- Konu Sahibi denizmavisiturkuaz
-
arkdaslr annemle hiç anlaşamıyorum .....sürekli beni eleştiriyor ...hım ne zaman iyi anlaşıyoruz eğer hep onun dediklerini yaparsam yani işlerini yaparsam...hep ona yardım edersem....
ama bende 3 yıldır kpss e hazırlanan biriyim ve iyi puanlar almama ragmen fizikçi oldugum için atanamıyorum 86 gecen yıl bu sene öğretmenlik 86 ve memuriyet 89 ...umarım memuriyet olur diyorum...:/
yani arkdaslar bir de evdekilerle anlaşamdıgım için evlenip yuvamı kurmak istiyorum artık biraz da onun da hırçınlığı var sanırım atanamamak bazı sıkıntıları da beraberinde getirdi ama bir yandan da annemin mükemmeliyetçiliği ve sürekli eleştiriciliği....
napacagım bilmiyorum yardım lütfen.....
yok canım eğer tanıyosan gerçekten anneni evlenincede anlamazsın çocuk yapıncada bi insan neyse o çünkü ,
bende hiç anlaşamam annemle ben en azından çaba gösterirdim ama o aynı ben evlendim ayrı evim var çokta mutluyum Allahıma binlerce şükür halada arada yetiyo ben bide iyice hassaslaştım takıyorum kafama sinir oluyorum karşıdan bakarsan normal anne kızız ama aramızda uçurumlar var takma diycem sana ama olmuyo uzaklaşmaya çalış arana mesafe koy
insan annesiyle arasına nasıl mesafe koyabilir..anlaşılan henüz anne değilsiniz.bir anne kaç gece uykusuz kalıyor cocugu için biliyormusunuz yada doğum sancısı ne demek biliyormusunuz..yaşamadınız diye düşünüyorum çünkü anne olan hiçkimse bunları söyleyemez.yada bir anlık kızgınlıgınızla yazıyorsunuz bunları
zaten mesafeyi bilerek isteyerek koyamıyosun o mesafe zamanla oluşuyo aynı evde yabancı oluyosun ,her anne evlat bir değil işte sizin annenizle aranızdaki olan ilişkiyle benimki bir değil bu yüzden size söylediklerim katı geliyo benimde 1 ay sonra kızım olucak çok düşünüyorum oturup annemle benim aramda olandan çok farklı çok güzel şeyler geliyo aklıma onun davrandığı gibi davranmıyorum konuşmuyorum mesela kızıma yanlış anlaşılmasın annem beni döven söven bi insan değil ,ben onu öpüp koklarım ya mis gibi isterse 30 yaşına gelsin, suratı biraz düşsün içim içimi yer neye kırıldı üzüldü diye ama galiba sorun annemde anaçlık yok onda çünkü benim en hassas dönemlerimde ergenlik çağlarımda benimle kendini yarıştırdı ve bir iki kompleksimide ona borçluyum sağolsun böyle koruma kollama savunma ne bileyim amaaan şimdi örneklerini versem çok uzun olur gerekte yok ..şunuda söyleyim bi anlık kızgınlığımda yok konuya yorum yazdım sadece
insan annesiyle arasına nasıl mesafe koyabilir..anlaşılan henüz anne değilsiniz.bir anne kaç gece uykusuz kalıyor cocugu için biliyormusunuz yada doğum sancısı ne demek biliyormusunuz..yaşamadınız diye düşünüyorum çünkü anne olan hiçkimse bunları söyleyemez.yada bir anlık kızgınlıgınızla yazıyorsunuz bunları
olması gereken sizin dediğiniz gibi ama her aile sizinki gibi olmayabiliyor.böyle insanlar anne olmamalı dediğim,z kadınları görüyoruz para karşılığı kendi çocuğunu satan kadınları..sadece hakedene verilmiyor annelik vasfı.tabi arkadaşın durumu böyle vahim değil yani sadece kişilikleri yapıları farklı olduğu için anlaşamamazlık var annesiyle arasında,ama bu çözülecek bnir durum değil çünkü ne annesi ne kendisi huyunu suyunu değiştirecek değil..dolayısıykla hengi mesafede annesiyle orta yolu bulabiliyorlarsa o mesafede durmaya çalışırlar ikisi de farkında olmadan.kimse aynı evin içinde kavga gürültü istemez.
aynen canım sizin gibi akıllıca olaylar arasında farkı ayırt edip yorum yapanları seviyorum hayatta sadece siyah yada beyaz yok
niye başkalarının durumunu anlamaya çalışmadan hala ısrarla akıl vermeye çalışır insanlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?