- 23 Ağustos 2020
- 4.496
- 8.444
- 108
- 34
- Konu Sahibi Sherlock Holmess
Tövbeler olsunİş yerinde bir çalışan var adam 30larında adamın torunu var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbeler olsunİş yerinde bir çalışan var adam 30larında adamın torunu var.
Bizim bir komşu bir ogretmenin çocuğuna yarım gün bakacakti. Maaşla tabi. Bir ay yaptı yapmadı pes etti. Genç de kadın yasli degil. Çocuk zor. Sonradan vazgeçmiş olması normal. Yada söylenmesi falanBu şekilde konuştuk dizlerim tutmuyor ne yapayım o zaman böyle bir sorunum yoktu dedi .
Bu şekilde konuştuk dizlerim tutmuyor ne yapayım o zaman böyle bir sorunum yoktu dedi .
Ailesine yine kira veriyormuş konu sahibi ayrica tabiki ücret isteyebilir fakat bunuda başta demesi gerekiyor. Bende kocasının çalısma durumundan dolayı bakmasını tavsiye ettim fakat herhangi bir sey yazmadi konu sahibi. Bunlar en basta konusulmasi gereken seyler benim annemde cok hevesliydi ben acik acik dedim şimdi heveslisin ama zorlanabilirsin illa torunun diye bakmak zorunda degilsin bunu cok kez dedim hala istiyor ama biz yinede esimin nobetleri disinda baktirmayacagiz (haftada 1-2 nadiren haftada 3 kez bakacak) ve kendi istemesede ücret vericem daha haberi yok bundan fakat benim annem emekli konu sahibi gibi zengin degil vermezsen asla icim rahat etmezKiracı çıkarıp kendi evlerine yerleştirmişler yer yurt değişmiş derken zaten mantıklı bir iş olmuş ki onu geçtim kocası evde kalıyormuş nöbet tutup o günlerde o bakabilir, hadi bunların hepsini geçelim. Siz haklısınız kadın söz verdi sonrada yan çizdi ayıp etti tamam. Kadın şu an para ile bakmak istiyor ve konu sahibi diyor ki zaten zenginler kocam şaşırır der ki ilk torun ne alaka ? Buna ne diyorsunuz??? İnsanlar zengin diye neden illa parasız bakmak zorunda ?? Ya da koca neyi yadırgıyor gelsin kendi annesi baksın o zaman ? Kadına para vermeye de mırın kırın yapıyorlar buna yorumunuz nedir ?? Resmen konu sahibi 40 bin kredi ödüyor diye eşi de kendi de kadına para vermek istemiyor. Ve tutsunlar bakalım bakıcı ya da kreş kaç misline çıkıyor. Bu arada hiç tuzum kuru değil hamileyim. Ama insanları belli yaştan sonra dahi rahat bırakmamak hatta ev araba sahibi olana kadar bedava kölelik istemeyi hiç doğru bulmuyorum
Ay o ne ya çok saçma .çocuk evliligi mi yapmışlar napmislar .insan 30 unda kendini tam anlamıyla yeni keşfedip buluyor.. ayy aklım almadıİş yerinde bir çalışan var adam 30larında adamın torunu var.
Ee gençmiş daha.
Annem özür diledi bir anlık gaza geldim dedi kızım 2 yaşını doldurana kadar bakacağını söyledi.Merhaba canım sorunu nasıl hallettiniz acaba
Yuhİş yerinde bir çalışan var adam 30larında adamın torunu var.