Annemle ettiğimiz sık kavgalar

mellss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
30
6
88
30
Merhaba ben 14 yaşındayım. Çok çabuk ve herşeye sinirleniyorum annem de sinirli bir insandır bu yüzden günde 3-4 defa kavga ediyoruz. Ben bunun farkındayım ama engel olamıyorum. En ufak bir şeyde acaip derecede sinirleniyorum ve birşeyleri kırmak , vurmak istiyorum. Bu diğer aile bireyleriyle pek sorun yaratmasada annemle çok sık kavga etmemizi yol açıyor . Annem de sinirli ve bağırarak konuşan biridir , o bağırdığında bende ondan daha yüksek bir şekilde cevap verme gereği duyuyorum. Veriyorum da . Bu sinirlenme olayları eskiden yoktu sonradan oldu. Lütfen bana yardım ediin !!

Yapından dolayı olabilir ya da ergenlikten dolayı da olabilir.
Bende hala var biraz ama şimdi daha az eskiden her denilene alınıp,kavga çıkartırdım.Geçer gider sen yine de söylediklerine ve yaptıklarına dikkat et,daha sakin kalmaya çalış.''Peki anne,peki baba'' deyip kapat konuyu.

Merhaba ben 14 yaşındayım. Çok çabuk ve herşeye sinirleniyorum annem de sinirli bir insandır bu yüzden günde 3-4 defa kavga ediyoruz. Ben bunun farkındayım ama engel olamıyorum. En ufak bir şeyde acaip derecede sinirleniyorum ve birşeyleri kırmak , vurmak istiyorum. Bu diğer aile bireyleriyle pek sorun yaratmasada annemle çok sık kavga etmemizi yol açıyor . Annem de sinirli ve bağırarak konuşan biridir , o bağırdığında bende ondan daha yüksek bir şekilde cevap verme gereği duyuyorum. Veriyorum da . Bu sinirlenme olayları eskiden yoktu sonradan oldu. Lütfen bana yardım ediin !!
litaratüre geçen ismi ile
ERGENLİK DÖNEMİ
zamanla hislerin ve tepkilerin düzene oturcak
anne gönlü kırmamaya çalış yeter

Ah miniğim hormondan dır o hormondan:)
Ah bu hormonlar her şeyin sebebi onlar

Bilmiyorum annemin yapısı öyle her zaman öyle biriydi o . Annem artık benden bıkmış durumda resmen evde ben ne yaptım da benim kızım böyle oldu diyor. Ben de üzülüyorum . Ama kendimi durduramıyorum yaptıktan sonra özür diliyorum fakat yaptıktan sonra özür dilesen ne önemi kalıyor diyor.

Bilmiyorum annemin yapısı öyle her zaman öyle biriydi o . Annem artık benden bıkmış durumda resmen evde ben ne yaptım da benim kızım böyle oldu diyor. Ben de üzülüyorum . Ama kendimi durduramıyorum yaptıktan sonra özür diliyorum fakat yaptıktan sonra özür dilesen ne önemi kalıyor diyor.
Yaşınla hormonlarınla alakalı bir durum muhtemelen ama sinirlendiginde karşındakinin seni bu yaşa getiren annen olduğunu ve seni ne kadar sevdiğini unutmamaya çalışmalısın.

Sakin kaldığınızda anneyle güzel güzel konuşmak.
Herkes ne istediğini ne istemediğini ne beklediğini güzelce döksün ortaya.

Ufaklık anneye bağırılmaz cevap verilmez..
Çekerim senin kulaklarından..
Anneler baş taçıdır..

:mad:
Sen ergenlik sendromu yaşıyorsun da acaba annen de menapoza mı giriyor :(

Back
X