- 15 Kasım 2016
- 10
- 0
- 1
- 25
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında bir genç kızım.Annem 40 yaşında ve çalışma hayatına yeni atıldı amacı sadece sigortasını ödemek yani eve herhangi bir katkısı yok.Yakinlar da 6 yaşındaki kardeşim e bakabilecek kimse olmayınca iş ler bana kaldı ev işlerine elimden geldiğince koşmaya çalıştım evi kendim temizledim yemek yaptım kardeşimin ihtiyaçlarını karşıladım annem çalışıp yoruluyor diye ona adam akıllı is bırakmadım bile ama o sürekli sikayet halinde hep beni igneliyor adam akıllı doğrusu nu gostermektense hakaret ediyor ve hiç bir işi adam akıllı yapamadığımi söylüyor bugün izinliydi ve koca evi bana temizletti kendi tüm gün yattı bende hiç sesimi çıkarmadım bir sey demedim durup dururken beni eleştirmeye başladı o da sırf biraz dinlenmek için oturdum diye yok o tura o tura şişko oldun ki balık etliyim sadece iki temizlik yaptın dokuldun gibi laflar yapıp beni delirtti en sonunda ben hiç bir işten kacmam sorumluluk alırım ama memnuniyetsiz davranilmasina katlanamiyorum ailem e sırf masraf olmasın diye yaşadığımız şehirde uniye gidicem bu sene sırf yardımcı olurum diye yaptım bunu ama insanlara iyilik yaramiyo annem bugün bana gelip tokat attı sırf kendimi savundum diye ve git yarın kendine is bak dedi ben den küçük kiz kardeşim bakicakmis en kucugune ki kendisi çok güvenilir biri deil sorumsuz biri ama bir yan dan anneme de katlanamiyorum nankörlük yapiyo sizce ben haksizmiyim her anne böyle mi yapar part time iş e başlamak benim için dogru mu olur yol gosterici yorumlarınızi bekliyorum