annemle ilgili sorunlarim var :(

Paramedik55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
25
9
1
31
Ben 22 yasindayim 3 bucuk senelik bir iliskim var uni bitireli 1 bucuk sene oldu calisiyorum ayni zamanda atama bekliyorum. Erkek arkadasim ise atandi calisiyot ve artik ciddi biseler olsun istedik. Ben bunu anneme soyledigimde annem ortaligi yikti daha nesin de evlencekmisim bir suru laflar bir sürü ama ben oleyimde siz kurtulun ben engel olmayayimlar.... daha bir kere tanismak bile istemedi insan demez mi bu kim bi tanisalim sonra dusunuruz. Bana gelip boyle konusuyor. Komsumuz var onada diyormus ki ben kizima guveniyorm aslnda o düzgün biri olmasa yanastirmaz kndine ama meslegini eline alsn istiyorm vs. Ya biz 1 senedir uzaktan iliski yürütüyoruz ve birbirimize gercekten guveniyorz ama annem neden böyle yapiyor arkadasm diyor en azindan bilsinler tanisalim gizli gizli gorusmek olmasin diyor bana akil verin lutfen ve ayrica annem cok sinirli bir insan gidip konusmaya ne kadar calissam bagirip çağırıyor ben napicam. Yani bana belli bi sebep bile demiyo sadece erken baska hicbise yok konuyu kapattiriyo hemen.tanisa cok sevicek belki ama oda yok ben hele vazgcemek hic istemiyorum ailemin riza olmadanda asla olsun istemiyorum ... :(

kızımın karşısına düzgün bir insan çıkmış onu sevmiş insan gibi evlenmek istiyor demiyorsun da bana böyle tepkiler veriyorsun anne ,
benle yıllarca çıkıp evlenmeden ayrılsa benim duygularımı kullansa terk edip gitse sen dahamı mutlu olacaksın , etrafta ne erkekler var ,haline şükretmişyorsun bir de karşı çıkıyorsun DE

kızımın karşısına düzgün bir insan çıkmış onu sevmiş insan gibi evlenmek istiyor demiyorsun da bana böyle tepkiler veriyorsun anne ,
benle yıllarca çıkıp evlenmeden ayrılsa benim duygularımı kullansa terk edip gitse sen dahamı mutlu olacaksın , etrafta ne erkekler var ,haline şükretmişyorsun bir de karşı çıkıyorsun DE

Gercekten anlamiyorum kendisi geç evlenmis 27 sinde benimde aynen ole olmami istiyor yok baba evinde ekmek elden yasiyomusum rahat rahat zorum neymiş ya bir suru laflar. Isyan etmek hoc istemiyorum bole karakterde biri degilim guzelliklr olmasi varken herseyin neden boyle oluyo.cevremdeki arkadaslarima bakıyorum ne kadar guzel anneleriyle konusyyolar ediyolar bana geldimi yok. Bilmiyorum neden boyle oluyor

Annenin tepkini anlamadım evlenmek için çok erkense yinede sözü nişanı falan uzatabilirsiniz bence , annenle konuşmaya çalış yada teyzen falan varsa annenin dinlediği dertleştiği ve seninde kendine yakın gördüğün bi akraban ondan yardım isteyebilirsin , anneni bu konuda yumuşatmayı deniyebilirsini. Her şey gönlünüzce olur insallah :)

Annenin tepkini anlamadım evlenmek için çok erkense yinede sözü nişanı falan uzatabilirsiniz bence , annenle konuşmaya çalış yada teyzen falan varsa annenin dinlediği dertleştiği ve seninde kendine yakın gördüğün bi akraban ondan yardım isteyebilirsin , anneni bu konuda yumuşatmayı deniyebilirsini. Her şey gönlünüzce olur insallah :)

Cok tesekkur ederim insallah yumuşar bnde anladim bole bi tepki beklemiyordm ona gore evlilik yasi 27 28 fln o yuzden sanirim. Bana bu kadar bagirdigi icin uzak durdum anlasin beni kirdigini diye biraz anladi gibi kendi yaklaşmaya basladi hayrlisi olsun artik ne diim insallah ikna olur :)

Cok tesekkur ederim insallah yumuşar bnde anladim bole bi tepki beklemiyordm ona gore evlilik yasi 27 28 fln o yuzden sanirim. Bana bu kadar bagirdigi icin uzak durdum anlasin beni kirdigini diye biraz anladi gibi kendi yaklaşmaya basladi hayrlisi olsun artik ne diim insallah ikna olur :)
İnsallah canım arkadasım :) gönlünce olsun her sey kalbi güzel insan :)

Back
X