiç anlaşamazdık. nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum. zaten boşamış olmalarına üzgün değilim. sadece bu kadar erken olmasına şaşırdım.

Seni gayet iyi anlıyorum, kafana takma bence, annen kendi hayatını yaşayacak, sen de yaşayacaksın.

Back
X