Annemle sürekli tartisiyorum

Naina8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
10
0
1
25
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında bir genç kızım.Annem 40 yaşında ve çalışma hayatına yeni atıldı amacı sadece sigortasını ödemek yani eve herhangi bir katkısı yok.Yakinlar da 6 yaşındaki kardeşim e bakabilecek kimse olmayınca iş ler bana kaldı ev işlerine elimden geldiğince koşmaya çalıştım evi kendim temizledim yemek yaptım kardeşimin ihtiyaçlarını karşıladım annem çalışıp yoruluyor diye ona adam akıllı is bırakmadım bile ama o sürekli sikayet halinde hep beni igneliyor adam akıllı doğrusu nu gostermektense hakaret ediyor ve hiç bir işi adam akıllı yapamadığımi söylüyor bugün izinliydi ve koca evi bana temizletti kendi tüm gün yattı bende hiç sesimi çıkarmadım bir sey demedim durup dururken beni eleştirmeye başladı o da sırf biraz dinlenmek için oturdum diye yok o tura o tura şişko oldun ki balık etliyim sadece iki temizlik yaptın dokuldun gibi laflar yapıp beni delirtti en sonunda ben hiç bir işten kacmam sorumluluk alırım ama memnuniyetsiz davranilmasina katlanamiyorum ailem e sırf masraf olmasın diye yaşadığımız şehirde uniye gidicem bu sene sırf yardımcı olurum diye yaptım bunu ama insanlara iyilik yaramiyo annem bugün bana gelip tokat attı sırf kendimi savundum diye ve git yarın kendine is bak dedi ben den küçük kiz kardeşim bakicakmis en kucugune ki kendisi çok güvenilir biri deil sorumsuz biri ama bir yan dan anneme de katlanamiyorum nankörlük yapiyo sizce ben haksizmiyim her anne böyle mi yapar part time iş e başlamak benim için dogru mu olur yol gosterici yorumlarınızi bekliyorum

Olur arada anne kız kavgası. Bazen küçüklerin büyüklük yapması bekleniyor malesef. Çocuğa çocuk baktırma modası da geçmiyor bir türlü

Tam gün calisirsan daha iyi gibi.
Annenin psikolojisi iyi degildir belki
Ya da kardesine bakmaya devam et.
Okulun yok mu? Babaniz?

Babam
Tam gün calisirsan daha iyi gibi.
Annenin psikolojisi iyi degildir belki
Ya da kardesine bakmaya devam et.
Okulun yok mu? Babaniz?
Üniversiteyi yeni kazandım babam çalışıyor fakat sorumsuz biri
Okul başlıyacak o yüzden tam güne başlamak olmaz

Olur arada anne kız kavgası. Bazen küçüklerin büyüklük yapması bekleniyor malesef. Çocuğa çocuk baktırma modası da geçmiyor bir türlü
Ev işini iyi kötü yapmak ve kardeşime bakmaktan gocunmuyorum yardimim dokunuyor diye mutlu bile oluyorum ama her şeyden memnuniyetsiz tavırlar ışte ona hiç gelemem

Neden memnuniyetsiz mesela ?
Duzenden mi bulasiktan mi camasir asilisindan mi ?
Bi gun annem atletler oyle mi asilir vidividividi konusmustu 17 yasindaydim
Duzeltiyorum olmuyo hala konusuyo bi sinirle hepsini bahceye camura firlattim ustunu de ayaklarimla ezdim ..
Bi daha da is mis yapmadim ..
Hakediyolar bazen..

Valla canım annedir söylenir söylenir susar.bende çalışırım annem de evde bir gün temizlik yapsa akşama kadar yaptığı temizliği söyler durur kendimi bildim bile evdeki ince temizliği ben yaparım. ..14 yaşından beri artik sen düşün ...okul iş temizlik yemek çocuk yaşta her işi öğrenmek zorunda kaldım annem yüzünden değil tabi küçük kardeşim hastaydı sürekli hastanede kalıyordu mecburdum ben. ..sonrası da hep yaptim yaş 25 artık

Bende senin yaşlarındayken annemle sürekli kavga ederdim..:işsiz:
Normal heralde :KK14:

Madem annenin eve bir katkısı yok ,neden çalışıyor ? Sen üniversiteye başlayacaksın ,evde küçük kardeşler var ve ev işi de bitmez ..hangi birine yetiseceksin? Bu arada okulunu ne yapmayi planlıyorsun?

