Annemle büyük sorunlarım.

Afclue

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
51
2
6
35
İstanbul
Arkadaşlar annemle gerçekten büyük problemler yaşıyorum ve bunlardan birini sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçen gün akşam altı civarlarında okuldan geliyordum otobüsteydim. O sırada tabi çok trafik vardı annemi aradım trafik olduğunu söyledim bu arada sesler geliyordu siz nerdesiniz dedim kardeşinle gezmeye çıktık bir iki parça kıyafet alalım sana da alırız dedi. Nerdesiniz dedim söylediği yer baya pahalı bir alışveriş merkezi. Anne ben de gelicem dedim mırın kırın etti ama sonra bir şey söylemedi. Ben de bir saattir bulunduğum otobüsten inip başka bir otobüse bindim, gidiyorum ama baya bir yorgundum. Sabah altı buçukta evden çıkmıştım, sekiz buçuktan dörde kadar dersteydim e bir de yol, sırtımda da gayet ağır bir çanta...
Neyse gitti koca alışveriş merkezinde annemi buldum... Bir baktım koluna koca bir yığın elbise toplamış, gülümseyerek yanına gittiğimin saniyesinde çabuk seç şunların içinden bir şeyler dedi. Baktım içinde en azından benim giyebileceğim türde hiçbir şey yok. Bak zaten yoruldum çabuk seç şunlardan sen niye geldin ki böyle yapıcaksan zaten yorgunum falan dedi. Arkadaşlar inanın ben o yorgunlukla gelmişim bir de saniyesinde bunları duymak bana ağır geldi, yani ben yorgunum benim bu şekilde konuşmam gerek. Bir an gözlerim doldu. İnsanların yanında beni küçük düşürdü, bazı insanlar ters ters baktı. Ben beğenmeyip başka yere seçmeye gittim bir iki şey buldum kabine girdim denemek için ama kabin de kilitlenmiyor. Annem durup durup kapıyı açarak başka kıyafetler veriyordu öyle utandım ki bir de sırada insanlar var... Yine de aldık birkaç şey. Gidiyoruz otobüse binicez annem kartını bir türlü basamadı ve ben basayım dedim beni aşağıya doğru itti, ben o yaşıma gelmişim milletin içinde bana bunları yaptı. Otobüse binince arka taraflara gittim kimse görmeden ağladım biraz. Bazen böyle şeyler yaptığında eve gidince anlatıyorum neden böyle yapıyorsun diye ama değişmiyor işte, hiçbir zaman da değişmeyeceğine eminim... Ben böyle anlattığımda da bana harcadığı paralardan bahsediyor hiçbir şey diyemiyorum ama her şey para değil ki. O değilde kardeşime de aynı şekilde davranıyor, yanlarına ilk gidişimde kardeşim utanmış sıkılmış bir durumdaydı.
Benim derdim de bu arkadaşlar, dinlediğiniz için çok teşekkür ederim.

annen neden sinirli davranıyordur sence ? annenle baban ayrı mı ya da annenin yaşadığı ağır bir sorumluluk bir acı var mı? belki suçlamak yerine anlamaya çalışmalısın görmediğin birşeyler vardır ?

annen neden sinirli davranıyordur sence ? annenle baban ayrı mı ya da annenin yaşadığı ağır bir sorumluluk bir acı var mı? belki suçlamak yerine anlamaya çalışmalısın görmediğin birşeyler vardır ?

Annemle babam ayrı değil ama babam pskilojik tedavi görüyor uzun zamandır. Ama öyle olsa bile ben annemin bu tavırlarını senelerdir çekiyorum bana da yazık değil mi?

Annemle babam ayrı değil ama babam pskilojik tedavi görüyor uzun zamandır. Ama öyle olsa bile ben annemin bu tavırlarını senelerdir çekiyorum bana da yazık değil mi?

tabi ki de yazık da işte aile olmak böyle bir şey yaşanan her sorun bütün bireyleri etkiler eminim annen de elinden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyordur, elinden gelen şu zor zamanlarda budur belki, insan biraz küçük yaşlarda bunu anlayamıyor.. karşılıklı biraz anlayış ne çok sevgi dolu olursan o kadar düzelir inşALLAH..

Back
X