- 18 Şubat 2016
- 25
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi Paramedik55
Ben 22 yasindayim 3 bucuk senelik bir iliskim var uni bitireli 1 bucuk sene oldu calisiyorum ayni zamanda atama bekliyorum. Erkek arkadasim ise atandi calisiyot ve artik ciddi biseler olsun istedik. Ben bunu anneme soyledigimde annem ortaligi yikti daha nesin de evlencekmisim bir suru laflar bir sürü ama ben oleyimde siz kurtulun ben engel olmayayimlar.... daha bir kere tanismak bile istemedi insan demez mi bu kim bi tanisalim sonra dusunuruz. Bana gelip boyle konusuyor. Komsumuz var onada diyormus ki ben kizima guveniyorm aslnda o düzgün biri olmasa yanastirmaz kndine ama meslegini eline alsn istiyorm vs. Ya biz 1 senedir uzaktan iliski yürütüyoruz ve birbirimize gercekten guveniyorz ama annem neden böyle yapiyor arkadasm diyor en azindan bilsinler tanisalim gizli gizli gorusmek olmasin diyor bana akil verin lutfen ve ayrica annem cok sinirli bir insan gidip konusmaya ne kadar calissam bagirip çağırıyor ben napicam. Yani bana belli bi sebep bile demiyo sadece erken baska hicbise yok konuyu kapattiriyo hemen.tanisa cok sevicek belki ama oda yok ben hele vazgcemek hic istemiyorum ailemin riza olmadanda asla olsun istemiyorum ...