Annemle kavgamiz?

Menekse2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
1.011
38
38
24
Ailemle görüşmüyorum.Anne tarafımla büyüdüm teyzemlerle onlar ilgilendi bunca zaman. Sevgilim var 1 senedir teyzemle de iki kere görüştürdüm ilkinde iyi geçti ikincisinde iyi geçmedi ikinci görüşme zaten içimden gelmemişti keşke gorusturmeseydim olan oldu artık. Muhtemelen sevgilimi ablası sıkıştırıyor artık evlen bi yuvan olsun diye baskı kuruyor(29yasinda) olduğundan yaşı geçti diye düşünüyorlar annemle gorusturmeden önce tavırlarından belliydi tuhafti bana karşı içime de doğmuştu devamlı evlilik konusunu açıyordu. Neyse o gün annemle görüştürdüm yedik içtik evlilik konusu açıldı teyzeme abla biseyler olsun en azından ailemden bir kaç kişi gelsin görsün sizi görsün sonrası yine bize kalmış hiç olmazsa ufak da olsa görüşülsün yine zamanımız var zaten dedi ama bunca zaman geçsin ufak bi tanisma olsa güzel olur dedi. Ablamda devamlı ısrarcı davranıyor deyince teyzemin bu konuşmalar hoşuna gitmedi tabi birde sevgilim çok sesli konuşan haldır huldur biri o tavırlarından da rahatsız olmuş genel anlamda gerçekten düşünceli eli açık karşıdakini düşünen biridir o da o gün ablasının şeyinden mi bilmiyorum daha kibar anlayışlı olmasını beklerken teyzemin üstüne gitti erkek arkadaşıma da sinir oldum zaten .Teyzem hep geçiştirir gibi cevap verince o da ısrarla sordu konuşmaya çalıştı hani gelsinler mi ne olacak diye.. Günler sonra iş arıyorum dedim erkek arkadaşıma da güzel konforlu bir yerde çalışıyor orda bulasikcilik yapabilir misin hemde servis sizin ordan geçiyor rahat edersin dedi teyzeme sordum bunu kesin konuşmayınca bende kabul etmedim iş teklifini neyse aradan zaman geçti kaç gündür evden dışarı çıkmıyorum evi idare etmeye çalışıyorum evdekiler rahatsızdı. teyzemde (o ara iş bulacak tabi bi iki kişiyle konuşacak)neyse gelmiş ev de daha karisikken hadi gidelim konuşalım edelim falan yaptı bende ev karışık 1 haftadır gitmedik dedim bu saatte gitmeyelim akşam oldu ordan münakaşa çıktı durup dururken kaç gündür keyfimiz yerinde kendi kafasından uydurmuş takmış ben o çocuğun bulduğu ise gidecekmişim o yüzden böyle yapiyormusum artık en sonunda dayanamadım sinir krizi geçirdim sana bulaskkcilik buluyor sana layık gördüğü işe bak öyle adamdan hayır mı gelir falanvdiye saydırdı durdu bende arkadaşım en güzel üniversitede güzel bölüm bitirdiği halde fabrikada çalışıyor nornal asgari ücretle dedim. Devamlı böyle yapmasından nefret ettim devamlı benimle tartisiyor devamlı yapmadığım olmayan şeylerden kafasında kurup benimle kavga ediyor ufwk tefek şeylere takılıp.Çalışma durumum yokken oraya gidecekmisim gibi üstüme geliyor biktım imalarindan laflarından artık evde gram durasım bile gelmiyor kendimi işe atmak istiyorum bu ev zindan gibi geliyor huzursuzluk kavgadan bıktım gerçekten bıktım kaç kere sustum devamlı ananneme biseyler anlatıyor biliyorum ama bisey demiyorum ama en sonunda patladım beddua ettim bu kadar da olmaz bisey söylüyorum koca meraklısı oluyorum her taraf açık cam kapı sesli sesli konuşuyor bi belediye başkanı ogrenmedi meselemizi. Sonradan pişman oluyorum ama yapıyorum iste Anannemde devamlı teyzemden taraf zaten iki kişiyle ben baş edemiyorum. Erkek arkadaşıma da sinir oldum ne olursa olsun güzel konuşacaktı teyzemona laf da söylese sabırla karşılık verecekti ama işi yokuşa sürdü olmasını isteyen böyle mi yapar o da suçlu

Son düzenleme:
Bulamiyorum bulsam kurtulucam bulamıyorum cevrem yok akrabam yok yok yani yok
O zaman otur çek. İş bulmak için yakına ihtiyaç yok. İş ilanlarına bak, bı çık sağa sola bak. Oturduğun yerden iş gelsin diye birilerine güvenip beklenilmez. Kendi işini kendin göremiyorsan daha çok beklersin.

