• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemle tartisdik

karaekmek90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
17
2
1
34
Selam . Annemle Skype da konusurken tartisdik.swbebi benim çok yakin bir arkadasim var.onun bir oglu bir kizi var.konusurken onlar cok terbiyesizler dahada beter olucaklar dedi.annwm onlari sadece 1 kere gordu ustelik.niye öyle diyorsunki dedim.sanki oylesini diliyormus gibi soyledi hemde . cok kizdim.anne neden böyle diliyormus soyluyorsun dedim.insan once kendi cocuklarina bakmali dedim.benim cocuklarima nolmuski herkesden iyiler dedi . tabi onlarin arasinda ben yokum soylerken.anne ne cabuk unutdun erkek kardesmle yaptiginiz kavgalari bana ettigin sikayetleri.kendi oglum sanane dedi.bende onlardan sanane niye arkalarindan konusuyorsun dedim.arkadasimin cocuklari cok terbiyeli cocuklar gercekten .daha 18 ve 16 yaslarindalar.benim kizdigim niye hep kendinden kendi cocuklarindan emin konusyor.neise hoscakal dedim kapatdim

annenızle nıye zıtlasıp kavga edıyorsunuz kı
hıc sesınızı cıkarmayıp duymamazlıktan gelseydınız sorun olmıcaktı :)

Boşverin. Anneniz kendini en iyi anne ve çocukları olarak görüyor. Her anne için kendi çocuğu özeldir. Bir laf var. Kocanın her yaptığı kötülüğü soyleyebilirsin ama cocugunun yaptığı miçindeki yara gibidir. Ne soyleyebilirsin ne de gosterebilirsin.

Anne ile takisma olabilir ama bunu asla skype veya telefondan olmasina izin vermeyin.
Anlasma yuz yuze olursa mumkun olur. Skype/telefon vs tartisma icin cok kotu ortamlardir.
Neyse eminim birbirinizin gonlunu alip uzlasacaksiniz.
Hissettiklerinizi acik olarak, kizmadan soylemekte fayda var.
Annelerde "benim cocugum mukemmeldir" yargisini degistirmek cok zordur.
Eger zekice ornek verseniz bile ters teper.
BAzen ustlememek daha iyi.

Ben de az önce telefonda kavga ettim annemle..

Bir şey söylemek için aramistim, söyleyemeden kapattim

Ne yapıyorsun dedi yatiyorum hiç kalkasim yok dedim
Kocan nerde dedi
Nöbette dedim
Hemen başladı ee kalk ders calis neden calismiyorsun, seneye bir de çocuk olur hiç calisamazsin falan derken
Tamam anne ben kapatiyorum hadi size kolay gelsin dedim kapattim
Zaten keyfim yoktu iyice kötü oldum :(

Bence şakaya falan vursaydınız daha iyiydi.Ne olursa olsun başkaları için asla ailemden birisini kırmam ,kimse onlardan değerli değil

bende annemle sıkıntılar yaşıyorum bu aralar nereye yazacağımı ne yapacağımı kiminle paylaşacağımı bilemedm. sank anne kız değil düşman olduk bu aralar:KK61::KK61:

Ben de az önce telefonda kavga ettim annemle..

Bir şey söylemek için aramistim, söyleyemeden kapattim

Ne yapıyorsun dedi yatiyorum hiç kalkasim yok dedim
Kocan nerde dedi
Nöbette dedim
Hemen başladı ee kalk ders calis neden calismiyorsun, seneye bir de çocuk olur hiç calisamazsin falan derken
Tamam anne ben kapatiyorum hadi size kolay gelsin dedim kapattim
Zaten keyfim yoktu iyice kötü oldum :KK43:
Keşke annem de bana ders çalış dese... Cok motive ederdi beni.
Kötü niyetle söylememiştir üzülme.

Keşke annem de bana ders çalış dese... Cok motive ederdi beni.
Kötü niyetle söylememiştir üzülme.

Kötü niyetle söylemedi ama her telefonda aynı konuşma oluyor :(

Ben yeni evliyim ve evime evliligime alışmak istiyorum

Ders çalışırsam her şeyden uzak kalacağım ve yeni evli olusumun tadını cikaramicm :(

Zaten bu atanma konusu benim psikolojimi bozdu yeterince

Back
X