annemlerin apatmanından taşınmalımıyım sizce kararsız kaldım ?

ebru26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
1.616
1
0
İstanbul
arkadaslar ben 7 yıllık evliyim 5.5 yasındada oğlum var
eşimin işleri bozulması nedeniyle 1.5 yıl önce babamların apartmanına tasındık altı üsttlü otruyoruz babam evlendiğimizden beri neden kira veriyorsunuz gelin burda oturun diye 7 sene bize baskı yapmıstı ama biz evimizde çok mutlu huzurluyduk ben babamların evine tasınınca onlar daha içi bitmemiş olan üst kata tasındılar babam çalısmadığı için bir kira ile geçiniyorlardı
sonra annemler sürekli bende oturup kalkmaya basladılar herşeyime karısmaya basladılar artık kocamdan izin almak bana yetmiyor babama anneme de sorucam 3 kişiden izin alıcam yani
evim bana artık evim gibi gelmiyor içimden hiç temizlik yapmak gelmiyor eşimle hiç özelimiz kalmadı annemde evin anahtarı var pat die giriyor oğlum artık şımartmaları yüzünden lafımı hiç dinlemiyor
eşimle sabah konustuk temmuzda para ayarlayabilirim dedi sen bu arada düşün burdan tasınmak istediğine eminmisin dedi annenler yaslanıyor fln dedi tasınacağım yerde minibüsle 5 dkk uzaklıkta
sizce ne yapmam lazım bi fikir verirmisiniz durumumu anlattım kalmalımıyım gitmeliyim :CADIARZU

Konunuz kilitlenir..
Benzer içerikli konunuza da cevap yazmıştım çünkü..
Yanıtım değişmedi; evet,taşınmalısınız..

Az evvel diğer konunuzu okudum.Sonuca bağlandığı için cevap yazmak istemedim.

Konuda sizi eleştirenlere beddua etmişsiniz çok yazık.

Buraya yazdım ya taşınmalısınız diye onu geri alayım da beddua yemeyim bari.

Buraya konu açarken olumlu olumsuz eleştirilere hazır olacaksanız konu açın lütfen.

Back
X