- 18 Şubat 2016
- 25
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi Paramedik55
-
kızımın karşısına düzgün bir insan çıkmış onu sevmiş insan gibi evlenmek istiyor demiyorsun da bana böyle tepkiler veriyorsun anne ,
benle yıllarca çıkıp evlenmeden ayrılsa benim duygularımı kullansa terk edip gitse sen dahamı mutlu olacaksın , etrafta ne erkekler var ,haline şükretmişyorsun bir de karşı çıkıyorsun DE
Eger ikimizinde işi olmasaydi zaten soz konusu bile olmazdi. Ikimizde saglikciyiz ve erken is hayatina atildik haliyle. Zaten hemen evlilik degil sadece yüzük takilmasini istedik evlilik 1.5 seneyi bulurdu rahat oyle dusunuyorduk22 yaş mı bu ne acele?
Annenin tepkini anlamadım evlenmek için çok erkense yinede sözü nişanı falan uzatabilirsiniz bence , annenle konuşmaya çalış yada teyzen falan varsa annenin dinlediği dertleştiği ve seninde kendine yakın gördüğün bi akraban ondan yardım isteyebilirsin , anneni bu konuda yumuşatmayı deniyebilirsini. Her şey gönlünüzce olur insallah :)
İnsallah canım arkadasım :) gönlünce olsun her sey kalbi güzel insan :)Cok tesekkur ederim insallah yumuşar bnde anladim bole bi tepki beklemiyordm ona gore evlilik yasi 27 28 fln o yuzden sanirim. Bana bu kadar bagirdigi icin uzak durdum anlasin beni kirdigini diye biraz anladi gibi kendi yaklaşmaya basladi hayrlisi olsun artik ne diim insallah ikna olur :)
İnsallah canım arkadasım :) gönlünce olsun her sey kalbi güzel insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?