- 29 Ocak 2024
- 1.011
- 38
- 38
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Ailemle görüşmüyorum.Anne tarafımla büyüdüm teyzemlerle onlar ilgilendi bunca zaman. Sevgilim var 1 senedir teyzemle de iki kere görüştürdüm ilkinde iyi geçti ikincisinde iyi geçmedi ikinci görüşme zaten içimden gelmemişti keşke gorusturmeseydim olan oldu artık. Muhtemelen sevgilimi ablası sıkıştırıyor artık evlen bi yuvan olsun diye baskı kuruyor(29yasinda) olduğundan yaşı geçti diye düşünüyorlar annemle gorusturmeden önce tavırlarından belliydi tuhafti bana karşı içime de doğmuştu devamlı evlilik konusunu açıyordu. Neyse o gün annemle görüştürdüm yedik içtik evlilik konusu açıldı teyzeme abla biseyler olsun en azından ailemden bir kaç kişi gelsin görsün sizi görsün sonrası yine bize kalmış hiç olmazsa ufak da olsa görüşülsün yine zamanımız var zaten dedi ama bunca zaman geçsin ufak bi tanisma olsa güzel olur dedi. Ablamda devamlı ısrarcı davranıyor deyince teyzemin bu konuşmalar hoşuna gitmedi tabi birde sevgilim çok sesli konuşan haldır huldur biri o tavırlarından da rahatsız olmuş genel anlamda gerçekten düşünceli eli açık karşıdakini düşünen biridir o da o gün ablasının şeyinden mi bilmiyorum daha kibar anlayışlı olmasını beklerken teyzemin üstüne gitti erkek arkadaşıma da sinir oldum zaten .Teyzem hep geçiştirir gibi cevap verince o da ısrarla sordu konuşmaya çalıştı hani gelsinler mi ne olacak diye.. Günler sonra iş arıyorum dedim erkek arkadaşıma da güzel konforlu bir yerde çalışıyor orda bulasikcilik yapabilir misin hemde servis sizin ordan geçiyor rahat edersin dedi teyzeme sordum bunu kesin konuşmayınca bende kabul etmedim iş teklifini neyse aradan zaman geçti kaç gündür evden dışarı çıkmıyorum evi idare etmeye çalışıyorum evdekiler rahatsızdı. teyzemde (o ara iş bulacak tabi bi iki kişiyle konuşacak)neyse gelmiş ev de daha karisikken hadi gidelim konuşalım edelim falan yaptı bende ev karışık 1 haftadır gitmedik dedim bu saatte gitmeyelim akşam oldu ordan münakaşa çıktı durup dururken kaç gündür keyfimiz yerinde kendi kafasından uydurmuş takmış ben o çocuğun bulduğu ise gidecekmişim o yüzden böyle yapiyormusum artık en sonunda dayanamadım sinir krizi geçirdim sana bulaskkcilik buluyor sana layık gördüğü işe bak öyle adamdan hayır mı gelir falanvdiye saydırdı durdu bende arkadaşım en güzel üniversitede güzel bölüm bitirdiği halde fabrikada çalışıyor nornal asgari ücretle dedim. Devamlı böyle yapmasından nefret ettim devamlı benimle tartisiyor devamlı yapmadığım olmayan şeylerden kafasında kurup benimle kavga ediyor ufwk tefek şeylere takılıp.Çalışma durumum yokken oraya gidecekmisim gibi üstüme geliyor biktım imalarindan laflarından artık evde gram durasım bile gelmiyor kendimi işe atmak istiyorum bu ev zindan gibi geliyor huzursuzluk kavgadan bıktım gerçekten bıktım kaç kere sustum devamlı ananneme biseyler anlatıyor biliyorum ama bisey demiyorum ama en sonunda patladım beddua ettim bu kadar da olmaz bisey söylüyorum koca meraklısı oluyorum her taraf açık cam kapı sesli sesli konuşuyor bi belediye başkanı ogrenmedi meselemizi. Sonradan pişman oluyorum ama yapıyorum iste Anannemde devamlı teyzemden taraf zaten iki kişiyle ben baş edemiyorum. Erkek arkadaşıma da sinir oldum ne olursa olsun güzel konuşacaktı teyzemona laf da söylese sabırla karşılık verecekti ama işi yokuşa sürdü olmasını isteyen böyle mi yapar o da suçlu
Son düzenleme: