- 29 Ocak 2024
- 1.038
- 32
- 38
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Bulamiyorum bulsam kurtulucam bulamıyorum cevrem yok akrabam yok yok yani yokE her konun aynı, biz de sana iş bul diyoruz zaten
O zaman otur çek. İş bulmak için yakına ihtiyaç yok. İş ilanlarına bak, bı çık sağa sola bak. Oturduğun yerden iş gelsin diye birilerine güvenip beklenilmez. Kendi işini kendin göremiyorsan daha çok beklersin.Bulamiyorum bulsam kurtulucam bulamıyorum cevrem yok akrabam yok yok yani yok
Yok baktım iskurdan burasi küçük yer o yüzden iş ilanları fazla olmuyor olduğunda da kriter arıyorlar durup dururken insan neden kavga eder ? İkisi bir olup devamlı üstüme geliyorlar kaç gündür huzurluyuz durup dururken needen üretiyor nerden uyduruyor ben kavga edince de koca meraklisiymisim çok tapiyormusum ona da o yüzden oyleymisimO zaman otur çek. İş bulmak için yakına ihtiyaç yok. İş ilanlarına bak, bı çık sağa sola bak. Oturduğun yerden iş gelsin diye birilerine güvenip beklenilmez. Kendi işini kendin göremiyorsan daha çok beklersin.
Doğru çünkü hemen unutuyorum oluyor kin tutmuyorum o olay bittikten sonra da eski haline gelince erteliyorum o olaay olurken ayaklaniyorum sadeceSenin sorunun bu, herseyden şikayet ediyorsun ama aksiyon almıyorsun, kendine faydan yok, sadece şikayet ediyorsun. Bı düşün sen, kolay gelsin.
Ben hiçbir şey anlamadım ya, anne kim teyze kim abla kim
Ben anne tarafıyla kalıyorum teyzellerle dedem anannem. Abla dediğim erkek arkadaşımın ablası. Teyzemi anne diye yazmışım manevi anne ama anne demiyorum normalde teyze diyorumBen hiçbir şey anlamadım ya, anne kim teyze kim abla kim
Okuduğunuzu anlama probleminiz mi var ? Yoksa yaşınız büyük diye teyzemi destekleme gereği mi duyuyorsunuz kadın bugün benimle onunla aynı iş yerinde calisicam diye kavga etti ki öyle bir şey yok kendi kendine uyduruyor zaten ben o işe teyzemin kabul etmeyeceğini bildiğim için ve sevgilimle aynı yerde çalışmak istemediğim için reddettim yoksa zorluğu bilmem nesi bahaneÜniversite okuma (kafam almıyor)
İşe girme (o iş zor, bu iş olmaz)
Sonra durmadan bir şeylere kulp takıp şikayet et.
Geçen gün erkek arkadaşımın bulduğu iş çok yoğun, yapamam, elimi ayağıma dolaşır, restoranların mutfakları çok zor dediğiniz bulaşıkçılık mıydı?
Siz de garipsiniz, erkek arkadaşınız da garip. Ortada bir teyze var yazık o da kimseye yaranamıyor.
Teyzem neden yaranamıyor pardon da? Çok normal bir insan olsa devamlı beni rahatsız edip laf söylemez he burda teyze yanında büyümüş haklıdır diye o şekilde yorum yazanlar var benim teyzemi elestirmem sevgilimi normal gördüğüm anlamına gelmiyor ona kızmadıgim onun tarafında oldugum anlamına da gelmiyor ki. O da çok oldurmak isteseydi böyle davranmazdı daha ikinci buluşmadan. Ama teyzemin yinede yerli yersiz saçma sapan şeylerden benimle kavga ermesini haklı göstermiyor yapmadığım yapmayı düşünmediğim aklımda olmayan daha ortada bisey olmadan benimle tartışması benim huzurumu bozmasini da haklı göstermiyor çok isterse oturur iki insan gibi konuşuruz öyle bağırıp kizadak ancak kendinden uzaklaştırırÜniversite okuma (kafam almıyor)
İşe girme (o iş zor, bu iş olmaz)
Sonra durmadan bir şeylere kulp takıp şikayet et.
Geçen gün erkek arkadaşımın bulduğu iş çok yoğun, yapamam, elimi ayağıma dolaşır, restoranların mutfakları çok zor dediğiniz bulaşıkçılık mıydı?
Siz de garipsiniz, erkek arkadaşınız da garip. Ortada bir teyze var yazık o da kimseye yaranamıyor.
Hayattalar görüşmüyoruz annemle ve kardeşimle bundan 9 sene önce yine görüşürdüm gelirlerdi de sonra kavga oldu daha görüşmedik o zamandan sonra kardeşim büyüdü askere gitti hala görüşmüyoruz ulaştım benimle konuşmak istemedi engelledi babamla zaten doğduğumdan beri alakamız yoktur o hayatımda hiç yoktu iletişim görüşme 0 diÖz anneniz babanız hayatta mı? Görüşüyor musunuz?
Bence ablasının zorlamasiyla tavırlarından anladım birde zaten teyzemle yüz yüze görüştürübce kendi ağzıyla da dedi kaç kere istemeden dedi aptllık yaptı ama teyzem bu hep böyle ablasının ağzına mi bakacak diye düşündü ve kızdı onaBir tek şey demeye geldim.
29 yaşında olup ablasının "yaşın geçiyor evlen" baskısı üzerine kız arkadaşı ile konuşup anlaşmadan, kızın ailesine langur lungur evlilik meselesini açan o herifçikten koca olmaz.
20 yaşında ailesinin zorlamasına karşılık dik duramayan çocuğu belki anlarım da, 30 yaşında zorlamayla evlenen biraz zorlamayla boşanır da. Bu yaşta ablasının ağzına bakmaz bir erkek.
Hak veriyorum ablasının onda emeği olduğundan bu şekilde davranıyor ama o da ablasına destek oluyor tabiki her şey karşılıklı oluyor ona hayatının belli başlı yerlerinde de on ayak olunca iletişim hiç kesilmemis tabiBir tek şey demeye geldim.
29 yaşında olup ablasının "yaşın geçiyor evlen" baskısı üzerine kız arkadaşı ile konuşup anlaşmadan, kızın ailesine langur lungur evlilik meselesini açan o herifçikten koca olmaz.
20 yaşında ailesinin zorlamasına karşılık dik duramayan çocuğu belki anlarım da, 30 yaşında zorlamayla evlenen biraz zorlamayla boşanır da. Bu yaşta ablasının ağzına bakmaz bir erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?