O zaman otur çek. İş bulmak için yakına ihtiyaç yok. İş ilanlarına bak, bı çık sağa sola bak. Oturduğun yerden iş gelsin diye birilerine güvenip beklenilmez. Kendi işini kendin göremiyorsan daha çok beklersin.
Yok baktım iskurdan burasi küçük yer o yüzden iş ilanları fazla olmuyor olduğunda da kriter arıyorlar durup dururken insan neden kavga eder ? İkisi bir olup devamlı üstüme geliyorlar kaç gündür huzurluyuz durup dururken needen üretiyor nerden uyduruyor ben kavga edince de koca meraklisiymisim çok tapiyormusum ona da o yüzden oyleymisim

Senin sorunun bu, herseyden şikayet ediyorsun ama aksiyon almıyorsun, kendine faydan yok, sadece şikayet ediyorsun. Bı düşün sen, kolay gelsin.
Doğru çünkü hemen unutuyorum oluyor kin tutmuyorum o olay bittikten sonra da eski haline gelince erteliyorum o olaay olurken ayaklaniyorum sadece

Üniversite okuma (kafam almıyor)
İşe girme (o iş zor, bu iş olmaz)
Sonra durmadan bir şeylere kulp takıp şikayet et.
Geçen gün erkek arkadaşımın bulduğu iş çok yoğun, yapamam, elimi ayağıma dolaşır, restoranların mutfakları çok zor dediğiniz bulaşıkçılık mıydı?
Siz de garipsiniz, erkek arkadaşınız da garip. Ortada bir teyze var yazık o da kimseye yaranamıyor.

Geçen gün erkek arkadaşımın bulduğu iş çok yoğun, yapamam, elimi ayağıma dolaşır, restoranların mutfakları çok zor dediğiniz bulaşıkçılık mıydı?
Siz de garipsiniz, erkek arkadaşınız da garip. Ortada bir teyze var yazık o da kimseye yaranamıyor.
Okuduğunuzu anlama probleminiz mi var ? Yoksa yaşınız büyük diye teyzemi destekleme gereği mi duyuyorsunuz kadın bugün benimle onunla aynı iş yerinde calisicam diye kavga etti ki öyle bir şey yok kendi kendine uyduruyor zaten ben o işe teyzemin kabul etmeyeceğini bildiğim için ve sevgilimle aynı yerde çalışmak istemediğim için reddettim yoksa zorluğu bilmem nesi bahane

Teyzem neden yaranamıyor pardon da? Çok normal bir insan olsa devamlı beni rahatsız edip laf söylemez he burda teyze yanında büyümüş haklıdır diye o şekilde yorum yazanlar var benim teyzemi elestirmem sevgilimi normal gördüğüm anlamına gelmiyor ona kızmadıgim onun tarafında oldugum anlamına da gelmiyor ki. O da çok oldurmak isteseydi böyle davranmazdı daha ikinci buluşmadan. Ama teyzemin yinede yerli yersiz saçma sapan şeylerden benimle kavga ermesini haklı göstermiyor yapmadığım yapmayı düşünmediğim aklımda olmayan daha ortada bisey olmadan benimle tartışması benim huzurumu bozmasini da haklı göstermiyor çok isterse oturur iki insan gibi konuşuruz öyle bağırıp kizadak ancak kendinden uzaklaştırır

Öz anneniz babanız hayatta mı? Görüşüyor musunuz?

Öz anneniz babanız hayatta mı? Görüşüyor musunuz?
Hayattalar görüşmüyoruz annemle ve kardeşimle bundan 9 sene önce yine görüşürdüm gelirlerdi de sonra kavga oldu daha görüşmedik o zamandan sonra kardeşim büyüdü askere gitti hala görüşmüyoruz ulaştım benimle konuşmak istemedi engelledi babamla zaten doğduğumdan beri alakamız yoktur o hayatımda hiç yoktu iletişim görüşme 0 di

Bir tek şey demeye geldim.

29 yaşında olup ablasının "yaşın geçiyor evlen" baskısı üzerine kız arkadaşı ile konuşup anlaşmadan, kızın ailesine langur lungur evlilik meselesini açan o herifçikten koca olmaz.

20 yaşında ailesinin zorlamasına karşılık dik duramayan çocuğu belki anlarım da, 30 yaşında zorlamayla evlenen biraz zorlamayla boşanır da. Bu yaşta ablasının ağzına bakmaz bir erkek.

29 yaşında olup ablasının "yaşın geçiyor evlen" baskısı üzerine kız arkadaşı ile konuşup anlaşmadan, kızın ailesine langur lungur evlilik meselesini açan o herifçikten koca olmaz.

20 yaşında ailesinin zorlamasına karşılık dik duramayan çocuğu belki anlarım da, 30 yaşında zorlamayla evlenen biraz zorlamayla boşanır da. Bu yaşta ablasının ağzına bakmaz bir erkek.
Bence ablasının zorlamasiyla tavırlarından anladım birde zaten teyzemle yüz yüze görüştürübce kendi ağzıyla da dedi kaç kere istemeden dedi aptllık yaptı ama teyzem bu hep böyle ablasının ağzına mi bakacak diye düşündü ve kızdı ona

Hak veriyorum ablasının onda emeği olduğundan bu şekilde davranıyor ama o da ablasına destek oluyor tabiki her şey karşılıklı oluyor ona hayatının belli başlı yerlerinde de on ayak olunca iletişim hiç kesilmemis tabi

Back
X