Ben iki çocukla okumaya çalışıyorum .ev işi önemli değil ,yardımcı bir ablamız var ..yalnız çocuk ve okul ikilisi bir arada çok korkunç :) zor ! Sadece derslere odaklanmak gerek ..

Annen çocuklarını dünyaya getirirken sana mı güvenmiş ? Nedir bu sorumluluktan siyrilma çabası ? Herkes otursun evinde ,kendi doğurduğu çocuğa baksın ..cocuklarinin bakımını sağlamaya çalışırken bir diğer çocuğunun hayatını hiçe saymasın ..

Tokat olayına girmiyorum ,ban yerim ..Anne de olsa vuramaz ..bu kadar söyleyeyim ..

Neden memnuniyetsiz mesela ?
Duzenden mi bulasiktan mi camasir asilisindan mi ?
Bi gun annem atletler oyle mi asilir vidividividi konusmustu 17 yasindaydim
Duzeltiyorum olmuyo hala konusuyo bi sinirle hepsini bahceye camura firlattim ustunu de ayaklarimla ezdim ..
Bi daha da is mis yapmadim ..
Hakediyolar bazen..
Her gun buluyor memnun olmayacak bi şeyler mükemmellik istiyor evi dağıtan kardeşim olmasına ragmen evin çok temiz düzenli olmasını mutfakta yağ lekesi olmamasını uzadıkça uzar kısaca her sey süper olmalı anlayamadım ben onu ne istediğini bilmiyor bende öyle yapi cam zaten bana vurunca orda ip koptu katlanmam artık tutsuz hizmetçi kendine en iyi ni yapmissiniz[/QUOTE]

Sonradan sonraya calismaya baslayinca adapte olamiyorlar sonra ben butun gun calisiyorum evin buyuk kizi da evi cevirsin diye bekliyorlar.
Halbuki buyuk kizda senin cocugun degil mi niye ezilen o oluyor ?
Bak sen beni dinle sporunu yap
Guzelce okuluna basla az kalmis zaten
Part time bi is bul
Evde de ufak tefek seylere yardim et
Cokta diklenme belli ki siddet seviyor
Ustune cok gitme kendi huzurun icin

Gidinde elalemin kızlarına bakın nasil temizlik yapıyorlar :KK53:
Bu postdan ne anladik. Annelerin hepsi hemen hemen ayni :KK35:

Ahahaha ben ilkokuldayken merdivenleri yikiyodum siz anca yatin diyen anne var bende sabah 7 de :olamaz:Hoppa
Ahahha :KK70: O neki ben kalktım hazırlandım. Işe gitmeme 20 dk var. Annem yukardan indiğimi duymuş kova hazirlamis. Işe gitmeden merdivenleri sileyim diye :KK70: başka işim yooook :temizlik:

Ben şu an 33 yaşındayım annem bana hiç temizlik yaptırmadı bekarken. Ne fedakar anam varmış meğer sayenizde ogrendim sağolun kızlar. :D

Birak birak bi isi beceremiyosun :KK70:
Bu en sevdigim replik ...
Bi de ben solagim sol elle is mi yapilir :bicak:
Kadin ben 30 yildir solagim ya :olamaz:
Sen annenden dahamı iyi bileceksin :D o yapılmaz diyorsa yapilmaz :sopa: benim yegenim de solak 2 buçuk yaşında. Annem hep derki sağ eline verin kaşığı öyle alışsın yemeğe :D ahahahah
Izin günümde sabah 7de süpürge sesiyle uyanirim. Saat 9da bi bakmışım annem uzanmış uyuyo. Ee madem oyle. Saat 9a kadar uyuyalım hepberaber, uyanınca yap :D yok illa o saatde yapicak. Bu türk anne efsanesini hicbir araştırma çözemez :KK53:

Sen annenden dahamı iyi bileceksin :KK70: o yapılmaz diyorsa yapilmaz :sopa: benim yegenim de solak 2 buçuk yaşında. Annem hep derki sağ eline verin kaşığı öyle alışsın yemeğe :KK70: ahahahah
Izin günümde sabah 7de süpürge sesiyle uyanirim. Saat 9da bi bakmışım annem uzanmış uyuyo. Ee madem oyle. Saat 9a kadar uyuyalım hepberaber, uyanınca yap :KK70: yok illa o saatde yapicak. Bu türk anne efsanesini hicbir araştırma çözemez :KK53:

Kesinlikle evlendim kurtuldum :D
Allah herkesi korusun titizlikte nirvanaya ulasmis annelerden :D

Back
X