mrblar ben sorunlu bir aienn bireyiyim babam 2 defa evlenmiş (annemden önce) ilk karısından 2 çocuğu olmuş oradan 2 tane çok sevdiğim abim var onlarda beni seviyolar
aramız çok iyi. evde hep kavga hep gürültü.Ne olsa babam annemi suşluyor.Örneğin;kardeşimin sınavı kötü geçti,Babam direk sen televizyon izledin ondan oldu. diye saçmalaya başladı.Ailemiz dağılmak üzere... Annem başka birisiyle görüşüyor.Bunu kardeşime,teyzeme,anneanneme söylemiş.Hepsi biliyor,Aslında bende biliyorum ama bilmek istemiıorum,Bunu babamdan ve benden saklıyor
Dün telefonla konuurken duydum o bşaka birisiyle ev tutma konusunu konuşuyorlardı.Annem evimizde kutu gibi olmasın falan diyordu.ama eskden çok eskiden ben 1-2 yaşındayken babam alkool alıyormuş.Anneme çok eziyet etmiş o zaman .babam annemi bıçaklamış ble o kadar.Ama babam ben 5 yaşındayken içkiyi bıraktı yıllardır içmio.İçtiği tek şey sigara.Bbamın başın quah denilen bir nefes hastalığı.Çok aşırı sigara içiyor.Annem ise romatizma.Kesinlikle yakında bir boşanma olacak ki ben çok üzülüyorum ikisine çok seviyourm ama kiminle yaşamalıyım?Annem kesin kardeşimi götürecek benide götürmek isticek ama ben babamı bu halde hasta bırakıp gidemem ki babamı nasıl tek başıma bırtakıyım.Hasta babam ya bişey olursa... Ama annemide çok seviyorum. ne yapıcam ben ya offf dayanamıorum bunları yazarken ble gözlerimn doluyo.r... Annemde mi yaşamalı babmda mı ?
aramız çok iyi. evde hep kavga hep gürültü.Ne olsa babam annemi suşluyor.Örneğin;kardeşimin sınavı kötü geçti,Babam direk sen televizyon izledin ondan oldu. diye saçmalaya başladı.Ailemiz dağılmak üzere... Annem başka birisiyle görüşüyor.Bunu kardeşime,teyzeme,anneanneme söylemiş.Hepsi biliyor,Aslında bende biliyorum ama bilmek istemiıorum,Bunu babamdan ve benden saklıyor