• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle Kardeşimin İttifakı

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
Hayatımda en çok sevdiğim iki insan..annem ve kardeşim..
ben onlar için tüm fedakarlığı yaparım ne yapmam gerekse yaparım yani..
hiç ikisinide ayırmam..
ama artık dert etmeye başladığım olaylar oluyor özellikle şu son zamanlarda..

örneğin kardeşim gece sabaha kadar uyumaz..internettedir arkadaşlarıyla falan konuşurlar..kötü birşey yapamaz hep kontrol ederiz..ama uyumaz yani..bunada kimse bir şey demez..
sabahta hiç uyandırma ertesi güne kadarda uyur abartısız..
sabah ev işi yapılıcak diyelim..benim çalışmam gereken sınavlarım var (kardeşimin adı ayşe olsun)
ayşe kalksın anne derim,ayşe hemen ordan başlar ayy ayy illa iş oluca zaman sınavı olur zaten.
yada anneme anne bu çocuk sürekli uyuyo aynısını ben yapsam naparsın ayşe kalk yardım et desem
annem başlar ay yapma bırak bi işe başlasa çocukla kavga etcek illa.
ama ben otursam hiç bir iş yapmasam dırdırdır iki saat..

yada annemle kardeşim tartışıyodur bende örneğin annem doğru söylüyo sen haksızsın ayşe derim
bi bakarım baş rol ben olmuşum annemle kardeşim yine ittifak olmuşlar..

az önce olan bir olayı anlatıyım size..küçük erkek kardeşim var ayaklarında sallamadan uyumuyo.:)
annem salladı kardeşime birazda sen al kızım ben oturucam dedi.
kardeşimde of anne ya dedi.bende anne ayşe haklı hep bize bırakıp gidiyosun dedim.
ben derken ayşeye bi baktım gitti aldı annemden çocuğu sallamaya başladı...az önce oflayan kız..
ben diyincemi böyle yapıyosun dedim.annemle kardeşim gülüşmeye başladı.evet sana sinir oluyorum sen diyince yapıyorum diyo.oysa ben kardeşimden yana olmuştum..onun dediğine bakın..

yani inanın onları çok seviyorum..anneme şu son zamanlarda anne evlat ayırmaya başladın diyorum..
sen yanlış anlıyosun kızım ben ikinizide çok seviyorum diyo..annemle kardeşim araya girmediği sürece arkadaş gibiyiz en iyi arkadaşım annem hatta..
böyle tek bir olay olsa ağlamaya başlıyorum sinirden artık..
çok basit belki..ama sinir oluyorum işte..

eminim birazdan canciğer kuzu sarması:) olucaz yine annemlede kardeşimlede..
ben üzüldüğümle ağladığımla kalıcam..onlar nasıl böyle bir ittifak oluşturmuş anlamış değilim..

ama yinede ben onları çok seviyorum..annem benim meleğim..keşke böyle olaylar olmasa..sadece dertleşmek istedim..

NOT:ANNEMLEDE KARDEŞİMLEDE BARIŞTIK.
BURAYA BU KADAR BASİT BİRŞEY İÇİN KONU AÇMAMALIYDIM..:)
İKİSİNİDE ÇOK SEVİYORUM.VE ONLAR HAKKINDA BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM..

Son düzenleme:
kardesın senden kucukse genelde kucukler daha cok korunuyor:)sende babanla ıttıfaka gır canım

Ya neden kıskansın ki arkadaş? Kardeşinin de yaptıklarını yazmış yani insan insana batıyor kardeş neden batmasın ?
Her kardeş olayına kıskançlık dersek....
Şimdi eğer bi olay yaşayıp sinir oluyorsan sertçe belli edeceksin o zaman sende.
Yoksa böyle gelgitlerin olur sonra barışırsın hop yine bir şey olur. Tepkini koy sende.

Ya neden kıskansın ki arkadaş? Kardeşinin de yaptıklarını yazmış yani insan insana batıyor kardeş neden batmasın ?
Her kardeş olayına kıskançlık dersek....
Şimdi eğer bi olay yaşayıp sinir oluyorsan sertçe belli edeceksin o zaman sende.
Yoksa böyle gelgitlerin olur sonra barışırsın hop yine bir şey olur. Tepkini koy sende.

kardeş işte napalım..büyüycek oda.
kıskanç olarak düşünülücem hiç aklıma gelmemişti zaten..teşekkürler yorumunuz için.

annenin kardeşine biraz daha müsamahalı davranması biraz kıskançlığa sebebiyet verebilir ne var ki bunda normal yanii . .. burda yorumumu yapıyorum yani hakaret felan mı ettimde alındın silenzio ...

bence bir ablanın kardeşini kıskanması gayette normal değil canım..
yok alınmadım..her zamanki doğal tartışmalarımızdan biriydi ve kendimi tutamayıp konu açtım dertleşmek!adına..
kıskançlığa sebebiyet verebilir dememişsin canım kardeşini kıskanıyorsun:97: diye teşhisi koymuşsun.
bende cevapladım.kıskanmıyorum. bir anlık kırgınlıktı.

canımsın ya.:13:
inan gülümseyerek okudum konunu..
bol bol kavga edin ..:3:
inanın yarın bu günleri ikinizde arayacaksınız..

Back
X